@torspeed
- Hymer Camp GT 524
- 2004
- Alkoof
Er is op dit moment is er geen plaats meer tot 2 januari . . Even van te voren bellen en reserveren. Vriendelijke beheerder. Verder mag je op de grote normale parkeerplaats van Vogelsang niet meer overnachten in welke vorm dan ook.
5 camper plekken. Ideal om de binnenstad te bezoeken. Bij overnachten kan de kassei weg lawaai geven.
alles is goed
!! Eerst de website bekijken of er plaats is en dan ook via website betalen. Check-in / check-out 13.00 uur. Vriendelijke beheerder.
Vuil water lozen - Vers water aanwezig - Toilet reinigen (deur in houten hekwerk) is mogelijk ondanks dat camping nu gesloten is.
Ondanks geen voorzieningen een goede plek om te parkeren en te overnachten. Lekker rustig geslapen. Op 2 minuten afstand ligt een koffiebranderij en eetgelegenheid. Met het veerpontje ( groene vlag) , dus NIET ‘t veerbootje, gratis naar de overkant (centrum).
Fijne plek. contant betalen met enveloppe. Dropbox hiervoor op de toilet (zie foto). Toiletten (ook voor mensen met een beperking) zijn schoon.
Mooie rustige plek direct aan het strand. Betalen (100 sek) via QR code of contant in de brievenbus bij het gele huis. GEEN voorzieningen aanwezig, ook geen vuilnisbak. Dus houdt het schoon. bbq/kampvuur is mogelijk voor het hele huis op het strand.
nette plek met picknick mogelijkheid. Schoon toilet. toilet ook voor mensen met een beperking. Chemisch toilet reinigen is ook mogelijk. Op dit moment alleen de kleine vuilnisbak gebruiken. Bij de grote die centraal staat zak je weg.
Mooie plek. Betalen gaat bij de receptie. Loop naar binnen, links dan naar rechts. Contant of met pin. Goede douche en toilet. Ook voor mensen die moeilijker te been zijn.
Geschikt voor de smalle camper 6m - 7m lengte maximaal. Als de P vol is, wordt het draaien voor de langere/bredere C daar onder erg lastig. Speeltuin, strandje, bbq plekken aanwezig
De inrit is heel apart. links voor de poort inrijden, een stukje rechtdoor en dan over het fietspad en dan links. Een goede camper parkeerplaats met stroom om de stad te bezoeken . Ruime vakken. Ligt jammer genoeg aan een drukke weg. Ondanks dat hebben we toch goed geslapen.
Je hoeft niet door de milieuzone te rijden om hier te komen. Zet wel “milieuzone mijden” op je navigatie “aan” bij diesel camper euro norm 0 t/m 5 Verlichte camper parkeerplaats. voor 4 campers. De vakken zijn kort en wat smal. Max. lengte 7 meter. Geen voorzieningen wel een vuilnisbak bij de bushalte.. Geen camping gedrag. Supermarkt en een bushalte direct aanwezig. Met “t OV ben je in 25 min. in de binnenstad en 15 met de fiets.
Mooie aangelegde cp . 4 plekken.. wandelen, zwemmen, bbq, speeltuin Konditorei Mekka is gezellig.
goede service plek. alleen de kraan voor drinkwater en de kraan bij het chemisch toilet zijn wat onhandig. (drukknop)
Let op: Hier zijn plekken waar je met de neus naar voren parkeert (zie wit bordje bij aan paal bij parkeerplek). De gras plek is iets goedkoper dan de kunstgras plek. Rustige plek. strand, bbq met hout, speeltuin, wc, wellness op loop afstand om de hoek. Honden aan de lijn ivm wild en slangen. Met de bus of fiets is het stadje Västervik goed te bereiken.
Vriendelijke havenmeester. Er zijn staplekken op asfalt, op gras of op kies. Voorbij het normale strand is er een strand voor honden( met bordje aangegeven) Bij het strand is ook een toilet Als je de haven uitrijdt is aan de rechterkant (600 meter) een goede wc/vuilwater plek.
Sta je hier overnacht, parkeer dan in de groene zone (30 Skr / 24 uur). Rustige nacht direct aan het centrum.
Wat een leuk Zweeds klein dorpje. Vriendelijke mensen, lekker eten bij Sött & Salt, mooi uitzicht. Het koffie cafeetje er naast heeft lekker koffie. we hebben niet overnacht op de camping.
Leuke plek. Bij het water is een toilethuisje en een bbq plek met bbq + picknickbank. Zwemmen is op is mogelijk.
Ondanks wat geluid van het industrieterrein hebben we goed geslapen. De dixie die er staat is schoon.( houden zo) Er is ook een treinstation ( geen last van in de nacht). Er zijn twee kleine vrijloop plekken voor de hond. 1 aan de overkant van de weg en de ander bij de appartementen aan de hoofdweg een eind verderop.
Mooi uitzicht. ruime plaatsen.
Vriendelijke ontvangst aan de receptie die tot 22 uur bezet is. Daarna gaat de poort dicht. De stad is vanuit hier op verschillende manieren te bereiken.
Sitecode: 91954
wij hebben alleen onze chemisch wc gereinigd. loop vanaf de parking naar de grote scheepsmaat rechts naast het gebouw om de wc te reinigen (zie foto). De mensen op kantoor waren vriendelijk.
Sitecode: 101949
De pin gaat naar de havenmeester (p-kaart halen). Dus op de T-splitsing niet naar rechts maar naar links rijden. (p-camper staat aangegeven ) Ondanks geen voorzieningen toch 4 sterren. Gezellig dorpje met heerlijk eten. speeltuin voor de kids is er ook in het dorp. Openbare toiletten 300 meter naar rechts nabij supermarkt.
vriendelijke ontvangst bij de receptie. wij hadden plek 3 , dit was prima voor 1 nacht. broodjes service aanwezig. Zelfs te voet is het naar Odense te doen of de bus nemen die bijna voor de deur stopt.
Ruime plekken om te staan. We hebben rustig geslapen. De navigatie last je iets te ver doorrijden. Neem de inrit rechts van de entree van het park. Het is er schoon. Heren van de Security waren vriendelijk. Prijs €8,- zonder voorzieningen.
Vriendelijk ontvangst aan de receptie. Broodjes service. Voor een mooi plekje is reserveren handig (platte grond zie foto). Licht groene nr zijn weide, zwart + blauwe nr aan de rechter zijde zijn terras vormig. Voor herhaling vatbaar 🙂
het is hier ook alleen het toilet legen en vulwater lozen en schoon water bij te vullen.
Het ziet er netjes uit. Voor het bezichtigen van de Altstad hebben wij ervoor gekozen om ergens anders te parkeren. Opvde camperplek betaal je namelijk voor de hele dag. Vandaag (zondag) kun je met de kleinere camper (tot 7 meter) in de buurt van het Finanzamt wel een parkeerplaats vinden. Op zondag zijn in de mooie Altstad meerdere Kaffee/lunch/ontbijt mogelijkheden of een lekker ijs.
Rustig gelegen en de staplekken zijn ruim, zodat je buiten nog kunt zitten. Therme baden bevinden zich op loopafstand niet zo als het mooie dorpje. Er is een bakker die ook op zondagochtend geopend is. De supermarkt is op zaterdag middag dicht. Het Hymer museum is ook in de buurt, net zoals Een Hymer zaak die ook wat camping toebehoren verkopen.
Klein en knus. Vriendelijke ontvangst. fietseegen en veerbootjes in de buurt. Gezellig dorpje om de hoek op loopafstand . Rustig geslapen .
Rustige parkeerplaats die gratis is . Mooi schoon zandstrand. Het oude gedeelte vh stadje boven aan de berg is de moeite waard. Bij Pasticceria Buttafoco is het heerlijk genieten van Italiaanse gebak lekkernij en koffie op het terrasje buiten. Vriendelijke bediening .
Toen we gisteren avond aankwamen, klaagde de portier dat we niet gereserveerd hadden. Na 5 minuten was er wel nog een plek en we werden dicht op die enkele camper gezet die er al stond. Zie foto hoe vol het die nacht geworden is! We hebben rustig geslapen. Bewaakte en verlichte parkeerplaats €35 De bewaker die erbij het uitrijden aanwezig was , was vriendelijk
Hier mag je niet met de camper staan.
Inheemse staan in de eerste rij geparkeerd en gebruiken de stroom aansluiting niet. Toen wij er waren was het er rustig, maar we hebben er niet overnacht. Alleen de stad bezocht. In een Italiaans restaurant hebben we heerlijk gegeten. Onze 2 honden mochten mee naar binnen..
Bij late aankomst werden we vriendelijk geholpen.De eigenaar spreekt ook Duits. Echte Italiaanse camping tussen de olijfboompjes. Douches zijn onhandig en met muntjes (verkrijgbaar aan de receptie).
Vriendelijke ontvangst. Wel aan een drukke weg (vandaar de 3 sterrren). Het terrein heeft camera’s. ter bewaking en is goed verlicht. Omdat de Amalfi kust weg van 8.00 uur in de ochtend tot 0.00 uur in de nacht verboden is voor campers, hebben wij een bij de vriendelijke auto/scooter verhuurder die op loop afstand ligt een autootje gehuurd. Deze kun je voor de slagboom parkeren voor €1,39 EasyPark hele dag.
-Even van te voren bellen- Vriendelijke ontvangst. We hebben eerst even gebeld of ze plek hadden. Ze spreken een beetje Engels. Toen verteld hoe laat we aankwamen en we werden vriendelijk opgewacht. ideale plek voor de camper tot 7 meter en die qua breedte een normale breedte heeft. Je moet namelijk door een poort opening rijden. De zoon heeft een straat verder een koffie - café/bistro. Bus verbinding. of treinstation van Pompei op loop afstand.
Toen we aankwamen was de poort dicht. Na het bellen van het nummer aan de poort , werden we vriendelijk terug gebeld. De eigenaar kwam langs en legde alles uit 👍.
—Op dinsdag Gesloten— Vriendelijke ontvangst. Rustig geslapen. Wel veel verlichting op de camperplek. Bij het Restaurant ‘de Gustibus’ (op loopafstand) heerlijk gegeten . Afhalen mogelijk
Vannacht hebben we rustig geslapen. Na de eerste 2 vakken naast de stroomzuil, heb je een langere stroomkabel nodig tot aan stroomzuil. Maar tegenwoordig kun met een zonnepaneel ook wel een nachtje zonder stroomaansluiting 🙂. bus en tram verbindingen zijn in de buurt.
👍 vriendelijk personeel. Goede plek
👍 Op loop afstand van het gezellige centrum.
Op dit moment zijn er heel veel kleine vliegjes. De trein hoor je langs rijden. Weer netjes binnen gekomen met de des betreffende lidmaatschaps kaart, die bij elk van de aangesloten CP uit de automaat komt voor een paar €. Je hoeft deze kaart niet bij te vullen met €. Je kunt bij elk toegangs zuiltje, gewoon met EC kaart betalen. Na de bevestiging van de betaling, houd je de CP pas bij de slagboom voor de scanner en dan rijd je naar binnen.
Rustige plek. In de nacht is er in de verte wel eens een hond te horen. Leuke speelplaats voor de kids.
!!!!!! Op dit moment staat deze kompleet vol geboekt. Ondanks dat er veel plekken vrij zijn. De nette persoon aan de telefoon zei ons dat we ook niet hoefde te wachten tot er 1 vrij kwam. Van buitenaf zag het er allemaal goed uit, vandaar 4 sterren
Sitecode: 22047
Geweldige plek
Camper plek direct aan het strand / zee. Strand paviljoen aan het strand. Op dit moment is het een gezellige sfeer.
Nette ontvangst. op loopafstand van promenade.. Honden zijn welkom. Zwembad is vol. Restaurantje aanwezig. Er zijn nog een paar plekken vrij voor dit weekend
Leuke camping met plekken op verschillende hoogtes. Het sanitär is schoon. Direct aan het strand. Aan het strand zijn zelfs kluisjes om je spullen in te doen. Onze 2 honden waren ook welkom. Eigenlijk 5 sterren, maar we geven 4 sterren ivm met werkzaamheden die in de buurt v d camping plaats vinden.
Veel straat geluid van de doorgaande weg die enkele meters lager ligt. Vriendelijke ontvangst. CP bevind zich aan het einde van een doodlopende weg (dus als het asvalt ten einde is, nog een stukje doorrijden.
Leuke plek om te overnachtten. Wandelroutes + MTB routes aanwezig. Het is helaas niet zo als in Oostenrijk dat berghutjes geopend zijn.
Plek midden in het centrum. Je mag er 48 uur staan. Alleen geschikt voor campers t/m 7 meter.
Rustige plek voor overnachting. Geen voorzieningen aanwezig.
Entreekaart direct bij de poort te koop of via de app. Ruime sta plek. Schoon terrein . Gelegen aan drukke doorgaande straat. Vliegverkeer is er tot + - 22 uur (opstijg route). Strand aan de overzijde van de weg ( alleen tijdens eb). Stadje op loopafstand.
Top parkeerplaats met weinig luxe. Achter de duinen heerlijke golven om te surfen met op de achtergrond de bergen. Mooie zonsondergang .Bij het restaurant Soweto heerlijk gegeten (slow food). Stadje op loopafstand. Bij late aankomst kan de parkeerplaats vol zijn. Op dit moment €15 per nacht. Er hangt een leuk surf sfeertje. Honden mogen eigenlijk niet op het strand, maar ze zijn er wel. Niemand deed moeilijk.
Leuke plek. Zwem mogelijkheid, speeltuin, wc, restaurant, wandelroutes aanwezig.
Een leuke, maar smalle aan rij route. De sta plek is schoon.
Wij hebben er prima overnacht. Het makkelijkste is het na het afslaan vanuit de grote weg, de geasfalteerd e weg te volgen die naar links gaat voor het woon / winkelerf langs. En we hebben weer heel makkelijk met de Easypark app betaald.
Top plek. Wij staan er nu voor de tweede keer. Voor vanavond 22-9 is deze plek vol. Maar als je hier naar toe rijdt (komende langs alle zeekontainers) links af de berg oprijdt. is er aan de rechterkant bij de T - kruising (krab kunstwerk bij gebouw) een kleine parkeerplaats. Hier zijn nog 4 camper plaatsen aangegeven.
Veel straat geluiden tot in de nacht ivm verkeer. .Ligt achter een tankstation met wasstraat. Vis restaurantjes en pizzeria op loopafstand. Douches en wc in een nieuw houten gebouw. Skatebaan, minigolf en strandvoetbal mogelijk.
Dit jaar geopend tot 4-9-2022. 1 sterretje omdat we zonder sterretje geen opmerking konden plaatsen.
Google maps klopt op het eind van de route niet.. Volg de weg tot boven aan de berg. Aan de rechter zijde de grote parkeerplaats oprijden . Onder aan de parkeerplaats is het recht om te staan. De tram richting centrum is op loopafstand Net als de supermarkt.
Wij vonden het super cool. Het vlot huisje moet wel gereserveerd worden Verder vertellen we niks anders is het leuke eraf. Dus dit keer ook geen foto van onze kant uit .
Parkeerplek direct aan het water. Het centrum en restaurantjes op loopafstand . Het is wel heuvelig.. Het wc /douche huisje is met een code. Betalen met de easypark app of bij de betaalautomaat. Stroomaansluiting voor elke plek aanwezig.
mooie camping plek direct aan het fjord. Douche met muntjes. Supermarkt, bakker, friet /burger/pizza , winkeltjes op loopafstand . Hond is welkom.
Heel mooi uitzicht. Bij de gezamenlijke plek overdekte plek is een kampvuur. De sauna doet het ook prima. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Douche is met muntjes .
Direct aan het fjord., leuke terrascamping.. Op meerdere plekken staan bankjes om het mooie uitzicht te genieten. Er zijn ook diverse bbq plekken met bbq. Vriendelijke ontvangst. Douchen gaat met muntjes.
geweldig uitzicht.
Sitecode: 19171
aan de betaalautomaat werd onze pinpas niet geaccepteerd, de creditcard wel. Geparkeerd wordt netjes in de vakken waar GEEN kruis staat. Elke plek heeft een stroom aansluiting. Met de strassenbahn ben je in een paar minuten in Bergen Senter. (zone A) . Met het downloaden van de app heb je naar het invullen van een paar gegevens makkelijk een kaartje gekocht. Er zijn dan ook meer kaart mogelijkheden.
Leuk plek. Je kunt er ook een bootje of kano huren. Het is ook mogelijk om met de eigenaar van winkel een boot tochtje te maken. Wc en douche aanwezig.
Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Supermarkt op loopafstand .De wc’s kunnen een opknapbeurt gebruiken.. Bij reservering online of via hun camping app kregen we 60 Kr. korting. Honden zijn welkom.
sta plek op loop afstand van ‘t centrum. ook geschikt voor langere campers. Om de hoek ligt het concertgebouw en een supermarkt is ook op loop afstand. . Je mag er max. 3 dagen staan . Betalen via de aangegeven app is prima gelukt. GEEN stroom, wc, douche, etc aanwezig.
Mooie plek aan het water. stroom, water, wc, afvalwater voorziening aanwezig. Een bbq staat ter beschikking aan het water. 3 supermarkten, winkeltjes, bakeri, pizzaria , bioscoop, dierenarts , speeltuintje, skatepark op loop afstand. Historische foto’s huisjes Noorse gasfles automaat (Rood van kleur) achter het speeltuintje
Nette camper plek met schoon sanitair . Sanitair heeft een ingangscide en douche voor 1 €. . Ondanks dat de onder een drukke weg ligt hebben wij rustig geslapen . Honden zijn welkom.
Vriendelijke ontvangst. Ruime plek. Supermarkt en bouwmarkt om de hoek. Dorp op loop en fiets afstand.
Fijne parkeerplek langs het water. Overnachten kan. Plek voor zo’n 20 campers. De plek is op loopafstand van de mooie stad met veel vakwerk huizen met winkels cafeetjes en restaurantjes.. Plek is schoon en verlicht.
Eindelijk een camping waar geen lantaarnpaal voor plek hebt staan die te veel ligt geeft.. Hond is welkom Op loop afstand van het strand en eet gelegenheid . Niet voor lengte boven de 7 meter. Het terrein is heuvelachtig en groen. Reserveren is zeer handig. Net zo als een lange stroomkabel soms noodzakelijk is
Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Hier zijn ook wat streekprdctn te koop en de broodjes voor de volgende ochtend te bestellen . Er is een biergarten voor een hap en een drank. De toegang tot het mooie sanitair en de toegang tot de weg naar het meer gaan met een button. De plaatsen zijn ruim, maar er is weinig tot geen schaduw. Water ,stroom, vuilwater is in de prijs erbij net zoals het sanitair. Hond mag en hebben een eigen strand
Rustige omgeving. Op loopafstand van dorpje. en winkels. Speeltuintje aanwezig . Plek voor drie campers. Vuil en fris water en wc leeg plek.
Daar en zowel aan de overkant van de rivier zijn parkeerplaatsen waar je na 19 uur gratis mag parkeren. Wij parkeerde aan de overkant en daar wilde men in de nacht onze fietsen stelen. Aangezien ik nog wakker was betrapte ik de persoon en hij vluchte.
Enkele jaren stonden we hier ook met onze camper. Het is een nog steeds prima parkeerplek voor de camper op loop afstand van Chamonix. Vuilwater en wc kun je er helaas nog steeds niet kwijt, maar wel verder op. Staat aangegeven met bordjes aan de weg.
Leuke camping direct aan strand. Heeft eigenlijk alles wat je van een sterren camping verwacht. Rolstoel vriendelijk. Honden zijn welkom.. Wij vonden alleen de ondergrond een nadeel .
Leuke franse camping met veel groen. Het sanitair voldoet. Er is een klein camping winkeltje en een bar/restaurantje met een kleine kaart. Helaas licht plek 245 in de eerste rij , maar het heeft een mooi uitzicht. Wij bleven 1 nacht.
Leuke schaduw rijke camping. Het is raadzaam om even de camping op te gaan en de aangewezen plek te checken of deze ook bereikbaar is met de camper. Dit van wegen de mooie bomen die er staan.
De camper plekken zijn geschikt voor campers tot 7 meter lengte. Mooie groene en knusse camping. Op loop afstand van het meer. Er is een een Restaurant bij het haventje waar je goed kunt eten.
mooie plek aan een haventje. met stroom (extra €), douche/wc. picknick tafels. Boot verhuur in de buurt.
Helaas masr 2 plaatsen
Mooie plek. Verharde staanplaatsen. Bakkertje op loop afstand
Een goed verzorgde plek voor te ovenachten met of zonder een bezoek aan de Therme.Makkelijk te vinden door het volgen van de borden “ Therme Erding” Mocht de camper parkeerplaats vol zijn, staan eraan de rechterzijde achteraan van de normale parkeerplaats voor auto’s ook campers. Let wel op dit moment zijn hier best wel wat muggen. Bij de bakker on de hal van de Therme is een bakker.
Eerder geschikt voor de wat kortere camper tot 7 meter. Vriendelijke ontvangst bij aankomst. Het is klein knusse camping met mooi uitzicht. Sanitair is goed verzorgd. Er is een klein speeltuintje voor de kids. Broodjes kunnen voor de volgende dag besteld worden
Deze week is het veld gereserveerd. Het is Kermis in de stad. Bij de watertoren 100 meter verder past het.
Volgens de app "vandaag gesloten" ?? Dit is natuurlijk niet correct en moet worden gecorrigeerd. De plaats is elke cent 45 euro waard. Het is raadzaam om vroeg op te staan en te genieten van de zonsopgang.