@enterprise
Zeer nette plek met zeer vriendelijke uitbater. Hij spreekt Duits en geeft goede tips over vrijetijdsbesteding. De prijs is redelijk en de elektriciteit is beperkt. Maar zou genoeg moeten zijn voor echte kampeerders. Op steenworp afstand van zee en ook de bakker is in 5 minuten te bereiken. Zeker een aanrader
Hola, we kennen Spanje heel goed en zijn ongeveer 5 maanden per jaar op het Iberisch schiereiland. De ruimte zelf is ok, net als het eten in het restaurant. Iets duurder maar goede kwaliteit, langere wachttijden. MAAR wat we in de hele 7 jaar niet hebben meegemaakt, is deze arrogante PLATZWART. Ik ben echt sprakeloos, wat een ramp qua communicatie en gebrek aan beleefdheid. Hij maakt fouten en gasten verdacht zonder reden.
Ik was er vandaag op 14 januari en het verbaast me niet wanneer dergelijke plaatsen zijn ontruimd. Hier is verspreid als een camping en plaatsen worden vrijgehouden met flessen water en fietsen. Dat is een absolute wang. Als de campers zich op deze manier gedragen, wordt het binnenkort nergens meer toegestaan. En ik denk dat dat klopt. Ugh zijn permanente stand
We zijn hier vaker, maar nu is het erg verschrikkelijk. Dweilen, wasmachines en grills draaien de hele dag door. Hier zijn veel kampeerders vergeten wat een parkeerplaats is. Zonder regels werkt het gewoon niet. Dickfellige heeft hier geen problemen, helaas wel. Jammer van deze prachtige plek 😢
Helaas is het een hondendoos ... zelfs iemand met een grote hond heeft dat voor mij bevestigd. Ik bood een tas aan, maar deze werd afgewezen, omdat het allemaal zo is gedaan 🤮 hetzelfde lijkt op de verwijdering. Nee bedankt
Ok, de plek is tevergeefs ... maar het lijkt een onbemind deel van Ehingen's ... verwaarloosde, geparkeerde caravans en campers, vuilnis overlopen, onverzorgd, begroeid met onkruidplanken. Maar gratis ... Als dat niet uitmaakt, wie kan hier een rustige nacht doorbrengen
Sitecode: 19389
Goede parkeergelegenheid nabij het historische stadscentrum. Goed voor hondenbezitters, want naast de speeltuin een enorme Hundespielwiese die is omheind. Helaas was de verwijdering verstopt toen wij er waren. Maar dat komt vooral door de meedogenloze mensen die er gewoon in zinken ... maar beter onderhouden kunnen worden
Sitecode: 52074
Liefdevol ontworpen camperplaats voor kampeerders ... Behalve het missen van greywaterafvoer niets te klagen. Zeer stil 's nachts. Mooi ook de parkachtige plek met fonteinen. Bedankt daarvoor beste community 👍
Prachtige plek met een prachtig uitzicht ... Hier kun je je was doen en een spookhuis bezoeken. Wandelen, varen of ontspannen. Zeer vriendelijke exploitant die alles heeft wat nodig is in zijn winkel en zelfs zondag broodjes voor één bakt. Hij spreekt Zweeds, Nederlands, Duits en Engels ... deductie is alleen vanwege de neiging en de weg naar de douche ... anders geweldig
Zeer onvriendelijk ontvangen ... We kregen te horen dat we ons "onmiddellijk" moesten aanmelden, anders zouden er problemen zijn ... Hoe oud zijn we, dat we problemen veroorzaken? En willen wij een dienst aanbieden, of andersom? We zijn direct doorgereden ... Dit we hoeven niet