Weingut Schönbrunn

3.6

• Honden toegestaan

3.6

mooie plek met mooi uitzicht. diverse restaurants in de buurt. toilet tijdens openingstijden van de wijnwinkel. 10 euro staangeld maar is wat ons betreft een prima prijs om veilig en rustig te slapen op doorreis. Aardige dame die ons ontving en een klein flesje wijn naar keuze aanbood. wat ons betreft een aanrader.

Bij online betalen is het tarief €12,50 (1 persoon) en € 14,50( 2 personen). Alsof je met twee personen meer van het uitzicht geniet?? Een mooie plek, zonder een voorziening. De prijs is dan te hoog.

VWT4om1991

aug 2021

plekken aan de rand van het dorp. gelegen op een heuvel. twee plekken zijn vlak. rest behoorlijk schuin zijwaarts. na lang zoeken iemand gevonden. ze waren met vakantie 10 euro per nacht. maar voor alleen vandaag hoefde ik niet te betalen snelweg is duidelijk hoorbaar vanaf de plaatsen. voorzieningen onduidelijk in de wijnbar is een wc en buiten is waarschijnlijk in overleg een kraan beschikbaar.

Im Petersrain 1

74235, Verwaltungsgemeinschaft Neckarsulm, Duitsland