Hasslö Stugby

• Honden toegestaan

4.4

metallo226

jul 2025

Een kleine ruimte voor 6 tot 7 voertuigen. Grijswaterafvoer is niet mogelijk. Het cassettetoilet kan via een leiding worden geleegd, maar er is geen mogelijkheid om door te spoelen. Helaas is er ook geen mogelijkheid om af te wassen. Elektriciteit en water zijn bij de prijs inbegrepen. De douches kosten 10 kronen. Kom alstublieft op blote voeten de doucheruimte binnen. De douches en toiletten zijn erg schoon. De beheerders zijn erg vriendelijk.

Prachtige plek, zeer gastvrij ontvangen.. Je kunt niet reserveren. De CP staat iedere avond vol, maar de beheerder/eigenaar zei, toen we belden, dat als we er voor 12.00 uur waren er waarschijnlijk wel plek zou zijn. Hij verzekerde ons bovendien dat er altijd plek is op het eiland, en dat klopt. Ook in het drukste weekend kun je uitwijken naar de haven of camping.. Naast de CP een restaurantje en op wandelafstand het pontje naar Karlskrona.

Frislomo2018

aug 2022

Heerlijke parkeerplaats boven een kleine haven - geweldig uitzicht op het water - mooie zwemsteiger & kleine, fijne & schone badkamers - vriendelijke eigenaren helpen je graag & zijn telefonisch bereikbaar - zonder SWISH kun je ook contant betalen - wij willen het hier!

Fiskaregårdsvägen 2

370 23, Karlskrona kommun, Zweden