@Droomreis24
- Alleengaand
Juni 2026
Aan het meer mag je idd maar 12u staan. een paar honderd meter ervoor heb je een grote parkeerplaats met plaatsen waar je 48u mag staan. het meer is supermooi, de parkeerplaats verder niet super bijzonder, maar goed genoeg
Ontzettend gave plek. je hebt een 100m voor de plek ook een kleine afslag waar je ook nog kan staan en direct naar het meer kan lopen. absoluut heerlijk!
Als je van luchtvaart houd echt een leuke plek. sanitair idd wat verouderd, maar verder wel prima. ik vond het museum en de overvliegende heli's erg leuk. denk voor kinderen ook erg leuk
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Mooie goed onderhouden plek. er staat een gloednieuw sanitair huisje waar je kunt koken, afwassen, naar het toilet en binnenkort kan je er ook douchen. er staat boven ook een ouder huisje met douche, toilet en wasmachine. de plekken zijn mooi en voorzien van stroom en ook water per plek. De tarieven zijn wel flink gestegen. inclusief stroom heb ik 300SEK betaald. Dit dient contant betaald te worden (kan in euro's). ik vind het erg duur
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik het gedaan! Rijdend over een grind/zand pad van 11 km (die overigens super goed begaanbaar was) kom je uit in een parel der natuur. Rust, natuur, een toilet en zelfs water. Hiervoor rijdt ik met een camper door Zweden! Het mobiele bereik gaat niet veel verder dan een whatsapp berichtje, maar dat is misschien juist precies wat die locatie zo perfect maakt!
Mooie plek, maar je staat wel echt bij mensen in de achtertuin voor mijn gevoel. ook met de hond vond ik het niet helemaal ideaal. Ik denk dat ik zo een ander plekje ga zoeken
Een beste schuine parkeerplaats naast huizen van mensen, niet helemaal mijn ding. Ben doorgereden
Bij aankomst inderdaad een grasveld met wat stroompunten en de kleedruimte van de voetbaldclub als sanitair. Ik werd echt ontzettend leuk ontvangen door de eigenaresse en kreeg gelijk allerlei wandelroutes voor met de hond. Misschien niet iets voor meerdere dagen, maar voor mij zeker 5 sterren!