@MenEM
ruime plaatsen vlak bij de kust, maar geen uitzicht. ze waren het hoofdgebouw aan het verbouwen dus de entree was rommelig. het douchen was inclusief in de prijs, schoon en netjes. in een half uur loop je naar Kerteminde, een mooi stadje.
prachtige camping waar we vroeg in april als enige waren. de douches en toiletten zijn schoon en nieuw.
een grote camping met kleine plekjes maar verder is alles in orde. meer dan voldoende prachtige faciliteiten. het restaurant is ook massaal maar het eten is lekker en er werken vriendelijke mensen, iedereen spreekt Engels. locatie is prachtig. een gemakkelijk fietspad naar de stad. de camping ligt aan een mooi meer. een aanrader voor een bezoek aan prachtig Potsdam
prachtige grote camping met ruime plekken. vriendelijke ontvangst en schoon sanitair.
de receptie was om 16.00 al dicht en bellen gaf Deense voicemail maar de man op de grasmaaier haalde de baas. zij was heel vriendelijk maar we kregen een klein achteraf plekje tussen de vele seizoenscaravans, de plekken op de eerste rij waren desgevraagd niet beschikbaar. wij waren teleurgesteld toen bleek dat daar toch niemand had gestaan. ook het sanitair was matig schoon.
netjes maar ongezellig grasveld met per camper een gravelstukje, geen beplanting of afscheiding tussen de plekken. sanitair is in orde, maar beperkt. je fiets gemakkelijk naar de stad. we horen veel treinen voorbij komen.
vriendelijke ontvangst. de plek is leuk langs het water waar grote boten langsvaren. het sanitair is schoon maar wel gedateerd en je moet een stukje lopen. voor het toiletgebouw heb je een token nodig waarvoor je 20 euro borg betaalt (kasgeld). het tarief is nu 21 euro plus 3.50 voor stroom (kun je wel pinnen)
fijne camping met schoon sanitair en mooi uitzicht. vlak bij de stad maar toch in de natuur.
mooie goed onderhouden camping met schoon sanitair en heerlijk grote plekken. midden in het bos maar toch vlak bij de stad.
prima camping met schoon sanitair, je mag zelf een plekje zoeken. fijne locatie vlak bij het strand waar je heerlijk over kan fietsen en waar je ook met de auto op mag. je kunt hier alleen contant betalen maar dat kan ook met euro.
prachtige camping die zeker 5 sterren waard is. we moesten wel op het verharde deel met de camperplaatsen staan ivm te zachte ondergrond maar omdat het niet vol was verkochten ze de plekken om en om zodat het toch ruim voelde. het luxe nieuw sanitair en het keurige terrein is top. ook het restaurant ziet er prima uit maar daar hebben we niet gegeten.
prima camping, de plekken tussen de bomen zijn mooi maar wij stonden op gravel naast een hek. dat was iets minder mooi dus we hebben in de stad gegeten en zijn maar een nacht gebleven, Åhus is op de fiets goed te bereiken . het sanitair is schoon.
Mooie camping aan een wit zandstrandje. Het is in the middle of nowhere dus lekker stil. Vriendelijk personeel. We fietsten naar het zuidelijkste punt van Öland maar dat was best ver (41 km enkele reis) en saai over een rustige autoweg. Het toiletgebouw kom je binnen met een pasje, tegoed voor het douchen zetten ze op de kaart. De faciliteiten zijn basic en zijn redelijk schoon. Minpuntje is wel dat er nu wier op het strandje ligt dat stinkt.
Mooie camping met veel niveauverschillen waardoor veel plekken scheef zijn. Prachtig meer maar door de vele bomen kun je vanaf de plekken bijna nergens van dat uitzicht genieten. De keuken ziet er schitterend uit, het sanitair is basic maar schoon. Bij de dames douches zijn de hokjes erg klein. De kaart is voor entree van het gebouw dus ook meenemen naar de WC. Geld voor douchen moet je zelf op de kaart zetten (tegoed krijg je niet terug).
wij stonden op de camping. hier zijn we vaker geweest en we waren verbaasd dat de camping zelf niet op Campercontact staat. prachtige camping aan een strandje met ruime plaatsen. de voorzieningen zijn oud maar hier en daar wat verbeterd en schoon. warm water is gratis, alleen moet je wat vaak op het knopje drukken in de douche. je kon op groot scherm voetbal kijken en er was een mid-zomer evenement georganiseerd met een groot vuur.
Prima camping met aardige beheerders, het sanitair is schoon. Mooie locatie om een eerste stop te maken in Denemarken. Wij vinden het hier leuk omdat je makkelijk naar de boulevard en het leuke stadje kan lopen. Minpuntje is dat je overdag het verkeer goed hoort.
Grote stadscamping met korte plekken. Er zijn ook heel wat ‘bungalows’, die er troosteloos uit zien. Het sanitair is compleet en schoon, alleen het afvalstation was een bende. En er was idd een luidruchtige groep. De mensen aan de receptie zijn vriendelijk, het restaurant hebben wij niet gebruikt. Je kunt met de bus die bij de camping stopt eens in de 2 uur naar de stad (goedkoop! 1,50 enkele reis). Bologna is prachtig.
goede camping met vriendelijke eigenaar en nieuw schoon sanitair. helaas was het restaurant niet open maar het dorp is vlakbij.
Sitecode: 61914
mooie camping in een leuk plaatsje met een fijne boulevard en goede restaurants. het sanitair was schoon maar je moet zelf je toiletrol meenemen. de camping heeft twee delen, wij stonden op het tweede stuk aan de overkant van de weg. minpuntje is dat ze willen dat je een polsbandje draagt.
mooi terrein met hoge bomen en ruim voldoende schoon nieuw sanitair. de receptioniste nam uitgebreid de tijd waardoor het inchecken bijzonder lang duurde maar ze is vriendelijk en we hebben vakantie. doordat de plekken niet afgebakend zijn hebben we nu de camping maar half vol is een gevoel van ruimte maar ik kan me voorstellen dat het erg krap wordt in het hoogseizoen.
prima camping met schoon sanitair in een mooie omgeving. de entree via het boerenbedrijf (waar ook de receptie is) is nogal rommelig maar op de camping zie je dat niet. de twee grote honden zien er indrukwekkend uit maar je kan er zonder problemen langs. de eigenaar is vriendelijk en behulpzaam.
Je hebt hier een prachtig uitzicht en de weg is rustig. Er zijn voornamelijk vaste plekken en een stuk gravel waar we mochten staan. De voorzieningen zijn prima in orde en de douche is gratis. We hoopten op een plekje in het restaurant dat er prachtig uit ziet maar daar konden wij helaas niet terecht. Dat was gereserveerd voor de vaste gasten ivm coronamaatregelen (die hier kennelijk nog gelden in juli 2022?).
Prachtige plek direct aan het water. vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Wel dicht bij de doorgaande weg maar dit is niet storend.
Sitecode: 19964
Mooie grote camping met ruime plaatsen. Veel faciliteiten zoals een speeltuin en een zwemvijver. Vriendelijk personeel en net sanitair.
Prima camping vlak bij de veerboot naar Eemshaven en op loopafstand van het centrum van Kristiansand. Op 22/6 was het wel druk maar door het heuvelachtige terrein met veel bomen is er toch voldoende privacy. Vriendelijk personeel en modern sanitair.
Rustig gelegen mini-camping met mooie grote plekken, zeer vriendelijke eigenaren en schoon sanitair.