@HannavanEgmond
vervolg review maandag 26-07-2021: We voelden ons zeer onveilig. Camping is in publiek toegankelijk park, personeel geeft aan vaak last te hebben van jongeren. Er is geen nachtwaker aanwezig. Wij zijn na 1 nacht gelijk vertrokken nooit meer zo’n onveilige camping voor ons!
Maandag 26-07-2021 Wat een deceptie was deze plek. De camping lijkt overdag prachtig: buitenbad is incl in prijs en fijn. Mooie ruime plekken voor SEK290 op gras met stroom. Maar toen kwam de nacht. Zeer luide hardcore muziek en midden in de nacht keihard krijsende jongeren in de speeltuin direct naast onze camper. En dat op een maandagavond! De mensen naast ons werden ook lastig gevallen door de stomdronken jongeren (ze kwamen hun tent in).
24 en 25-07-2021 Heerlijke rustige staplaats aan een prachtig meer. De gammele zwemtoren is buiten gebruik, maar verder fijne zwemmogelijkheden. Er is plek voor 6 a 8 campers. met ons waren er 4gelijk. s Avonds na zwemtijd zijn er meer plekken beschikbaar dan overdag. Wc op 3 min lopen, staat aangegeven. Er staat nergens aangegeven dat je hier maar 24 uur mag staan, meeste campers staan hier 2 nachten en gaan overdag naar Astrid Lingrens Värld
21 tot 23-07-2021 De camping ligt prachtig boven het Vätternmeer, hier is prachtig uitzicht op. Het is een rustige camping met leuke speeltuintjes voor jonge kids. Sanitair en keuken zijn prima in orde Nu SEK290 per nacht voor zeer ruime plek op het gras met stroom. Helaas weinig schaduwplaatsen op de camping.
heel grote en erg drukke camping. Aan het begin van de camping is een groot veld waar je echt hutje mutje staat, verder op de camping zijn wel mooiere plaatsen. faciliteiten zijn heel goed: mooie wc’s, keuken met 4 kookblokken met oven en 4 kookplaten per blok en een industriële afwasmachine. Mooi strandje met in het water een glijbaan blok voor de kids, leuke speeltuin ook op de camping. Prijs voor een klein perceel (6,5m) is nu SEK350
18-07-2021 Het briefje waar in eerdere reviews over gesproken wordt is niet meer te zien. Er staan meerdere campers voor de nacht. Prachtige idyllische plek aan een mooi meer. Veel locals komen hier even een duik nemen. Mooi afgezette delen als kinderbed, diep deel en baantjes deel. Rolstoelbaan het water in. Voldoende schaduwplaatsen. Wc is schoon en lijkt dagelijks geleegd te worden
Heerlijk rustige parkeerplaats bij een bos met wandelroutes. 20 min rijden van de veerboot Malmö, dus voor ons perfect na de overtocht vanuit Travermünde. Veel plek, geen faciliteiten.