Parking bij recreatiegebied - droogtoilet - centrum 12 km
Frederiksborgvej 501
4000, Roskilde, DenemarkenDKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenonrustige plaats. savonds veel autoverkeerparkeren op en weer weg van de parkeerplaats. In de ochtend een schoolklas pubers voor biologie?les
mooie camperplaats keurig verzorgd, zeker een aanrader als je zelfvoorzienend bent. Wat in eerdere review staat alleen voor buscampers is voor mij een raadsel onze camper is 9.20m en was geen probleem voor ons.
Prachtige plek. Het droge toilet nodigt echter niet uit tot gebruik behalve in extreme nood.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Toilet
Frederiksborgvej 501
4000, Roskilde, Denemarken55° 43' 16" N
DKK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak