Bovenkant!!!!
nabij het meer Volgsjön - gebruik GPS-coordinaten - nabij klein strand - Meselefors 16km - centrum 10km
Europaväg 45
912 90, Vilhelmina, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenBovenkant!!!!
prima plek , zoals in andere reviews omschreven, niets aan toe te voegen. Wij hebben hier 2 dagen gestaan en hebben een vrijwillige bijdrage in de brievenbus bij het grote gele huis gedaan: simpeler kan niet👍🏻
Prachtige plek. Leuk strandje. Wij stonden er met 4 andere campers, maar is zo ruim dat je geen last van elkaar hebt. Er hangt een bordje dat dit terrein eigendom is van de kerk (is denk een soort groepsverblijf) en er wordt gemeld dat verblijf gratis is. Als het bevalt kun je vrijwillig wat geld in de brievenbus doen, of overmaken met swish. Dat hebben we uiteraard gedaan, aan de dakgoot te zien kunnen ze het geld goed gebruiken.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Bovenkant!!!!
lees meerEuropaväg 45
912 90, Vilhelmina, Zweden64° 33' 52" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Gras