Hoe zorgt u ervoor dat reizigers uw camperplaats weten te vinden? Voor campingeigenaren is het essentieel om online goed zichtbaar te zijn om gasten aan te trekken, zeker in een steeds competitievere markt. Of u nu een kleine camperplaats runt of een grotere camping beheert, de juiste promotie en een persoonlijke aanpak maken het verschil. Met het succesverhaal van Coen en Margriet, die de bezettingsgraad van hun camperplaats in de Wieringermeer in korte tijd een boost wisten te geven, hopen we u te inspireren!
Coen en Margriet runnen een kleinschalige camperplaats op hun voormalige akkerbouwbedrijf aan de rand van de Wieringermeer: de Marnic Hoeve. Hun camping, met slechts zeven plekken, draait niet om grootschaligheid maar om persoonlijke aandacht en oog voor detail.
Ongeveer drie jaar geleden besloten Coen en Margriet hun erf open te stellen voor camperaars. Zonder uitgebreide voorzieningen draaiden zij een eerste seizoen om te ontdekken of het iets voor hen was. “De enthousiaste reacties van onze gasten gaven ons het vertrouwen om door te gaan,” vertelt Margriet.
Stap voor stap investeerden zij in verbeteringen, zoals een sanitairunit en een loosplek, maar hielden het bewust kleinschalig. “Met zeven plekken is het goed te combineren met onze banen,” legt Coen uit. Dat kleinschalige karakter is precies wat gasten aantrekt. “Wij focussen op rust, eenvoud en persoonlijke aandacht,” vult Margriet aan. Dit spreekt reizigers aan die drukte willen vermijden.
Vanaf het begin wisten Coen en Margriet dat een goede promotiestrategie essentieel is. Zij kozen ervoor hun camperplaats te presenteren op Campercontact. “In onze beginjaren kwam ongeveer 30% van onze gasten via Campercontact,” vertelt Coen. “Sinds we een zichtbaarheidspakket hebben, is dat gegroeid naar meer dan de helft.”
Het zichtbaarheidspakket hielp hen om meer op te vallen door een video en een persoonlijk verhaal aan hun profiel toe te voegen. Het verificatievinkje dat bij het pakket hoort, draagt ook bij aan extra zichtbaarheid. “We kregen van onze gasten terug dat het groene vinkje meteen opviel,” zegt Margriet. “Het geeft ons net dat beetje extra zichtbaarheid bij gasten die via Campercontact op zoek zijn naar een plek.”
Naast hun zichtbaarheid via Campercontact onderscheiden Coen en Margriet zich door hun gastvrijheid. Bij aankomst maken zij even een praatje, en gasten krijgen vaak een lokaal product mee, zoals een bosje uien van de buurman of een eitje van hun eigen kippen. “Het zijn kleine dingen, maar ze blijven bij onze gasten hangen,” zegt Margriet.
Ook duidelijke communicatie speelt een belangrijke rol. “We leggen bij aankomst uit hoe alles werkt, zodat er geen verrassingen zijn,” vertelt Coen. ''Als er bepaalde dingen vaker in de reviews worden benoemd, helpt het om gasten hier van te voren op te attenderen. Dan komen ze niet voor verrassingen te staan''. Suggesties uit reviews nemen zij overigens wel serieus. “Een gast stelde een lampje bij het toilet voor, en dat hebben we meteen laten installeren. Het maakt alles net wat makkelijker.”
Wat kunt u leren van Coen en Margriet? Hier zijn hun belangrijkste tips:
Wilt u uw camperplaats net als Coen en Margriet succesvol promoten? Met een zichtbaarheidspakket van Campercontact kunt u uw camping professioneel presenteren, vertrouwen opbouwen met een verificatievinkje en uw unieke verhaal delen met potentiële gasten. Ontdek vandaag nog hoe u uw camperplaats op de kaart kunt zetten!