@THUET
Geweldige locatie, alle diensten zijn ter plaatse (zelfs toiletten en douche) voor 125 DKK, het is echt heel goed! rustig, en dichtbij paarden, kippen en hazen! wij adviseren
Ideale locatie, midden in de natuur. een mooie wandeling om te doen in het nabijgelegen bos. water beschikbaar. Iedereen zet neer wat hij of zij wil, maar deze gezelligheid verdient toch wel iets! bedankt aan de gastheren!
te veel mensen, campervrienden niet erg vriendelijk, aan de andere kant is de kampmanager schattig en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. een geur niet geweldig maar draaglijk, maar bovenal zitten we achter een hek zoals in de dierentuin. Wij zijn gemengd
Perfecte locatie, zeer vriendelijke gastheer. absolute rust. Ik denk dat je tegen een kleine meerprijs elektriciteit kunt krijgen.
Sitecode: 81970
vriendelijke omgeving maar heel erg vieze toiletten, daar niet heen kunnen, beperkte wandelingen in de omgeving en vooral de onderhoudsmedewerker die om 07.45 uur het gras komt maaien met een tractor!
Perfecte locatie, rustig met uitzicht op de passerende veerboten. elektriciteit, water, toiletten en douches. Zeer vriendelijke gastheer. We verbleven een nacht voor 160 dkk. Mooie wandeling om rondom te doen, zwemmen mogelijk. Wij raden +++ aan
gezellige familiecamping. ruime plaatsen, schone toiletten.
perfecte plek voor een nacht, de omgeving is erg vriendelijk, de toiletten zijn schoon en worden elke ochtend gewassen. Talrijke plaatsen voor campers of busjes. Er waren 6 van ons en er was gemakkelijk ruimte voor een tweepersoonsbed.