Delsbo Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

AttyenRienk

aug 2025

kleine en overzichtelijke camping. vriendelijke ontvangst, heel gemoedelijk. plekken lopen wat schuin en bij nat weer is het even uitkijken. Delsbo ligt op loopafstand. prima sanitair. Terrein is met een slagboom afgezet dus die inloop is er niet meer. wel heel open terrein dus veel wind.

Envista

jul 2023

Kleine camping met huisjes en voldoende ruimte voor campers, caravans en tenten. Wij waren er vrijdagnacht en er was geen enkel probleem met geluidsoverlast van jeugd. Prachtige plek aan een meertje. Fijne (gratis) douche, maar wel alleen afgeschermd met een douchegordijn. Alleen de afvalwaterput niet kunnen vinden.

vervolg review maandag 26-07-2021: We voelden ons zeer onveilig. Camping is in publiek toegankelijk park, personeel geeft aan vaak last te hebben van jongeren. Er is geen nachtwaker aanwezig. Wij zijn na 1 nacht gelijk vertrokken nooit meer zo’n onveilige camping voor ons!

Storgatan [wegnummer.84]

82173, Hudiksvalls kommun, Zweden

Delsbo Camping in het centrum van Dellenbygden - gelegen aan zijweg van wegnummer 84 - gebruik GPS-coordinaten - aan het meer Stömnesjön in Delsbo - kiosk/receptie met ijs, snoep, frisdrank, koffie etc -centrum 4km

1 mei t/m 30 sep

€ 15,00 - € 25,00