Wohnmobilstellplatz Brüggen

• Vuilnisbak

i

ivooke

nov 2025

Spijtig,heel spijtig dat hun eigen landgenoten (duitsers)het komen verpesten .Op de lijn parkeren ,naar mekaar toe dat ze echt veel plaats hebben . DAn beginnen zuipen van s'middags tot s'nachts enzo bezorgen ze overlast . Dan staan ze verstompt dat de camperplaats op termijn dicht moet .Dat zijn dan de VERPESTERS.Droevig droevig .

podencosal

sep 2025

€ 5 inclusief elektriciteit ... daar kan ik niet echt tegenin gaan ... en het maakt me niet uit of er andere camperaars 2 uur of 2 maanden blijven ... het was een rustige, veilige plek en we waren blij dat we het gevonden hadden ... grote Rewe-supermarkt tegenover ... cassette-legplaats en vers water ... konden geen plek vinden waar grijs water geloosd kon worden, maar aan de andere kant hebben we er niet naar gevraagd, dus misschien is er wel een ... al met al, toppunten

Wij vonden het echt vreselijk, zo krap en apart sfeertje. Omdat het goedkoop is staan mensen er blijkbaar lang. Mega grote campers met gekleurde lampionnetjes. Maar oké wat een ieder wil. Wij zijn even wezen shoppen, netjes 5 euro in een envelop in een krap gat gedaan om niet te lezen dat Nederlanders vaker weggaan zonder te betalen. Na 2 uurtjes snel weer weg

Borner Straße

41379, Region Kempen-Viersen, Duitsland

achter de Aldi - dagkaart geldig tot 11u de volgende dag - slagboom [zelfbediening] - zondagmorgen Trödelmarkt - centrum 500m