First Camp Torekov Blåstad

• Lozen afvalwater

• Stroom

wij hebben in eerste instantie voor 1 nacht geboekt, stonden op een mooie plek met uitzicht op de zee. Volgende ochtend toch besloten om nog een nacht te blijven bleek de prijs hoger te zijn geworden. Volgens medewerker werd er hier gewerkt met dagprijzen en werd de prijs dagelijks aangepast, afhankelijk van de vraag ernaar. Vreemd 😧 Verder een mooie camping met goed uitzicht en fijn sanitair

BoZiggy

aug 2024

wij stonden op de camperplaats bij de ingang van het park. de plek was heerlijk ruim, en omdat we aan de rand stonden ook lekker prive. de toiletten die we konden gebruiken waren erg vies. Het sanitairgebouw op de camping zelf was wel prima, maar dat was wat verder lopen

Schumi31

jun 2024

Leuke camping met voornamelijk schaduwrijke plaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn in zeer goede staat. Locatie direct aan zee, maar het strand is niet ideaal om te zwemmen. Direct vanaf de camping kunt u een mooie wandeling naar de kliffen maken. Ook het leuke stadje Torekov kunt u vrij snel bereiken.

Flymossavägen 23

269 76, Båstads kommun, Zweden

camping van het First Camp keten - ruime plekken met stroom en water - vuilwater legen bij receptie op het terrein - bij elk servicegebouw cassettetoilet legen - kleine winkel en restaurant - zee 50 - Bastad 15min rijden - centrum 1,5km

5 apr t/m 31 okt

€ 25,00 - € 35,00