@Frislomo2018
Een prachtige gratis camping zonder faciliteiten met een onbetaalbaar uitzicht op het vredige meer. Lekker rustig 's nachts. Veel lokale bewoners komen om te zwemmen en kajakken. We stonden met drie busjes op de kleine pier... het was behoorlijk smal! De ingang is smal en behoorlijk steil, niet geschikt voor grote campers.
Ondanks veel vaste campers, mooie kleine camping - zeer vriendelijke & behulpzame eigenaar - alles zeer goed onderhouden - geweldige sauna aan het meer met uitzicht op de zonsondergang - V/E Top
5 sterren voor het kleine paradijsje midden in de natuur - geweldige kampvuurplaats - zeer aardige eigenaar - mooi droog toilet huis - schone & lekkere douches op enige afstand - we komen graag terug 😊
Heerlijke parkeerplaats boven een kleine haven - geweldig uitzicht op het water - mooie zwemsteiger & kleine, fijne & schone badkamers - vriendelijke eigenaren helpen je graag & zijn telefonisch bereikbaar - zonder SWISH kun je ook contant betalen - wij willen het hier!
Fantastisch uitzicht op een witte zandbaai en de vuurtoren van I'lle Vierge - uitzicht op zee vanaf veel parkeerplaatsen - sanitair is oké
Rustig geslapen - dicht bij het strand, ideaal met wielen - voorraadkolom beschikbaar - vrij duur: 15, - € (te betalen in munten 😳, omdat EC-functie defect is)
Goed gestaan - rustig geslapen - picknick op het prachtige kiezelstrand bij zonsondergang - ideaal vertrekpunt voor fietstochten Molli-treinexcursies - toilet (50 ct) oke & schoon - V / E mogelijk - parkeerplaats met 18, - € een beetje duur