Camping Melezza

Omdat we liever wat meer rust hebben en geen grote camping zoeken, kozen we Melezza. De beschrijving klopt helemaal: niet zo groot, rustig gelegen aan een rivier (niet meteen maar hier en daar via trap bereikbaar). Supervriendelijke service, schoon sanitair, zelfs met een kacheltje in 3 van de 4 douches. Er is een zwembadje, winkeltje, Italiaans restaurant waar je binnen en buiten kunt zitten. We waren aangenaam verrast en kunnen de camping aanra

RenKWopereis

aug 2024

Mooie plaatsen, ruime plekken met schaduw. Gratis openbaar vervoer, zwembad en op fietsafstand van het meer, wat wil je nog meer 😉 Karin en Rudi.

AWcamp

aug 2024

Fijne camping met zeer vriendelijke eigenaren. Ruime plekken met stroom en drinkwater. Volop schaduwplekken beschikbaar. Schone en ruim voldoende sanitaire voorzieningen. Hondvriendelijk, maar geen 'last van'. Restaurantje biedt prima kaart tegen redelijke prijzen, zeker voor Zwitserse begrippen. Goede uitvalsbasis voor Lago Maggiore, wandelen en mtb, beter dan de net iets verderop gelegen zeer drukke Italiaanse campings in het hoogseizoen.

Via Arbigo 88

6616, Arcegno, Zwitserland

nabij de oevers van de rivier de Melezza - Losone 2,5 km - openbaar vervoer 100 m

1 apr t/m 26 okt

CHF 55,00