1. Baltic Sea Circle Challenge: epische roadtrip van 7500 km zonder GPS – Deel 1/2

26 maart 2023
    De Baltic Sea Circle Challenge! De meest noordelijke rally ter wereld, waarbij deelnemers in 16 dagen 7500 km rijden met een auto van minstens 25 jaar oud! En om het nog extremer te maken: zonder GPS. Anna en Stefan gaan de uitdaging aan met hun groene T3 genaamd Bert.
  2. Genomineerden Campercontact Awards bekend

14 maart 2023
    Stem op jouw favoriete camperplaats of camping in zes landen en maak kans op een Dometic koelbox. Bekijk hier de genomineerden van de Campercontact Awards 2023.
  3. Campercontact op de CamperExpo: kom langs en maak kans op gratis camperroutes!

08 maart 2023
    Kom naar de CamperExpo en ontdek Campercontact. Bezoek de stand en maak kans op een gratis camperroute!
  4. Wil je een camperplaats beginnen? Leer er alles over in deze webinar!

06 maart 2023
    Hoe je een camperplaats begint? Je leert het in deze webinar van Campercontact, NKC en In het Groen.
  5. Camper kopen: waar moet je op letten?

27 februari 2023
    Droom je van een camper kopen en genieten van de vrijheid? Ontdek alles wat je moet weten in dit handige artikel!
  6. Welke type camper past bij mij?

23 februari 2023
    Ben je van plan een camper te kopen maar weet je nog niet welk type? In dit blog vertellen we je meer over de camperbus, buscamper, alkoof, half integraal, integraal en de liner. Zo kom je erachter welke het beste bij jou past!
  7. 23 beste reisapps voor camperaars in 2023

16 februari 2023
    Bekijk ons overzicht van de 23 beste reisapps voor camperaars, die je helpen om jouw ervaring zo prettig mogelijk te maken.
  8. Sneeuwkettingen omleggen op je camper

14 februari 2023
    Met je camper naar de sneeuw? Dan zijn sneeuwkettingen geen overbodige luxe en op weg naar skioorden vaak zelfs verplicht. In dit blog lees je meer over het gebruik van sneeuwkettingen onder je camper
  9. 10 tips voor het camperen in de sneeuw

18 januari 2023
    Met deze tips camper jij zorgeloos en wordt jouw wintervakantie met de camper een ervaring om nooit te vergeten.
  10. Tip tegen winterdip: voorpret van je volgende campertrip

16 januari 2023
    Wat doe je als camperaar tegen de winter blues? Juist: alvast mooie locaties opzoeken en bewaren voor je volgende campertrip!
  11. Bezoek ons op Caravana (Kampeer- en camperbeurs)

13 januari 2023
    Van 25 t/m 29 januari 2023 vindt de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland weer plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. En wij zijn erbij! Zien we je daar?
  12. Jaaroverzicht 2022

04 januari 2023
    Weer een jaar verder! De tijd racet aan ons voorbij 🚐💨💨. Een jaar met groei, vol nieuwe initiatieven om ons enthousiasme op los te laten en mijlpalen om trots op te zijn. We nemen je graag mee in ons 2022!
  13. Wintercamperen: Dit zijn de 6 beste regio's om te overwinteren!

15 december 2022
    In welke regio kun je het beste camperen in de winter? We hebben alle toplocaties om te wintercamperen voor je op een rijtje gezet!
  14. Campercontact introduceert boeken en betalen

10 november 2022
    Binnenkort kunnen camperaars bij aangesloten camperplaatsen boeken en betalen.
  15. Magazine gouden campertips

10 november 2022
    Gratis magazine met gouden campertips, voor en door de Campercontact community.
  16. Wintercamperen checklist ✅

09 november 2022
    Een campervakantie in de winter vergt veel voorbereiding. Wij helpen je daar graag bij! Download de checklist volg de stappen en ga goed voorbereid de weg op.
  17. Kampeer & Caravan Jaarbeurs

27 september 2022
    Van 5 oktober t/m 9 oktober 2022 vindt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer plaats in de jaarbeurs in Utrecht. En wij zijn erbij! Zien we je daar?
  18. Tsjechische natuurschatten

25 augustus 2022
    In het noorden van Tsjechië zijn bijzondere natuurschatten te vinden. In streken met poëtische namen als Saské Švýcarsko: Tsjechisch Zwitserland en Český ráj: Boheems Paradijs. Een bezoek aan deze gebergten met bizarre en grillige rotsformaties van zandsteen zorgt voor meerdere dagen plezier en verwondering in de prachtige natuur van Noord-Tsjechië.
  19. Caravan Salon 2022

18 augustus 2022
    Van 26 augustus tot 4 september 2022 vindt de grootste beurs ter wereld op het gebied van campers, caravans en kampeerspullen weer plaats: Caravan Salon Düsseldorf. Campercontact kan daar natuurlijk niet ontbreken.
  20. Camperen langs riddertocht El Camino Del Cid

21 juli 2022
    Gratis overnachten bij ondernemers op het platteland en als ruil daarvoor lokale producten of diensten afnemen. España Discovery biedt het. Agnes probeert het uit met drie overnachtingen langs de El Cid-route.