Broager Strand Camping

Tax24

aug 2025

Zijn op 4 augustus aangekomen, en waren er voor 12 uur gevarieerd. Vriendelijke mevrouw heeft ons wegwijs gemaakt, en ons begeleid naar de camperplaats. Algemene indruk is goed, mooi gelegen aan het strand. Sanitairgebouw was goed, en schoon. Wanneer er plaats is heb mooi uitzicht over strand en water. Supermarkt op 5 km van de camping. voor herhaling vatbaar.

werfftexel

jul 2025

Fijne plek om te verblijven als 1e of laatste stop in Denemarken. Soms heb je nog het geluk dat er een zeezicht plaats beschikbaar is, maar achterin is het ook goed. ruime plekken. Op alle elektra palen zit ook een drinkwaterkraan. Top. Mooie wandeling over de klif en het strand. Enige minpuntje is dat er geen winkels en restaurants/kiosk in de buurt zijn.

MenEM

jun 2025

de receptie was om 16.00 al dicht en bellen gaf Deense voicemail maar de man op de grasmaaier haalde de baas. zij was heel vriendelijk maar we kregen een klein achteraf plekje tussen de vele seizoenscaravans, de plekken op de eerste rij waren desgevraagd niet beschikbaar. wij waren teleurgesteld toen bleek dat daar toch niemand had gestaan. ook het sanitair was matig schoon.

Skeldebro 32

6310, Broager, Denemarken

maximale camperlengte 8,5m - direct aan zee - nabij zand-/kiezelstrand - uitzicht op Sønderborg - campingwinkel - broodservice - mogelijkheid QuickStop [20-10u] - Skelde 2km - winkels/centrum 6km

€ 25,00 - € 35,00

(DKK 260,00)