@Michi89
Kan moeilijk beschrijven welk gevoel deze camping geeft, voor ons fantastisch! Helemaal Zweden, verschillende plekjes aan het meer. Bootjes die je kan gebruiken + houtblokken (50 SEK) met verschillende vuurplaatsen. Wij komen hier zeker ooit terug, 3 dagen blijven staan. Dan weg omwille van route + water vullen/lozen. Voor ons beste camping van paar weken roadtrippen door Zweden!
Zeer fijn verblijf, wel beetje aan de dure kant. Prachtige camping met paar leuke wandelingen. Temperatuur van het meer was 25 graden, heerlijk! Zou 5 sterren geven moest de prijs wat lager zijn (410 SEK). Verder zijn alle faciliteiten (keuken, wc, douches) dik in orde!

Heerlijk verblijf. Nemen nog maar 2 tot max 3 campers tegelijk aan. De pizza, waarvoor ze van her en der komen, is echt top. Daarnaast paar leuke wandelingen in de buurt en fijne buitendouche. Wij hebben genoten en begrijpen waarom dit zo hoog scoort! Echte aanrader! Rust, diertjes en zeer gastvrije eigenaars. Onze dessertjes waren van het huis. 😊