Affärn i Borgvattnet/Camper

• Lozen afvalwater

SjefenAnneke

jul 2019

Via een landelijke(onverharde)weg kom je bij de camperplek.De kleinschalige en eenvoudige plek is precies wat een natuurliefhebber zoekt.Prachtig uitzicht over het meer en het kleine knusse dorpje.Faciliteiten zijn aanwezig maar voor de meeste camperaars overbodig.Hier is de prijs ook naar.Doordat we pech hadden hebben we goed kennis gemaakt met de hulpvaardige en vriendelijke eigenaar.

Geantjes

jun 2019

Het laatste stuk naar de CP is anders dan staat aangegeven. We durfden met onze “zware” camper niet de plek op te rijden vanwege de “zachte” ondergrond. De toilet en douche die gebruikt kunnen worden is een kleine 100m de heuvel af vlakbij de plaatselijke winkel. We zijn dus maar omgekeerd en 10km terug over de slechte onverharde weg naar een volgende locatie gereden 35 km verderop.

enterprise

jul 2018

Prachtige plek met een prachtig uitzicht ... Hier kun je je was doen en een spookhuis bezoeken. Wandelen, varen of ontspannen. Zeer vriendelijke exploitant die alles heeft wat nodig is in zijn winkel en zelfs zondag broodjes voor één bakt. Hij spreekt Zweeds, Nederlands, Duits en Engels ... deductie is alleen vanwege de neiging en de weg naar de douche ... anders geweldig

borgvattnet 131

830 76, Ragunda kommun, Zweden

gelegen in een klein dorp omringd door bosgebied - Nederlandse eigenaren - sauna - uitzicht op meer - supermarkt - Sundsvall 166km - Östersund 100km - centrum 49km

1 mei t/m 1 okt

€ 1,00 - € 10,00