Campingplatz Fliesshorn

• Stroom

Een zeer hartelijke ontvangst. Aanvankelijk waren we van plan om maar één nacht te blijven, maar we hebben ons verblijf verlengd. Een droomcamping, we kregen een plek direct aan het meer, een fantastisch uitzicht, zeer schone en goed onderhouden toiletten en gratis douchemunten. Elektriciteit inbegrepen. Het restaurant is een echte aanrader, maar reserveren is noodzakelijk. We komen zeker terug.

RuudIris

jul 2025

Leuke camping met een erg vriendelijk ontvangst. Super schone en nette toiletgebouwen. Overal warm water, voor het douchen gratis douchemuntjes ontvangen (4min.) Veel seizoensplaatsen aan het meer. Een klein campingwinkeltje voor o.a. je brood. Buitengewoon is het Thaise restaurant op de camping. Echt een aanrader, wel even reserveren. Gratis buskaartjes voor bezoek aan Konstanz.

Uijtewaal

jul 2025

Zeer vriendelijke ontvangst op deze goed verzorgde camping. Mooi en schoon sanitair. Prima gratis wifi. Eigen strandje aan het meer. Thais restaurant. Klein winkeltje met broodjesservice. Klein minpuntje is de smalle weg vanuit dorpje naar de camping. Zeker met caravan of grote camper.

Am Fließhorn 1

78465, Konstanz, Duitsland

Gemoedelijke en rustige groene camping aan het Bodenmeer.

28 mrt t/m 3 nov