@Kehlstein
- 2023
Juli 2026
Camping op een grindterrein met elektriciteit, gelegen in een wijngaard. Fantastisch uitzicht! Mogelijkheid om eigen wijn te kopen bij een automaat. Drie gecombineerde toilet- en doucheruimtes. Geen mogelijkheid om water bij te vullen of te legen. We kwamen in het weekend en de toiletten waren niet schoongemaakt en er was geen toiletpapier. Dit verlaagt de beoordeling, anders had het 5 sterren gekregen.
Dit is een erg populaire camping die je maanden van tevoren moet reserveren. Ondanks de grootte is het een gezellige camping. Veel bomen en struiken zorgen voor fijne schaduw. We zaten vrij ver op de camping (500 meter van het meer) en werden nooit gestoord door het verkeer op de weg langs het meer. Schone en frisse toiletten. Het grootste servicegebouw is ook het modernste. We verbleven hier 4 nachten en hadden graag langer willen blijven!
Een zeer gezellige camping te midden van de bergen en prachtige natuur. Zeer vriendelijke service, mooie staanplaatsen en een schoon en fris servicegebouw. Geen extra kosten voor elektriciteit. Direct naast de camping is een restaurant dat authentieke Beierse gerechten serveert. Erg lekker! We verbleven er één nacht.
Een zeer rustige en vredige camping met voornamelijk seizoensgasten. De camping ligt mooi aan het meer en 's avonds was het maar 10 minuten lopen naar Saalburg om in een restaurant te eten. De eigenaren waren erg behulpzaam en hielpen ons zelfs nadat ze al gesloten waren. Een beheerder kwam ons inchecken en gaf ons een rondleiding. De toiletten waren erg schoon en netjes. We verbleven er één nacht.
We verbleven er maar één nacht, maar daarvoor is het een prima camping. Zeer vriendelijke service. De camping ligt vlak bij het centrum van Lübeck, wat je terugziet in de prijs. Een beetje gedateerd, maar wel schoon. Vraag wel om een plekje verder op de camping, want 's ochtends is het erg druk vanaf de hoofdweg die er vlak langs loopt.
3 foto's toegevoegd · 12 maanden geleden

Een schilderachtige camping die rust en stilte biedt. De ligging aan het meertje was zo fijn! Alle plaatsen hebben elektriciteit voor 250:-. Dit is inclusief toiletten en het legen van grijs water/toilet. De camping is erg populair en je zou de huidige bezetting op de website moeten kunnen zien, wat geweldig is. Helaas loopt dit achter in de update en is de daadwerkelijke bezetting van de plaats daarom onzeker. Reserveren op dezelfde dag na 11.00 uur is mogelijk voor 50:-.
Een ongelooflijk gezellige camping, prachtig gelegen aan het meer waar je gemakkelijk kunt zwemmen en waar ook een klein zandstrandje is. Mooie en goed uitgeruste servicehuisjes en schone en mooie toiletten en douches. Volledige service met het legen van toiletten en grijs water en het bijvullen van water. Een leuk souvenirwinkeltje en de mogelijkheid om ontbijtbroodjes te bestellen. Toen wij er eind juli waren, was het er rustig en vredig. We komen graag terug!
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden