Håveruds Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

Katje&mugje

aug 2025

Rustige camping met mooie plaatsen. Wij konden kiezen of we op het gras of steentjes wilden staan. Geen doorgaand verkeer wegens slagboom aan de brug. Zalige douches wel met douchegordijn en niet betalend en warm water. Gelegen aan de sluizen waarvan we de werking hebben kunnen zien en een mooi souvenir winkeltje met leuke spullen en mogelijkheid om te eten. Wij hebben hier 1 nacht gestaan, woensdag op donderdag 20/8.

Camperbent

jul 2025

Leuke plek bij de sluizen van Haverud. Er is ook nog een groot grasveld met 40 plekken.

annettestop

jul 2025

superplek! 6 toiletten (m/v apart), 4 douches, wasmachine, keuken. Op dit moment (zie foto voor periode) een host voor hulp en afrekenen, cash of kaart. Wij waren er (zondag 13/7) bizar vroeg, om 11 uur. Er waren een paar plaatsen vrij, en er vertrokken nog een paar, maar die plaatsen werden heel snel opgevuld. We gaan morgen de boot/treintocht doen, mogen blijven staan tot daarna, heel fijn. Het wordt toch wel vol...

Kanalvägen 9

464 72, Melleruds kommun, Zweden

58.81967 12.41507

geen receptie aanwezig - geld [enkel contant] wordt opgehaald ma-do in de ochtend en vr-za tussen 19-20u - betalen [contant en creditcard] kan ook in Akveduktsshopen en de Glashyttan - centrum 350m

8 apr t/m 30 sep

€ 15,00 - € 25,00