@VWT4om1991
- Westfalia California T4
- 1991
- Volkswagen
- Buscamper
hier 2 nachten gestaan. je staat hier rustig maar de weg is erg druk. hoop geluid. 2e nacht was er een festival stuk verderop dat was niet zo prettig. hoop geluid tot middernacht. douches zijn uitstekend, en wert prettig ontvangen. vond persoonlijk de prijs wat aan de hoge kand voor de locatie.
op de camper parking is het rustig en heb je mooi uitzicht over de haven. beheerder is erg ongeduldig en oogt onvriendelijk. douche en wc zijn in slechte staat van onderhoud. electriciteit inclusief maar de paal was te ver weg. begin middag waren vrijwel alle plaatsen bezet. en dat buiten het hoogseizoen. prijs is heel netjes voor wat je krijgt.
na de erg prettig ervaren van de het vorige bezoek ook deze keer hier gestopt om paar dagen te ontspannen van de reis. op loopafstand van goede restorantjes, supermarkt, bakkerij. goede omgeving voor wandelingen. gunstig liggen ten opzichte van de snelweg. geluid van de weg een steengroeve wordt overstemd door de fluitende vogels. erg vriendelijke beheerder. en dat voor een heel zachte prijs. zijn 3 vlakken plaatsen voor grotere campers.
prettige gemeente camping. heel net toiletgebouw met alles er op en er aan. gebouw is verwarmd wel zo fijn in deze tijd van het jaar. het service station in een stuk buiten de camping bij de gratis camperplaatsen. meeste voorzieningen ook zijn aanwezig op de camping zelf, maar voor water vullen en grijs water afvoeren kan beter daar worden gedaan. dit wordt ook aangegeven op de camping.
goed aangelegd parkeerterrein, rondom het terrein is een park met speeltoestellen. is Kamera bewaking. en zijn in de omgeving sportvelden voor verschillende soorten sporten. en een service station. kraan heeft stevige waterdruk. wat gelijk opvalt ondanks er veel bezoekers zijn voor het park, bar en sportvelden oogt alles behoorlijk in vervall.
parkeerterrein van een uit de kluiten gewassen winkelcentrum. alles is super netjes en gepoetst. maar je staat wel gewoon op dat parkeerterrein. geen voorzieningen. dag en nacht verlicht. hoop geluid.
nete camperplaats met supermarkt en bakkerij om de hoek. er is water en een loosput voor grijs water. lozen van het cassette toilet is dan weer niet mogelijk. afvalbak voor afvalscheiding. uitzicht is uitstekend maar je staat wel naast een heel drukke weg en de snelweg aan de andere kant.
prachtige camping is de 2e keer dat ik hier kom, nu wat later in het seizoen dus was het niet zo druk. je staat prachtig in de natuur tussen de steile rondswanden. perfecte startpunt voor een wandeling, kampvuur, of gewoon genieten van de rust. camping licht aan het einde van een lange smalle en steile weg de bergen in. aleen kleine en gemiddelde voertuigen kunnen hier komen
staat een bord verboden te camperen. wel een mooie parkeerplaats om een wandeling te maken over de vlonders :) als parkeerplaats 10 sterren. maar niet om te overnachten helaas
super locatie, hou er wel rekening me het is hier in de nacht druk zet je camper dus netjes overdwars en niet in de lengte. is de evenementen parkeerplaats van het statje. mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. het statje is mij na een paar dagen niet gaan vervelen. tijdens evenementen zijn de meeste winkels en restaurants open andere dagen is het heel rustig in de stad.
heb hier heel prettig gestaan. net buiten het dorp. mooi uitzicht op het kasteel en de kerktoren, je staat nog net tussen de wijngaarden op het gras. volgens de informatie van het dorpje mogen hier 2 campers staan. dat is in veel gevallen vrij krap. bewoners moeten hun auto hier namelijk ook nog kwijt.
erg vriendelijke mensen. en leuk stadje om te bezoeken
2 krappe plaatsen op een geasfalteerd parkeerterrein. niet heel aantrekkelijk om de nacht door te brengen. zijn gewone parkeervakken niet groter gemaakt voor de campers. tussen de andere autos in parkeren.
hier aantal dagen gestaan, erg mooie omgeving en gastvrij mensen. prachtige om te fietsen (aude spoorlijn) en te wandelen. in de abdij is een restaurant en winkel van producten uit het klooster, meer richting de camperplaats achter de abdij (weg over) is op loopafstand een boerelandswinkel met ruim aanbod aan biologische streekproducten en delicatesse. route naar de winkel is aangegeven met vlaggen en flyers.
opmerkelijk camping, tijdens mijn bezoek uitsluitend gasten met stacaravans gevonden geen weekend gasten. van af een afstand is de camping zeer verzorgd met veel interesse in landschap is. grote vijver met aangelegde apenrots in het midden. strak afgestoken randen van het gras en bloeien tuinen. en strakke heggen en paden. toiletgebouw lijkt al in geen tijden schoongemaakt. en de receptie is mogelijk al geen jaaren meer bezocht.
heel mooie plek om te staan. goed verzorgd en voorzieningen aanwezig. kan meekijken in het melkveebedrijf, heel leerzaam. en of genieten op het terras van het restaurant. koffie, ijs en meer. broodjes service.
Mooie plek en erg vriendelijk eigenaren. kan in de automaten eieren vlees fruit ijs en nog veel meer vinden. priema kwaliteit. boven kan je in een van de stallen kijken en is er plek voor kinderen om een kleurplaat te maken, koffie automaat was defect. toilet aanwezig. ruimte en toilet worden niet bijgehouden dus erg vies en rommelig. je kan je camper aan de zijkant van de stallen neerzetten dus veel privacy, en mooi uitzicht, wel hoop lawaai
Sitecode: 102063
kleine rustige camping, fris sanitair, gezamenlijk ruimte en keuken aanwezig. stroom en waterpunten in overvloed. en niet heel veel meer. voor wie graag in de omgeving wil wandelen of fietsen, bossen of weilanden. en graag heel de dag in het gekwetter van vogels zit. :)
heel fijne micro camping, ben nog een dagje langer gebleven. schoon en verwarmd sanitair met alles er op en er aan. sommige zouden het als gedateerd beschouwen denk ik... ik niet. heel natuurlijk gelegen wijde in het bos. flink aflopend maar zijn terassen gemaakt op een klein gedeelte. grote en zware campers kunnen in de verharde vakken. ik stond beneden lekker rustig. steengroeve en weg goed hoorbaar, net als de uil en andere vogels.
mooie camperplaats, mooie ligging, in de nacht rustig. overdag uitzicht. groenstructuur is zeer net verzorgd. Helaas heeft de gemeente gekozen voor een Flot bleu service station. al werkt deze zo goed als naar behoren, een unicum. water is afgesloten. en moet de knop ingedrukt houden anders gaat die weer gelijk op slot. dus nog goed bruikbaar, ne echt werkt prima. helaas zijn er toch... ..die hun zwartwater door het roster proberen te prakken.
eurbex camping (vervallen) als dat je ding is kan je hier op een vervallen camping overnachten is voor wat je krijgt wel behoorlijk aan de prijs rond de 20 euro. voorzieningen die nog werken kan je gebruiken, wc, douce, electriciteit op enkele plaatsen, en Restaurant deze is wel onderhouden. de eigenaar van het resultaat doet het ondvankst. snelweg hoorbaar, bezoeken ingestorte caravans inclusief de prijs.
heel mooie locatie, en uitstekende verzorgde camping, betalen via parkeeroutomaat. perfect om de omgeving te verkennen, en voral viande, tip vraag bij het kasteel de Audio tour die krijgt je niet standaard mee. is die 2 euro dik waard. min puntjes, was even zoeken maar heb er een. het hoekje om de cassette te leggen is erg vies. en de drinkwater kraan zit in dat zelfde overdekte hoekje. weer heel positief je kan met heet water spoelen top top.
bij aankomst was er geen beheerder, geen probleem heb geduld. wat een prachtige camping, geweldige locatie. heerlijk sweer. dit is geen camping voor recreatie, is voor een doelgroep die midden in de natuur wil zitten. maar dan wel met alle luxe van een basic maar schoon toiletgebouw en een met mos begroeide electriciteitspaal . kampvuur maken geen probleem, even vragen bij de eigenaar. ik heb er heel lang gestaan. let op volg de borden Geen Navi!
camping is gesloten. hek is dichtgemaakt en voorzien van 101 borden die duidelijk maken dat betreden van het terrein niet wordt gewaardeerd. zelfs schrikdraad en prikkeldraad is gebruikt. is onduidelijk wat de reden is en of de camping ooid zou heropenen. paar 100 meter veder op 49°47.459′ N, 06°18.417′ E is een grote camperplaats/wijde gerealiseerd. hier zijn geen voorzieningen. maar mooie locatie en goed verzorgde plaatsen.
op deze plaats teruggekomen, erg vriendelijke mensen al komen ze wat gehaast over. en echt uitstekend eten in het restaurant, en niet duur. kan er prachtig wandelen, kasteel, wijngaarden en oude statje bezoek, minpunt is de weg die dicht langs het resultaat en de parkeerplaats loopt. hier wordt zeer hard gereden en geeft dus veel lawaai, niet veel verkeer maar nog wel storend.
Als passant langsgaan, douch €3,- camper service €2,- voor de wc cadetten, heel praktische en en goed verzorgd loosvorziening met spuit met goede druk dus kon goed na spoelen. grijswater, hier hebben ze noodgedwongen leuk geïmproviseerd met pvc buizen die je zelf op oner de camper moet schuiven, werkt. douche, prima, welke je zelf kan regelen dus ook geen tijdslimiet. was netjes maar ook niet perfect schoon.
Sitecode: 62053
weg naar de camping is beetje spannend, gevaarlijke kruising, en slechts zicht. bij aankomst groet iedereen je vriendelijk, hankt een prettige en rustige sweer. helaas bleek anders dan op campercontact er geen wasmachine te zijn. dit was voor mij een vereiste dus doorgereden, na een wandeling over de camping. heb wat wijzigingen doorgeven ook de prijs is incorrect. alle plaatsen zijn direct aan het water.
bijde locaties waren al bezet. wou brutaal te vragen bij het gemeentehuis of het oke is, ik heb maar 1 parkeervak nodig ipv een grote camper die op meerdere vakken moet staan. maar helaas die was all gesloten. nogsteets een goede plek om boodschappen te doen. lijkt mij een prima locatie om te overnachten, neem aan dat die bouwhekken tijdelijk zijn. dus dat de plekken binnekort weer aan het grasveld grenzen.
Fijne boere camping. op een mooie en rustige locatie. er is een prettige sweer op de camping, en het is hartstikke netjes en schoon. hier en daar is wat decoratie geplaatst, geeft de camping een leuke aanblik. electriciteit aansluitingen in overvloed. sanitair is gebouwd op mensen die niet zo lang zijn als dat ik dat ben gelukkig hoefte ik nog niet te bukken dat was dus geen belemmering.
erg prettig camping, fijne locatie zo in de natuur. echt een natuurcamping. let wel op met het gegeven adres stuurd de navigatie je de verkeerde kand op. rij door op de grindweg tot je een duidelijk bord van de camping vind die je de weg wijst. sla niet eerder af. de parkeerplaats en receptie zitten aan een weg zonder naam. en heeft geen huisnummer of adres.
ben hier op de fiets langs geweest, Ik sta een dorpje verderop opgesteld. het servies station is erg netjes. helaas is de waterslang wel verdwenen. maar toch 100 punten dat bet servies punt er is. bedankt Gemeente. plaatsen zelf... ik weet het niet. ik zou doorrijden zeker voor dat bedrag. ook niet duidelijk waar te betalen. stel? wat nu als je geen smartphone hebt. zelf weiger ik apps te installeren op me telefoon.
deze plek kwam mij erg goed uit door de locatie. behalve dat het super top is dat de gemeente deze locatie aanbiedt. zou ik hier niet snel terugkeren. word zeer hard gereden. geluid van de bodemplaten die op de drempel klappen is hier nonstop aanwezig. zwaar motorgeluid van allerlei voertuigen die onnodig veel lawaai maken.. vinden de eigenaren blijkbaar erg leuk. net als het optrekken met slippende banden.
weer als altijd weer erg goed gestaan, heerlijke plek. let wel plekken zijn zeer schuin. fotos kloppen niet allemaal camperplaats is verbouwd.
zoizo top dat een gemeente de moeite neemt een plek ter beschikking te stellen. en dan helemaal top dat er een service station naast word gezet. wel erg jammer dat voorgangers de sanizuil niet hebben begrepen en de romel er voor hebben gegooid... gewoon op de knop drukken. geen geld ingooien niet nodig, het is gratis. locatie... ja niet echt top midden in een woonwijk. wel uitzicht door dat het op een helling ligt.
gewoon top hoop dit vaker te mogen zien bij tankstations en wasstraten. voral wasstraten omdat het hier mogelijk is alles af te spuiten ook als je het er perongeluk naast gooit. dat overkomt namelijk niemand. kug. ik denk dat elke camperaar wel een een heel erg smerig service station heeft aangetroffen. hier is het schoon.
al meerdere malen van deze parkeerplaats gebruik mogen maken om te overnachten. goede locatie voor een wandeling of een etentje. vandaag greep ik helaas mis de parkeerplaats was stok vol auto's geen plek meer, eerste keer dat mij dat hier overkomt. is de parkeerplaats van een het restaurant, verwacht geen camperplaats met voorzieningen! bedankt voor de gastvrijheid!
erg prettig camperplaats, heb hier al vaak gestaan! wel met een knoop na het horen van de nieuwe plannen. de aangekondigde aanpassingen zijn natuurlijk positief. maar zal door de prijs de camperplaats voor een andere doelgroep geschikt worden, dit lijkt mij wel gunstig in het hoogseizoen. hopelijk wordt er besloten de prijs in het laag seizoen fors lager te maken, dan zal de camperplaats hopelijk het hele jaar bezocht blijven.
Sitecode: 20069
loosput afgesloten. toiletten afgesloten. alleen drinkwaterwaterkraan werkt
locatie is erg mooi, erg geschikt voor een overnachting, stond hier graag. alleen is 8 euro echt te veel voor een door de gemeente aangewezen wildcamping spot 4 euro zou veel beter bij de plek passen en zou genoeg zijn om de overlastgevend te weerhouden. meer dan dat is ook onredelijk jammer dat er niet wordt gedacht aan een fanatieke camperaars. alleen nog maar aan de dagjes mensen en mooi weer camperaars.
heel mooie locatie welke netjes word onderhouden. bijna uitzicht rondom langs de klif parkeerplaats is recent opnieuw ingericht. er is maar een plek voor een grote camper. rest van de plaats met hoogtebeperking 2m wat voor mij dus geen probleem is. priema blek om te overnachten
in verwarming door het bord. welke in 2017 al is geplaatst met het verpod op parkeeren na middernacht. en nu een nieuwer bord er onder die benadrukt dat kamperen niet is toegestaan met de datum 7 2021 dus recent. toch maar doorgereden.
service station defect. afvalwater leiden verstopt. alles zit onder de "chocoladepasta" ook de grijswaterput. heel smerig. NKC kunnen jullie de beheerder inlichtingen?
Gesloten!!!!!
twee nachten geslapen. erg mooie camperplaats. en zelfs gratis voorzieningen. veel contact gehad met andere camper bewoners gezellig sweer zelf de regen en do modder op de camperplaats kon de pret niet drukken. de afvalbakken staan aan de weg. is even een stuk lopen.
erg mooie camperplaatsen, gloednieuwe. groot terrein grind ondergrond, sterk aflopend, moest een paar grote stenen onder me wielen leggen. service station super de luxe. met sensoren die automatisch doorspoelen. (mij part vragen om kapot te gaan, totaal overbodig) het service station is erg onhandig geplaatst en moeilijk te bereiken voor grote campers. jammer dat deze niet aan de straatkant zit. heel rustig geen verkeer. 3 nachten geslapen.
plaats waar je echt keer geweest moet zijn. had nog massel een plaats onder de rotsen! op het parkeerterrein er naast ook veel campers. de andere 2 camperplaatsen stuk verderop waren dan weer helemaal leeg dus geen zorgen genoeg plaats. ***service station defect***. is dringend aan groot onderhoud toe. geen water.
bij aankomst plaats Helemaal vol. gelukkig was het resultaat er naast ook Camper vriendelijk daar op de parkeerplaats van het restaurant gestaan met nog 20 campers hutje mutje. op die parkeerplaats mag alleen tussen 1700 en 1030 worden verblijven. (buiten openingstijden restaurant) ondanks luide buuren goed geslapen
erg mooie locatie, rustig en schoon. is een grote overdekte schuur met bbq's en wastafels (water afgesloten). heel veel stenen picknicktafels. nog een waterkraan (afgesloten). en een toiletruimte (dicht). en grote afvalcontainers. paar uur gestaan daarna doorgereden, was mij iets te rustig. en de wind was behoorlijk en koud. de volgende plaatsen bleken vol maar parkeerterrein er naast waar was beschikbaar. temperatuur was daar stuk hoger.
erg mooie plek war van uit je de stad kan bezoeken en meer leuke bezienswaardigheden. locatie is op de meeste momenten rustig maar het kan ook erg lawaaierige worden. drukte in de naastgelegen speeltuin en zwembad. langsrijden zwaare voertuigen en de trein is in de verte hoorbaar als die over de brug komt. in de vroege avond luide bewoners die hun honden uitlaten. plek voor 6 campers. geen maximum aangegeven behalve 3 dagen staan tijd
picnic tavel. mooi parkje met uitzicht over de rivier. aan de rand van een bijzondere stat. plek zelf oogt als een ongure parkeerplaats. maar het bewijst het tegendeel. voor campers lager dan 2.2meter en normaale voertuig lenkte zijn er meer dan genoeg plekken. voor de grote bakbeesten zijn er ongeveer 6 plekjes
plaats niet beschikbaar
erg mooie plek! er is geen aangifte dat een CP is. nog wat confetti op de grond van het genoemde feest. het is fijn en rustig op de plek. voorbijgangers groeten vriendelijke. in de avond zaten er wat jongeren bij de kerk maar die hielden zig netjes. in de nacht waren de uilen goed hoorbaar, leuk! tegen de avond stonden er 3 campers. er is plek voor 5 all lijkt me meer dan 2 campers niet fijn voor de omwonenden.
de reacties zijn al erg uiteenlopend maar het er maar op gewaagd en mijn camper op een van de 2 nieuwe aangegeven plekken gezet. de rat was snel gespot. ook licht het vol met aval en luit kabaal van het verkeer. de plek zelf is erg mooi je hebt uitzicht over de maas en de stad huy met bijzondere Bruggen. ik voelde me er niet op me gemak in mijn kleine vw busje, maar kan zoizo al slecht tegen onrustige plekjes.
een groot gras/bloemen veld met kleine boomen voor wat schaduw. niet meer niet minder, 100% zelfvoorzienend noodzakelijk. grasveld is niet vlak. en beperkt telefoon bereik. in mijn ogen het ultieme voorbeeld voor een camperplek, helaas wel erg dicht bij de weg. vanaf de plaats kan je het dorpje bezoeken wat zeker de moeite waard is. restaurantjes in overvloed. ook is er een kasteel te bezoeken en mooie wandelingen te maken.
ruim 30 plaatsen. 4 krappe plaatsen samen met het service station. naar achteren zijn heel grote plaatsen aangegeven met een bord. deze hebben geen elektriciteit aansluiting. plekken ogen onverzorgd. je hebt uitzicht over een vervallen station en een grote rotsformatie er boven. omdat de aude spoorlijn weer in gebruik genomen gaat worden zal dit worden opgeknapt verwacht ik.
plekken aan de rand van het dorp. gelegen op een heuvel. twee plekken zijn vlak. rest behoorlijk schuin zijwaarts. na lang zoeken iemand gevonden. ze waren met vakantie 10 euro per nacht. maar voor alleen vandaag hoefde ik niet te betalen snelweg is duidelijk hoorbaar vanaf de plaatsen. voorzieningen onduidelijk in de wijnbar is een wc en buiten is waarschijnlijk in overleg een kraan beschikbaar.
mooie plek aan de rand van veel natuur. kan hier goed fietsen en wandelen. veel vogels en andere dieren. van alle gemakken voorzien. ben een 2e nacht gebleven. verwacht alleen niks van de wc cassette losplaats. is meer een oplossing voor nood niet voor gewoon gebruik. in het dorp is een service station. voor lozen van vloeistoffen is dat een goede optie.
camperplaatsen gesloten. herstelwerkzaamheden wegens het hoge water. service station toegankelijk. lijkt mij een heel mooie plek maar helaas
zou stuk persoonlijke voorkeur zijn. plekken hellen erg naar zij dus lastig corrigeren. erg druk veel lawaai. schepen, autos over de brug. heel veel wandelaars fietsers die langs de capers lopen en staat op het parkeerterrein van een stel hoge luxe flats.
prettig plek, het is de pakeerplaats van een voormalige dansclub. gelegen naast het spoor, drukke weg en een natuurgebied. de parkeerplaats is waarschijnlijk na het sluiten van de club niet meer onderhouden. de hekken die de pakeerplaats afsluiten zijn nog aanwezig en kunnen dicht. perfect plaats voor een gratis camperplaats. er zijn ondergrondse vuilcontainers klijn stuk lopen van de plaats
zoals omschreven. bewaakte vrachtwagen overnachtingsplek. erg vriendelijke mensen. ook voor campers. loze grijs water en afvalbakken gebruik maken van het toilet ook mogelijk. geen water punt aanwezig. flesje vullen kan wel bij de balie natuurlijk.
prettig locatie. vanaf de plaats kan er mooi gewandeld worden door de bossen van de heuvelrug. restaurant is vriendelijk en gastvrij. en hebben goed eten. wel wat geluid van de weg.
mooie locatie. de dijk over en je staat op een mooi strand. afvalbakken in overvloed. en vermoed in de zomermaanden ook een wc aanwezig. lijkt geen enkel bezwaar te zijn om buiten de vakken te parkeren. zo lang we het maar netjes houden natuurlijk. ja in de wintermaanden kan her hier nog steeds druk zijn.
erg prettig locatie. fijn dat de gemeente dit ter beschikking steld. voor het uitzicht of stilte is dit niet de plaats. geluid van de autos trein. mensen lopen af en aan. plekken zijn beetje drassig. maar dat was voor mij geen bezwaar.
rustige en veilige locatie. plekken zijn winterhard. sanitair verwarmd. alles is netjes. wel sta je in de wintermaanden tussen de opgeslagen booten die uit het water zijn gehaald. en erg prettig eigenaar.
weg naar de plaatsen zijn afgesloten met hekken. de plaats zelf was gebruikt om zand sneeuw en een aanhanger te stallen. veel roemoer op de parkeerplaats er naast. warschijnlijk wegens het schaatsen
perfect. alleen jammer dat de snieuwschuvers de plaats beetje ontoegankelijk hebben gemaakt en door de vorst de kraan is afgesloten. de plek is toegankelijk vanaf de weg buiten de openingstijden binnen openingstijden is er wel water
!! GESLOTEN!! gek is gesloten met een slot. geen toelichting van de beheerder. erg mooie locatie. hier tijd geleden gestaan. plaats is er modderig. loop even er op voor je door rijd, zo dat je je zelf niet vast rijd. perfecte uitvalsbasis voor veel activiteiten.
Sitecode: 20069
alleen de waterkraan is toegankelijk. loosput afgesloten.
erg mooie locatie, bijzonder haventje vlak bij gelegen. waterkraan en afvalbak. de waterkraan is op de parkeerplaats van de haven en in de muur van de reddingsbrigade. de wc en loosput zijn afgesloten.
erg mooie locatie, bijna rondom prachtige uitzicht over de maas. bijna still. je hord het geruis van het water van de maas wat over de stuw stroomt een stuk verderop. en natuurlijk de ganzen en watervogels die hier wonen. en in de omgeving zijn de meeste voorzieningen te vinden. plaats is anders dan het oog doet vermoeden vlak, geen correctie nodig.
zeer nette locatie verscholen achter de huizen. en een berg begroeid met gras en paar oude bomen zorg voor een leuk uitzicht. De gemeente heeft zelfs een stroompunt voorzien waar geen kosten voor worden gevraagd. erg camper vriendelijke. het vinden van de plaats is wat langer. je moet doorrijden langs de afzetting. word namelijk nog steeds gewerkt. het is niet het grote parkeerterrein. maar tussen de huizen door een kleine pakeerplaats
wat fijn zo service punt in Nederland. gratis. is een put in de grond en waterkraan. geen slang aanwezig of koppeling voor een slang. maar gelukkig ondanks de nachtvorst niet afgesloten. eigenlijk niet handig voor het legen van een wc cassette. ook nog 2 camper (nu leege) plaatsen er naast op een prima locatie.
mooie locatie links Wageningen voor je de uiterwaarden met een zeer wijds uitzicht. maar dan achter je industrie. al vroeg in de ochtend begint het zwaar materieel langs de camperplaats heen en weer te rijden. maar aan de andere kant wordt heb je ze zonsopgang in je ramen en het wijde uitzicht. staat niet met hoeveel er mogen staan. de peilen van de borden wijze ook het grasveld in er naast. dan moet je er makkelijk met 8 kunnen staan
omdat ik niet nog een nacht naast de vakken wou staan bij het over volle Loevestein, hier heen gereden. Geen mooi uitzicht namelijk op een groot parkeerterrein aan de rand van een woonwijk en industrieterrein. en was de enige camper. daarom maar doorgereden. plekken zijn net en ruim.
erg mooie plaats. heel stil en prachtige uitzicht. alleen de langs varende schepen zijn hoorbaar. kan hier mooi wandelen of al genieten van het uitzicht vanuit de camper. wel jammer dat de gemeente maar 4 plaatsen beschikbaar heeft gesteld. zelfs in de winter is het hier vol.
Erg mooie locatie, vanaf hier kan je mooi wandelen op de heiden, en in het unieke park naast de parkeerplaats. vakken zijn wel beetje schuin. en de plaats wordt niet zo netjes gehouden. licht hier en daar vuil op de parkeerplaats en vuilnisbak was vol. hadden veel aanspraak met andere hondenbezitters in het park. op 20/1/21 stonden we hier met 3 campers.
erg mooie locatie, prachtige stadje. stonden hier alleen op 19/1/20. het is volledig still. alleen de kerkklokken die de nacht door slaan. en de huismussen in de ochtend. maakt ook de sweer van deze locatie. als ware terug in de tijd.
erg mooie plaats. goed verzorgd. en wordt goed bijhouden. snelle wifi. en een degelijke seurvice station. en stroompalen verspreid langs de plaatsen. snachts is het still en rustig. overdag wat geluid van verkeer. helaas is door corona online reserveren voor het zwembad noodzakelijk. en het siseteem wijgerde bij mij, dus toch weer geen douche.
erg mooie locatie. rustig in de nacht. er loopt hier van alles los rond te grazen. pas op bij aankomst bij mij liepen de kalkoenen zelfs over de openbare weg. informatie is erg verouderd maar helaas is aanpassen niet mogelijk ?NKC? voor 5 euro electra. de camper paal is inmiddels aanwezig met electrisitijd water en wc loos bak. er is geen loosput! voor de sleutel wordt borg gevraagd. douche/wc niet toegankelijk covid-19
Erg mooie locatie net buiten het stadje. schoon en net. zeer ruime plaatsen en voldoende plaatsen. Snachts wel herrie van langs rijdende motoren.