Clifden Campsite and Caravan Park Shanaheever

fijne camping, vriendelijke ontvangst. ruime plaatsen, schoon sanitair met fijne douches. clifden is n leuk plaatsje op 2,5 km.wij zijn naar het nat park gereden ( 12 km) om de diamant Hill te lopen ( erg mooi) en naar Killymore abbey (16 km:( zeer de moeite waard) we betaalden met 2 pers 38 euro ( incl stroom en douches)

camperhenkb

jul 2025

hele mooie camping, vriendelijke eigenaar. je fietst in een half uur naar Letterfrack, vanwaar je de Diamond hill kunt beklimmen in Connemara.

PerB

jun 2025

We verbleven er twee nachten. Ik kan de accommodatie van harte aanbevelen. Slechts een paar kilometer van de stad. Zeer goed onderhouden accommodatie met schone en goede faciliteiten, zoals een gemeenschappelijke ruimte/keuken, wasruimte, toiletten en douches. Fijn om te verblijven in een omgeving waar je zelf de temperatuur van de douche kunt bepalen. Houd er wel rekening mee dat de douche geen scheidingswand heeft, waardoor kleding en schoenen vochtig kunnen worden. Zeer aardige en behulpzame eigenaren. €36. Wassen €6, drogen €3 voor 20 minuten.

Shanakeever

H71 TP08, Clifden, Ierland