nabij het meer Volgsjön - gebruik GPS-coordinaten - nabij klein strand - Meselefors 16km - centrum 10km
Europaväg 45
912 90, Vilhelmina, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenStond hier alleen op 24-09-20, direct aan het meer. Onze honden konden ravotten op het strand. Geen aan- of afvoer, maar we hebben alles bij ons.
Sta hier alleen, ook leuk om te zwemmen. Echt een mooie avondstemming hier. Helaas zijn er dit jaar zoveel muggen dat we gewoon binnen moesten zitten.
Een zeer mooi uitzicht en heel rustig zalige plek zonder voorzieningen maar geen probleem als je als campeerder alles bij hebt zeker een aanrader
Campinggedrag niet toegestaan
Europaväg 45
912 90, Vilhelmina, Zweden64° 33' 52" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan