Ventry bay

• Honden toegestaan

HansyJane

mei 2025

Een fijne rustige plek. Wij stonden achter de kerk op de verharde parkeerplaats. De gezellige pub Páidi o Sé om de hoek. Beneden in de duinen geprobeerd, maar dat vonden we niet ideeal. Hiervandaan fantastisch om te wandelen langs het strand of de Dingle Way. En een toertje over de Slea Head drive met zijn spectaculaire uitzichten is een must! Verder geen enkele faciliteit, ook geen prullenbak. vandaar toch een matige score.

NaumiBerlin

mei 2025

De opgegeven coördinaten leiden naar een plaats achter de duinen. Omdat we geen zin hadden om te zwemmen, reden we terug naar boven en parkeerden we op de parkeerplaats tegenover de pub. Daar brachten we een rustige nacht door. Het eten in de pub was goed. Geen aanvoer of afvoer.

Twee nachten gestaan in juli. Het is druk maar niet te druk. Er staan meerdere campers boven bij de pub. Wij zijn naar beneden gereden. De weg daar is hobbelig maar goed te doen met onze 6,5m lange camper. Er stond zelfs een concorde. Staan ook veel tenten. De duin over en je bent op een mooi strand. Wel veel zandvlooien. Bij de pub gegeten met live muziek, was gezellig én heerlijk.

R559

Ierland

52° 7' 37" N 10° 22' 30" W

52.12708 -10.37497

direct aan de baai - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!