Hemma på Hult

• WiFi

• Honden toegestaan

Michi89

jul 2023

Heerlijk verblijf. Nemen nog maar 2 tot max 3 campers tegelijk aan. De pizza, waarvoor ze van her en der komen, is echt top. Daarnaast paar leuke wandelingen in de buurt en fijne buitendouche. Wij hebben genoten en begrijpen waarom dit zo hoog scoort! Echte aanrader! Rust, diertjes en zeer gastvrije eigenaars. Onze dessertjes waren van het huis. 😊

RvK2023

jul 2023

Deze plek is fantastisch: leuke kleine cottages, een paar plaatsen voor campers en een leuk restaurant met pizza (do-zondag). een jong stel met ambitie!

erikh

jun 2023

Heerlijke plek, zeer gastvrije ontvangst. wij kwamen op de zondag na Midsommar en hadden ons verheugd op de pizza. Het was echter zo druk geweest dat weekend dat alles op was. We kregen toen gratis 2 bekers heerlijk ijs! Een plek om aan te bevelen, voorzien van wc en een unieke buitendouche! we komen zeker weer!

hult 2

573 98, Tranås kommun, Zweden

gelegen bij oude boerderij in het noorden van Småland - bij/in het bos - vooraf bespreken - centrum 21km

1 mei t/m 1 sep

€ 25,00 - € 35,00