Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Wij, Carl en Gabriëlle, zelf al jaren fervente camperaars, hebben op 19 september 2015 deze camperplaats geopend.
Het is een plaats aan het water, met op korte loopafstand (1,5 km) een gezellig dorp met veel restaurants, terrassen (verwarmd) en een bierbrouwerij met daghap.
Uw camper staat op grind, zodat u geen vuil meeneemt in de camper. Maar iedere camper heeft ook 18m2 gras! De luifel kan uit en de gasbarbecue aan...
Onlangs ontvingen we een Award. We zijn gekozen tot één van de 50 beste camperplaatsen in Europa! Gasten hebben ons beoordeeld, 17.000 camperplaatsen deden mee. Wij zijn op plaats 27 geëindigd!!
Wij hebben een plaats gemaakt zoals wij als camperaar het zelf fijn zouden vinden. We hopen dat u ervan mee gaat genieten!
Lees verder

De Rijt 1
5688 GR, Oirschot, Nederland

Locatie host
Lees verder
Camperplaats aan kanaal met passantenhaven - historisch centrum 1 km - brouwerij 1.5km - veel fietsroutes aanwezig - vrijdagavond foodtruck en zaterdagochtend warme bakker (Van 15/3 tot 15/11) – regelmatig speciale evenementen - reserveren kan via het reserveringsformulier op de website - let op: nadat u de snelweg bij Oirschot verlaat, navigatie uitzetten, bruine camperplaats borden volgen
€ 19,50