4,23van 5
  • september 2023

fijne cp met alle noodzakelijke voorzieningen. praktisch ook wanneer je Hymer bezoekt

• juni 2023

De locatie is prettig. Rustig met mooie brede plaatsen. Verwacht niet teveel van t stadje zelf. Is een beetje " "heruntergekommen". Heerlijk gegeten bij de Vietnamees aan het water.

• juni 2023

Met onze Hymer naar Erwin Hymer museum…en geslapen op deze top locatie…Grote plekken…water en stroom aanwezig en lekker ruim opgezet…wandelen naar dorp 5min.

Bekijk alle 73 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,23van 5
  • september 2023

• Unterurbacher Weg 26

88339, Bad Waldsee, Duitsland

47° 54' 53" N

• +497524941342

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Wohnmobilstellplatz Therme Bad Waldsee