Jachthaven Steenbergen

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Ger&irma

1 weken geleden

prima plek om te overnachten. top voorzieningen. supermarkten in de nabijheid. mooie lokatie heerlijk wandelen door het plaatsje en ontdekken van de Brabantse gastvrijheid. kei goeh

campervdv76

nov 2025

zeer mooi uitzicht vanuit je mobilhome op de haven. sanitair is zeer proper. 1 minuten wandelen heb je een supermarkt AH en een beetje verder Aldi en Lidl ook op loopafstand. Er is wel een parking achter de plaatsen van de mobilhome maar heb je in de nacht geen slaaprust moeten voor laten. wij komen zeker terug.

JL888

sep 2025

Waarom zoveel mensen blijven klagen over de staanplaatsen is me een raadsel. Hier krijg je voor 19 euro alles wat je nodig hebt. Elektriciteit, water, afvalverwerking, schone douches en een zeer vriendelijke havenmeester. De boten liggen voor de deur en het stadje is op loopafstand. Als je iets nodig hebt bij de supermarkt, is die ernaast. Perfect voor mij als voetganger.

Havenpad 1

4651 TN, Steenbergen, Nederland

voormalige overslag van turf en bieten - open (polder)landschap en waterrijk bosgebied - cultuur (historie) - centrum 21.2km