TCS Camping Genf SA

gematax

sep 2025

Hoge prijs per nacht maar wel bijzonder mooi gestaan aan het meer. Sanitair proper en lekker warm water. Restaurant super lekker maar ook hier veel te duur. Als je de prijs voor alles er bij neemt dan is het één aanrader en krijgen ze van ons 5 sterren

tessavdb

aug 2025

Waanzinnige locatie aan het water. Onze deluxe plek lag letterlijk aan het grasstrandje met uitzicht over het meer. Personeel is vriendelijk, sanitair schoon, gratis sup verhuur en openbaar vervoer vanaf de camping naar Genève is ook gratis. Enige minpunt zijn de prijzen in het winkeltje en voor het brood, knettertje duur, dus eigen boodschappen meenemen is geen overbodige luxe.

Ghostclp

jul 2025

Een hele fijne camping direct aan het Meer van Genève. Supervriendelijk personeel... Ze waren ontzettend behulpzaam. Geweldig, dat is kamperen 🏕️ Goede en schone toiletten. De toegang is wat lastig... smal en er zijn een paar bouwplaatsen 🚧. Verder is de camping een echte aanrader!!! ! We komen hier zeker niet voor de laatste keer. 😍

Chemin de la Bise

1222, Collonge-Bellerive, Zwitserland