Persköps Ställplats

4.5

J

Janvi

jan 2026

We zijn helemaal weg van deze plek. We zijn hier al twee keer gestopt tijdens onze reis tussen België en Finland, en het zal zeker onze vaste stop worden. We vonden de kerstverlichting prachtig, de toiletten en douches schoon, en het is zo makkelijk om online de beschikbaarheid te checken. Zelfs toen we aankwamen tijdens een sneeuwstorm, waren de wegen vrij. Bedankt, tot ziens!

Glas-cadeau

dec 2025

Pracht locatie, sfeervol verlicht ook buiten de wintertijd. Keurig sanitair, makkelijk inchecken, ruime plaatsen, mooie overdekte barbecue plaats, kleine wandeling rondom het meer met mini watervalletjes en mooi uitzichtpunt. Is zeker de 23,50 waard, we zullen hier in de lente/zomer nog eens terug te komen.

Kehlstein

okt 2025

Een schilderachtige camping die rust en stilte biedt. De ligging aan het meertje was zo fijn! Alle plaatsen hebben elektriciteit voor 250:-. Dit is inclusief toiletten en het legen van grijs water/toilet. De camping is erg populair en je zou de huidige bezetting op de website moeten kunnen zien, wat geweldig is. Helaas loopt dit achter in de update en is de daadwerkelijke bezetting van de plaats daarom onzeker. Reserveren op dezelfde dag na 11.00 uur is mogelijk voor 50:-.

PERSKÖP 155

286 91, Örkelljunga kommun, Zweden