Camping Trin

Super mooie plek, rustig, in de natuur! het restaurant-douches-sanitairhuis is een smurfenhuis!! origineel, mooi decor, we hebben de koffie niet geprobeerd. In dit bijzondere huis zijn kamers te huur. we kregen korting met de ACCI-kaart

CamperCyn

aug 2023

Opzich prima camping, wij hebben er fijn gestaan, kids hebben er fijn gespeeld. Douches gaan op hout/zonne energie, prima streven natuurlijk, maar een warme douche is soms even zoeken. Knopje goed vaak indrukken, als de douche uitvalt is waterdruk of warmte soms weg. Fijne wandeling naar de Crestasee!

Armou

jun 2023

Hele aparte camping! Receptie ‘s morgens en ‘s middags maar zeer beperkt open! Zelf plek zoeken en stroom aansluiten! Sanitair gebouw in Gaudí stijl, heel apart! Sanitair netjes! Aparte ruimte waar je kan koken, zitten en afwassen! Wij betaalden voor 3 personen ruim €56!

Via Geraglia 2

7016, Trin Mulin, Zwitserland

unieke ligging op het plateau van Flims bij Trin - is omgeven door steile rotswanden - centrum dorp 2km

€ 35,00 - € 50,00

(CHF 46,00)