@elibert
Voor deze prijzen zou een degelijk tankstation eigenlijk inbegrepen moeten zijn. Afvoer van grijs water is niet eens mogelijk; dat moet dringend verbeterd worden. Maar voor een beursbezoek is het prima.
De camping is prachtig aangelegd, maar de waterdruk bij de drinkwateraansluiting is te hoog. Je moet dus meer betalen dan nodig is voor water. We betaalden € 62 voor twee nachten, inclusief elektriciteit, wat absoluut te veel is. Nadat we betaald hadden, ging de slagboom niet open, dus moesten we bellen. De man kwam meteen. Dat was fijn, maar het schijnt een bekend probleem te zijn. Ik denk niet dat we nog eens terugkomen.
De kampeerplaats is prima, maar je kunt er niet met een creditcard betalen en je hebt aparte muntjes nodig voor elektriciteit. Dan moet je naar de thermen voor de gastenkaart, wat nogal onhandig is... Oké, als je toch wilt zwemmen. De water- en afvalvoorzieningen zijn erg goed.
Wat een troep. De plek ligt midden in de middle of nowhere en NIET aan het meer. De titel is volkomen misleidend. Er zijn betere, mooiere plekken dichter bij het meer. Verblijf hier absoluut niet.
Goede, nieuw aangelegde parkeergelegenheid, met water- en afvalverwerkingsfaciliteiten buiten het terrein. De bewegwijzering in het park is, op zijn zachtst gezegd, onvoldoende.
Op het industrieterrein, stoorde ons niet, reden door
Al in oktober gesloten
Dit is geen parkeerplaats, maar hooguit een parkeerplaats. Te duur, midden in de middle of nowhere.
Eigenlijk is het heel goed aangelegd, met watertoevoer en -afvoer. Maar afgelopen weekend werd het druk bezocht door vrachtwagenchauffeurs die expres de verkeerde kant op rijden, en de stoepranden zien er ook zo uit. De beheerder is op de hoogte van het probleem...
Geweldige plek, direct aan de rivier. 's Nachts alleen het geluid van de rivier. Alles is aanwezig.
Prachtig aangelegde omgeving, maar de weg is bij droog weer extreem stoffig; er zijn betere opties. Verder is het prima; alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Lijkt vrij rustig, maar ver van alles? Wij reden verder.
Ondanks officiële bewegwijzering misbruikt de gemeenschap de ruimte als stortplaats voor ons om de camper te parkeren, oké Ook hiervoor is de levering gratis
Een zeer mooi aangelegde plek, vroeg aankomen is erg populair. Afvoerstation voor toilet vies, de stad die het geld binnenhaalt moet het opruimen.
De automaat werkt niet! De uitgebrande camper zorgt ervoor dat je wilt blijven...
We zijn hier voor de zoveelste keer, op de oprit na die erg hobbelig is, is de plek goed Binnen enkele minuten bent u in België of Maastricht. Winkelen is ook aan beide kanten mogelijk. De plaats beschikt over een goed afvalverwerkingssysteem
mooi aangelegde parkeerplaats met alles wat je nodig hebt, wat je zeker niet wilt is dat je om 7.00 uur gewekt wordt met een drilboor, dat had gecommuniceerd moeten worden.
Zeer mooi vormgegeven camperplaats, zo moeten parkeerplaatsen eruit zien. Zeer vriendelijke ontvangst. Alles is aanwezig Prijs is ok.
Kleine camping, helaas was onze gewenste plaats bezet door een andere camper, daarom zijn we teruggereden, geen kaartbetaling mogelijk, althans niet met Mastercard. Zeer vriendelijke eigenaren. Vrij duur, maar je bent snel bij de zee.
De parkeerplaats is mooi aangelegd, zodat bepaalde stacaravaneigenaren niet kunnen rijden en het vernielen van de grasberm kan de eigenaar niet worden verweten. Ook moet iedereen de houten tegels terugbrengen, zo moeilijk kan het niet zijn.
Zeer mooi aangelegde parkeerplaats, helaas ontworpen door iemand die geen camper rijdt omdat de parkeerplaatsen te smal zijn. De stroomzuil is ontworpen voor 4 campers, er is geen elektriciteit voor de 5e plaats, of misschien komt die nog wel. Verder lijkt alles aanwezig bij het afvoeren van het toilet, er was geen spoelwater.
Zeer grote parkeerplaats, maar nu te duur als je niet naar de thermale baden wilt.Fijne broodjes.
Mooie parkeerplaats maar 18 euro, veel te duur. Geen schaduw.
Helemaal te duur, als er een beurs is betaal je 30 euro, helemaal gek
Goed in de zomer, maar in de winter onbruikbaar omdat er nauwelijks stroomkasten meer zijn en waar stroomkasten staan, is er alleen maar modder. Het legen van cassettes is zelfs in de zomer vuil
Mooie parkeerplaats, maar elektriciteit aanzetten met een kaart is onhandig. Staat er nog stroom op van de vorige klant, dan kun je geen tegoed meer opladen maar moet je wachten tot dit op is.
goede parkeergelegenheid met op veel plaatsen stroom en water, voor toiletafvoer levert helaas maar één automaat 2 euro extra op, het zou beter zijn om een toiletlegpunt te hebben om de cassette met de hand te legen. Trotse prijs, maar er is een kleine korting in het museum.
Standplaats in het groen, alles aanwezig. helaas geen broodjesservice. Met de fiets kun je snel naar de Polderbaan om de vliegtuigen te bekijken. Plaats rustig, ondanks de nabijheid van de luchthaven.
nieuw aangemaakt, helaas is de barrière doorbroken en neemt niemand de telefoon op, niet aan te raden
leuke plek voor een overnachting. Geen elektriciteit, ik weet niet waar het toilet moet zijn, ik kon er geen vinden.
helaas geen ruimte voor de slagboom om formaliteiten te vervullen, geen creditcard betaling. Jammer. Verder goed.
Zeer mooi aangelegde Womo Platz.Elke plaats heeft een stroomaansluiting.