@gematax
- 2014
Deze camping kan ik iedereen aanbevelen. Voor ons belangrijk is het sanitair en dit was proper, lekker warm water en het stadje Turckheim op wandelafstand.
Voor 18€ per nacht mag je niet klagen, je hebt een eigen plek om te staan, je hebt toilet en een douche, je kan veel en veilig fietsen langs de moezel en er is een eetgelegenheid. Wat wil je nog meer. En ja de stof is er soms, komt door andere campers die te hard rijden. Bij hen moet je zijn om iets te zeggen.
Hoge prijs per nacht maar wel bijzonder mooi gestaan aan het meer. Sanitair proper en lekker warm water. Restaurant super lekker maar ook hier veel te duur. Als je de prijs voor alles er bij neemt dan is het één aanrader en krijgen ze van ons 5 sterren
Vriendelijk personeel. Sanitair oud en niet altijd warm water. Geen restaurant. Veel lawaai van de voetbalclub. Zeker een aanrader is het strandje van het meer. openbaar vervoer om de hoek.
Een ster voor de ligging en het OV. Bus voor de deur en de metro 10 minuten verder. Tweede ster voor het sanitair, het was proper en steeds warm water gehad. De dame van de receptie was ook behulpzaam en vriendelijk. De parkeerplaats en vooral de wegen waren in zeer slechte staat en hebben een opknapbeurt nodig.
Net plaats genoeg voor onze 7,50 meter lange camper. Mooi zeeterras, vriendelijk personeel, lekker en niet te duur restaurant, winkel ook dik ok. 80€ per nacht is vrij duur, douchen slechts 4 voor de mannen en 4 voor de vrouwen is te weinig en niet al te proper. soms geen warm water. Fietsen? waar zijn die mooie fietspaden zoals campeerders schrijven, ik heb ze niet gezien.
Drie sterren om dat het sanitair gebouw niet al te proper was. voor de rest is de camping ok. de plaatsen zijn niet al te groot maar zeker voldoende. Het restaurant kan ik ook aanraden, lekker en niet te duur. De jonge dame aan de receptie was een voorbeeld van vriendelijkheid 👍
Grote Stadscamping met alles er op en eraan.Restaurant, zwembad, vriendelijk personeel, bus voor de deur….. Een minpuntje is het nachtlawaai, geen nachtwacht te zien waarvan de jeugd profiteert en dit tot diep in de nacht.
Zelden zo een onverzorgde camping gezien. Het sanitair gebouw was een schande voor het oog maar ook voor de hygiëne. Ba ik was er vies van. Nooit meer. Knap uw camping op, plaats een nieuw sanitair gebouw en je zal nog jaren plezier beleven.