@Kehlstein
- 2023
Een schilderachtige camping die rust en stilte biedt. De ligging aan het meertje was zo fijn! Alle plaatsen hebben elektriciteit voor 250:-. Dit is inclusief toiletten en het legen van grijs water/toilet. De camping is erg populair en je zou de huidige bezetting op de website moeten kunnen zien, wat geweldig is. Helaas loopt dit achter in de update en is de daadwerkelijke bezetting van de plaats daarom onzeker. Reserveren op dezelfde dag na 11.00 uur is mogelijk voor 50:-.
Een ongelooflijk gezellige camping, prachtig gelegen aan het meer waar je gemakkelijk kunt zwemmen en waar ook een klein zandstrandje is. Mooie en goed uitgeruste servicehuisjes en schone en mooie toiletten en douches. Volledige service met het legen van toiletten en grijs water en het bijvullen van water. Een leuk souvenirwinkeltje en de mogelijkheid om ontbijtbroodjes te bestellen. Toen wij er eind juli waren, was het er rustig en vredig. We komen graag terug!
Een prima camping. De camping is centraal gelegen en op loopafstand van het centrum van Mora. De servicegebouwen waren mooi en goed uitgerust. Toiletten en douches ook. De winkel in de buurt was een ramp! Helemaal uitverkocht toen wij er waren en blijkbaar hebben ze problemen met hun leverancier. Ik kan Ica in het centrum van Mora aanbevelen, dat een ruim assortiment heeft. Voor kinderen zijn er speeltuinen en een adventure golfbaan.
Een ontzettend leuke en gezellige camping aan een meer met een strand en een pier waar je prima kunt zwemmen. Goede voorzieningen met frisse douches, toiletten en een servicepunt. Mogelijkheid om in het hoogseizoen broodjes te kopen voor het ontbijt. Dicht bij het kleine Urshult met een kleinere maar goed gesorteerde supermarkt. Erg aardig eigenaarsechtpaar en ook de andere medewerkers. We komen hier graag nog eens terug!
We verbleven hier één nacht op weg naar Nederland en ook op de terugweg vanwege de fijne camping en de eigenaar. De camping is gunstig gelegen ten opzichte van weg 1. De toiletten zijn fris en de douches ook. Douchen kost € 0,50 en is de moeite waard. Goede mogelijkheden om af te wassen en kleding te wassen. Dichtbij het dorp met zowel Lidl als Aldi. We komen graag terug!
Een zeer mooie en gezellige plek met behulpzaam personeel. Mogelijkheid om zowel ontbijtbroodjes, pizza als wijnproeverij te boeken. De douche- en toiletfaciliteiten waren mooi en modern. Wat het geen 5 sterren maakt, is het gebied waar je het toilet en grijs water leegt. Dit gebied is heel dichtbij en het stonk verschrikkelijk. De waterslang voor het verse water lag op de grond en gevaarlijk dicht bij de afvoer. Het risico op e-coli is groot! Druk om een back-up te maken.
Een functionele plek, maar niet veel meer. De ondergrond bestaat uit grind en voelt meer als een plek waar je overnacht. Het legen van het toilet en grijs water, het bijvullen van drinkwater en ook elektriciteit waren bij de prijs inbegrepen. Helaas gaat het alleen om contante betaling, wat wij pas wisten toen we bij de slagboom aankwamen en daarna geen keus hadden. De plaatsen zijn niet gemarkeerd, waardoor het lastig is om te weten hoe breed je het tussen de auto's kunt hebben.
Wat een geweldige plek! Gelegen in het familiehotel in een fantastische natuur. Iedereen was ongelooflijk behulpzaam en deed er alles aan om je welkom te laten voelen. In de kelder van het hotel heeft u zonder extra kosten toegang tot zeer frisse en moderne doucheruimtes en toiletten. Slangwinden met zoet water hingen op verschillende plaatsen bloot. Ook het legen van het toilet en grijs water is bij de prijs inbegrepen. Deze plek aanbevelen!
Een heerlijk ontspannende plek! De plaats is eigendom van een zeer servicegerichte man die ons heeft geholpen en ons zeer welkom heeft laten voelen. Er zijn 8 plaatsen waarbij elke plaats een eigen royale ruimte aan de zijkant van de camper heeft om tafels en stoelen op te zetten. Mooie buitendouche onder afdak, mogelijkheid om drankjes en lokale producten te kopen. Bijvullen van vers water, legen van grijs water en toilet. Deze plek aanbevelen!
Zeer goed gelegen kampeerplaats in Hjo met 27 plaatsen. Iets eenvoudigere bediening, maar mogelijkheden voor het legen van de latrine, grijswater en water bijvullen. Er zijn geen openbare toiletten of douches in de omgeving. Vanuit de aangrenzende straat waar je de hele avond en nacht doorrijdt met harde muziek uit de auto's is een klein storend geluid te horen. Het centrum is te voet bereikbaar in minder dan 10 minuten. Grote supermarkt, vele restaurants en gezellig stadje maken Hjo tot een aangename stop.
Een klasseplaats waar je op grind staat met bijbehorend ruim terras van houten traliewerk. Het servicehuis is ongelooflijk schoon en goed uitgerust met mooie toiletten, douches en wasfaciliteiten. Zeer rustig en aangenaam zonder storend geluid van de hoofdweg op enige afstand. Met de fiets bent u in 5 minuten bij de diverse winkels en de glazen cabine in het centrum van Kosta. Tussen het centrum en de staanplaatsen bevindt zich ook een supermarkt.