Camp Zagreb

• Honden toegestaan

W

WelcomePD

okt 2025

prima camping voor een bezoekje aan Zagreb maar wij hebben ook wel wat kritiek puntjes Lauw water in de douches en bij de afwaskranen ook De afwasbakken lopen niet goed door en waren niet schoongemaakt toen wij er waren De Wifi werkte ook slecht Bij de receptie regeageerde ze begripvol er zou naar gekeken worden Maar er was na 2 dagen nog niets veranderd

IenRsummit

okt 2025

Wat een fijne camping/ camper plaats. mooie plekken. vriendelijk personeel bij de receptie. de voorzieningen zijn echt super, verwarmde douche ruimte en super schoon en heerlijk warm water. Echt een aanrader om Zagreb te bezoeken. wij hebben hier 2 nachten gestaan op doorreis/ terugreis naar Nederland.

L.J.M.

sep 2025

prima camping, prachtig sanitair, alleen de “mannenkant” onvoldoende warmwater. bij de dameskant wel voldoende warmwater. circa 14 km vanaf Zagreb. Kleiachtig ondergrond/grind. De meeste gebouwen in Zagreb in de steigers vanwege de aardbeving van 2020. De camping heeft een gratis busje (1x per dag) rijden naar het treinstation (2km)

Jezerska ulica 6

10437, Rakitje, Kroatië

Wellness - aan meer -kiezelstrand - gratis pendeldienst - centrum Zagreb 15km

4 jan t/m 14 jun

15 jun t/m 15 sep

16 sep t/m 22 dec

Toon alle tijden en prijzen