@Uijtewaal
- 2004
Zeer vriendelijke ontvangst op deze goed verzorgde camping. Mooi en schoon sanitair. Prima gratis wifi. Eigen strandje aan het meer. Thais restaurant. Klein winkeltje met broodjesservice. Klein minpuntje is de smalle weg vanuit dorpje naar de camping. Zeker met caravan of grote camper.
Wij waren hier voor de 3e keer. Eerdere keren was het nat maar nu scheen de zon volop. We zijn gelijk een nachtje extra gebleven op weg naar huis. Supervriendelijke ontvangst, mooi en schoon sanitair, ruime plaatsen en mooi uitzicht. Heel gunstige plek op de route naar Spanje en terug. Aanrader.
Wij waren hier 1 nacht op weg naar huis maar de prachtige omgeving maakt een langer verblijf zeker mogelijk. Uiterst vriendelijke ontvangst. Prima standplaats. Schoon sanitair. Restaurant is aanrader. Sirloin Steak en Gamba pil pil verrukkelijk.
Hebben deze camping voor de 4e maal bezocht. Deze keer zijn we 5 weken gebleven. Als je zo vaak terug komt is de waardering “uitstekend” natuurlijk duidelijk. Vriendelijke ontvangst door altijd behulpzame campingeigenaar. Uitgebreide info. Super schone sanitair. Gezellig (vrijblijvend) happy hour met mede camperaars. Leuke stadje met winkels, restaurants en terrasjes op loop/fietsafstand. Maar vooral de rust en het prachtige uitzicht. Aanrader.
Sitecode: 20921
Afgesloten terrein, ruime standplaatsen, keurig en schoon sanitairgebouw, vriendelijke ontvangst. Wel afgelegen en ‘s avonds doodstil. Reserveren niet nodig maar bellen of mailen voor aankomsttijd aan te raden. Doorrijden tot over het bruggetje. Daar is aan je rechterhand de toegangspoort.
Uiterst vriendelijk eigenaarsechtpaar camping. Grote standplaatsen, mooie en super schone en moderne sanitaire voorziening, heet water op de afwasplaatsen, super wifi gratis, broodservice, picknicktafels en overdekte ruimte voor tentkampeerders. Leuke stad Morlaix per fiets goed te bereiken. Er zit een flinke klim in maar met e-bike geen probleem. Aanrader deze camping.
Allereerst de punten die 5 sterren waard zijn. Een zeer vriendelijke beheerder, schoon sanitair, brood besteldienst, foodtrucks en Paimpol, erg leuk havenplaatsje, via heuvelachtige véloroute vanuit Ploubazlanec goed bereikbaar met e-bike. ik geef toch slechts 3 sterren want oude sanitair (iemand noemt het retro 🫣) niet meer van deze tijd en deurslotjes zo verroest dat je ze niet durft te sluiten, geen wifi op de plaats, € 24,- p.n.
Wij stonden op 30 augustus 2024 helaas (100 meter voor de camping) voor een open gebroken weg. Bord déviation wel gezien maar gehoopt dat het voorbij de camping was. De werkmensen konden niet vertellen hoeveel dagen dit zou gaan duren. Konden camping ook niet via omweg bereiken. 2 sterren is geen waardering, maar kon anders review niet plaatsen.
Sitecode: 19406
Ook hier geen ACSI korting meer in 2024. Komen we dit jaar vaak tegen. Vanaf A10 ingewikkelde route via Futuroscooproute. Betaalden € 29,90 voor 2 personen + buscamper. Geen wifi, modderige plaatsen, sanitairgebouw wel verwarmd, douches goed warm water, maar erge stank.
Al voor de 3e keer deze camping bezocht. De gastvrije campingeigenaar heeft tal van tips over de historie van het stadje en vele bezienswaardigheden in de omgeving. Sanitair is superschoon. Wij zijn nog steeds niet uitgekeken en hopen hier nog vaker te komen. Een oase van rust tussen de olijfboomgaarden. Het levendig stadje Campo Maior met winkels, terrasjes en restaurants vlakbij. Happy hour en bbq met de andere gasten was supergezellig.
Deze camping al 2x bezocht op onze wintertrip naar Portugal vanwege zeer gunstige ligging. Je bent snel weer op de tolweg. Eigenaresse Maureen heet je hartelijk welkom en geeft veel omgevingstips voor een eventueel volgend langer verblijf. Sanitair super schoon. Lekkere warme douche. Sanitairgebouwtje niet verwarmd. Wij hebben op het pad gestaan want gras was nat.
We zijn na een aantal jaren weer terug voor een overnachting op deze camping op onze terugreis uit Spanje. Een van de weinige campings in deze regio die in maart open is. Wat een positieve verrassing. De camping is uitgebreid met een nieuw gedeelte met prachtig sanitairgebouw, 16 Ampere stroom en prima wifi. Heerlijk gegeten in restaurant. Prima menukaart. Vriendelijke bediening. Kan deze camping zeker aanraden.
Heel fijne overnachtingsplek. Direct aan de snelweg. Als het hek dicht is kan je het met de hand openen, plaatsje zoeken en later melden. of gewoon even buiten wachten op parkeerplaats tot uiterst vriendelijke eigenaar aanwezig is. Zeer smakelijk 3-gangenmenu voor € 13,50 p.p. een aanrader!!
Vriendelijke ontvangst. Fijn het eigen schone sanitairgebouwtje. Wel fris om te douchen in januari. 🥶Prima camping voor overnachting op weg naar het Zuiden. Dichtbij de A66. Maar ook erg leuke stad om te bezoeken. Openbaar vervoer voor de ingang van de camping.
na een hartelijk welkom en een uitgebreide uitleg over de omgeving kregen we een mooi plekje toegewezen met schitterend uitzicht op het heuvelachtige landschap. We hebben genoten van de mooie fiets-/wandelomgeving. Het leuke plaatsje Campo Maior is vlakbij. We komen hier zeker terug want hebben nog lang niet alles in de omgeving gezien. Het dagelijkse borreluurtje met de andere gasten was erg gezellig. Kers op onze taart was de Fado-avond. Dank!!
Op weg naar het zuiden een prima plek om te verblijven. Jammer dat het de afgelopen dagen zo veel geregend had en de toegangsweg en de kampeer plaatsen daardoor erg nat waren. Een plekje op het verharde pad was een prima oplossing. Gastvrouw Maureen heette ons hartelijk welkom en gaf ons zoveel tips over de omgeving dat we hier zeker nog een keer op bezoek gaan. Met een e-bike is Saintes en Pons gemakkelijk te bereiken. Sanitairgebouw is nieuw.
Camping is gesloten van 13.00-15.00 uur. Wij waren net te laat maar aardige beheerder deed de poort toch nog open. Mooie plaatsen met wateraansluiting. Net en schoon sanitair. Eindelijk een camping met gratis wifi op de plek.
Geweldige plek. Zeer vriendelijke ontvangst met zeer uitgebreide uitleg over alle bezienswaardigheden in de omgeving. Brood ‘s morgens op bestelling. Supermarkt in Hulst. Het terras (regelmatig in namiddag open) is een gezellige ontmoetingsplek met mede-camperaars en aan te bevelen. Zeker voor een weekendverblijf reserveren.
Had niet zo’n grote camping verwacht maar eenmaal op je heel ruime plek sta je er prima. Wat een bloemenpracht! Zeer vriendelijke ontvangst. Goede fietsmogelijkheden. Aardenburg rustig en leuk stadje Sluis erg leuke plaats maar in Coronatijd veel te druk en dus niet echt bezocht. Goede reden om nog een keer terug te gaan. Sanitairvoorziening helemaal achteraan wel beperkt als het helemaal vol is.
Prima camping omzoomd door hoge hagen tegen wind. Zeer vriendelijke ontvangst. Superschoon sanitair met vanwege Coronavoorschriften overal ontsmettingsgel. Ruime fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Naar Goes, Yerseke, Kapelle, Wemeldinge. Supermarkt op 2,5 km in Kapelle.
Mooie cp waar je heel hartelijk wordt ontvangen door Adrie en Petra. Waar maak je mee dat de gastvrouw komt vragen of je het koud hebt gehad en anders graag voor de nacht een warme kruik brengt!Toiletvoorziening prima. Buitendouche in winter niet ideaal, maar badkamer van gastenechtpaar mag gebruikt worden. Als je de zon vanuit je camper uit zee wilt zien oprijzen, boeken deze plaats.
Perfecte plaats waar je je direct bij aankomst al heel welkom voelt. Superschoon sanitair, goede wifi. Helaas was er maar voor een beperkte periode plaats voor ons. We hadden graag nog langer in de mooie tuin bij Dorine en Rudy blijven staan. We komen graag terug.
Nieuwe keurig aangelegde camperplaats. Goed bereikbaar, slechts 4 km van de A7. Hebben hier alleen overnacht maar komen hier zeker een keer terug om de omgeving te bekijken. Zeer vriendelijke ontvangst. Goed verzorgde plek. Wifi op de eerste plaatsen. Een 7 vanwege (nog) ontbrekend sanitair. Wel inname schoon water en afvoer grijs water.
Perfecte camperplaats met uiterst gastvrije en vriendelijke eigenaars. Hebben 8 dagen genoten van het uitzicht op zee en komen hier zeker terug. Torrox met mooie boulevard, leuke restaurants en diverse grote supermarkten op loopafstand. De gezellige badplaats Nerja op fietsafstand. Busdienst (€4,- enkele reis) naar Malaga. Erg mooi achterland met prachtige witte bergdorpjes. Aanrader!
Sitecode: 62058
Mooie plek met wijds uitzicht. Super vriendelijke ontvangst door eigenaars. Sanitair superschoon. Heerlijke warme douche. Aparte huiskamer met bibliotheek. Op de fiets naar de mooie stad Cartagena een aanrader. Komen hier zeker terug.
Volg de coördinaten en je komt uit bij een smalle toegang. Zodra de poort geopend wordt voel je je van harte welkom op de goed verzorgde camperplaats in de tuin van de villa van Eibert en Janet en hondje Kees. Op diverse plekjes vind je gezellige zitjes en ligstoelen. Wij hadden het geluk de camperplaats te mogen delen met fijne mede camperaars. Het was super! Tot ziens. Henny en Riet.
Zeer nette camping met mooie en superschone sanitaire voorzieningen. Bushalte naar Valencia bij de ingang. Met de fiets mooie route via fietspad. De camping uit en rechtsaf. Bij golfbaan ietsjes terug en dan het betonnen fietspad door de duinen volgen richting Saler en Valencia. 20 km.
Prima camping, grote plaatsen (een aantal verhard met rubber platen), verouderd maar schoon sanitair. Broodservice. Via parkje vlakbij dorp. Op zondagochtend leuke markt. Vanwege geaccidenteerde omgeving beperkte fietsmogelijkheden.
Sitecode: 2061
Uiterst vriendelijke ontvangst. Mochten zelf plaats uitzoeken en electriciteitskasten waren niet op slot! Helaas geen wifi. Geen broodservice. Camping op loopafstand van mooie oude centrum Auxerre. Mooie fietsroutes langs l’Yonne/Canal du Nivernais.
Goede camping. Mooie ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Mooi en schoon sanitair. Gratis wifi bij receptie. Broodservice. Op loopafstand van stadje. Veel fietsmogelijkheden over vélo routes langs kanalen.
Rommelige kleine camping. Beperkt maar wel schoon sanitair. Mooie fietsroutes in directe omgeving.
In maart 2018 overnacht op doorreis. Ligt aan parallelweg van de Autovia. Even opletten als je op de parallelweg rijdt want de coördinaten gaven een verkeerde lokatie aan. Onder tunneltje door linksaf en gewoon rechtdoor rijden dan rijd je zo de camping op. Zeer vriendelijke ontvangst. Vol met Engelse overwinteraars.
Goede met tegelrij verharde camperplaatsen op apart terrein bij SVR camping. Vriendelijke ontvangst. Veel toeristische informatie beschikbaar. Mooi sanitair. En wifi gratis! Op fietsafstand van het mooie Zutphen. De speelstal is een eldorado voor jonge kinderen. Trampolines, zandbak, lego, etc. Buiten de stal staan skelters en kleine fietsjes klaar voor gebruik op het terrein.
Sitecode: 20396
Bezocht 2e helft juni. Advies: vooraf reserveren mét plaatsnummer. Anders slechts kleine donkere bosplekjes zonder tv-ontvangst. Camping heeft veel seizoen/jaarplaatsen. Mooie plaatsen daardoor bezet. Winkel slechts open van 8.30-10.00 am. Zwembad was gesloten. Net sanitair. Prima fietsmogelijkheden. Toch niet voor herhaling vatbaar. Er zijn voor deze prijs betere campings op de Veluwe.
Wij waren hier in maart 2018. Vriendelijke ontvangst, prima verharde camperplaats. Eén sanitairgebouw open dat onverwarmd en gedateerd was. Geen gebruik van gemaakt want het vroor nog.
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie grindplaatsen voor campers, verwarmd sanitairgebouw, gratis wifi en broodservice. Camping ziet er zeer verzorgd uit. Wij waren hier half maart 2018 op doorreis vanuit Spanje.
Ziet er heel goed uit, toch maar een zes omdat de kans dat er een plaatsje vrij is minimaal is. Vraag me af hoe vroeg je je daar moet melden. Wordt er wel gecontroleerd op verblijfsduur? Rond het middaguur stonden al een zestal campers in de wacht. Er was echter weinig beweging op de camperplaats.
Grote verzorgde camping met (inderdaad) veel overwinteraars. Maar waar vind je ze niet aan de kust? Toch mooie grote plaats achterin voor 1 nacht. ACSI prijs €19,— is passend gezien de goed verzorgde voorzieningen o.a. nieuw sanitair. Maaltijd in restaurant matig. Een bijna onaangeroerde vismaaltijd hoefde na klacht niet betaald te worden.
Prima overnachtingsplaats vlakbij de snelweg. Toilet/douche/stroom/wifi voor €10,--.
Bezocht 26-28 juni 2017. Hoogseizoenprijs voor 2 nachten € 58,--. Kale kleine plaats. Gelukkig droog, anders een modderpoel. Ontvangst vriendelijk. Sanitair netjes. Op fietsafstand van stad. Laatste opmerkingen zorgen voor een 7. Qua plaats/prijs nog geen 5 waard.
Sitecode: 19766
Heel mooie en verzorgde camping gelegen in een park en aan fietspad naar de stad Luxemburg. Vriendelijke ontvangst met informatiepakketje omgeving en stad Luxemburg, mooie schone sanitaire voorziening, supermarkt delHaize op 500 meter rechtsaf vanuit de camping. Betaalden €17,-- p.n. in juni 2017. Aanrader!
Goede camping op fiets/loopafstand van de mooie stad Évora. Schoon sanitair. Gratis wifi in wifi-zone maar op veel staanplaatsen is signaal ook te ontvangen.
In de winter melden bij receptie hotel. Erg vriendelijk. Prima camping om schitterende stad te bezoeken. Fiets goed te doen maar met bushalte voor de ingang ook prima. De bus (1x per uur) brengt je voor €1,40 p.p. enkele reis naar het centrum van de stad. Vandaar een 8. Er zou wel wat meer aan onderhoud gedaan kunnen worden. Wij stonden hier begin maart 2017.
Begin maart 2017 hier overnacht. Terrein was een modderpoel. 's Avonds/'s nachts pikkedonker. Terrein ligt tegen open bosrand aan. Eén lamp eventueel met bewegingssensor tegen de schuur zou al een veiliger gevoel geven. Wifi werkte niet. Ook niet bij andere camperaars. Volgens eigenaar stond server wel aan. Jammer want plaats ligt ideaal aan de doorgaande N-weg.
Prima camping voor bezoek aan Cadiz. Naar veerboot half uurtje lopen. Fiets mag ook mee aan boord. Veel (franse) overwinteraars. Plekjes klein. In deze tijd geen wifi is groot nadeel. Wel gratis in restaurant naast de camping. Supermarkt gesloten. Zagen pas bij vertrek dat stokbrood te koop is in restaurant.
Heel goede overnachtingsplaats voor bezoek aan de mooie stad Jerez de la Frontera. Zeer vriendelijke ontvangst (eigenaar spreekt engels) en goede informatie bezienswaardigheden Jerez. Bushalte naar centrum voor de deur. Via fietspad centrum 4 km. Stonden hier in januari 2017 alleen. Terrein is beveiligd. Sleutel electronisch hek in bruikleen. Een 7 omdat zeer nette douches niet warm waren.
Gebruik nooit de coördinaten. Die brengen je via een betonnen pad zo breed als een fietspad en wisselend zeer steil, naar de top van een heuvel op een doodlopend punt. Geen camping te zien. Verlaat A7 bij Mijas, beneden op 1e rotonde 1e rechts en direct links. Zie beschrijving app. Camping uiteindelijk niet bezocht. Lokatie lijkt ons ver van de bewoonde wereld.
Goede overnachtingsplek voor €10,--, maar zeker niet om te blijven. 4 ampere stroom. Het enige wat goed werkt is de wifi. Toilet heeft in jaren geen sopje meer gezien.
Sitecode: 11931
September 2016. Erg mooie camperplaats bij soort conferentieoord voor €5,--. Van 6 plaatsen hebben 4 stroomvoorziening. Zeer eenvoudige toilet/douchevoorziening. Zeer vriendelijke ontvangst. In weekend rijden geen bussen naar tram. Taxi op telefonische afroep brengt je van bushalte eens per 2 uur naar tramhalte voor €1,-- p.p. Lopend naar tramhalte drie kwartier. Wandeleldorado.
September 2016. Prima camping voor stadsbezoek. Stad gemakkelijk per fiets bereikbaar. Vriendelijke ontvangst. Winkeltje met broodjesservice. Mooi én voldoende schoon sanitair. Naast dames/heren sanitairgebouw nog meerdere doucheruimtes. Camping was druk bezocht, waardoor gebrek aan stroompunten.
Sept.2016. €16,-- p.n. 2 pers. en camper. Douche CK20. Onverzorgde camping. De meeste electriciteitspunten zijn verroest en werken niet. Voorbij sanitairgebouw nog de beste standplaats. Gras standplaats enkelhoog en veel kuilen. Oud sanitair. Gratis wifi bij restaurant. Lidl vlakbij. Mooi fietspad naar de stad. Rondleiding in prachtige stadhuis aan te raden. Kaartjes bij info links van stadhuis.
Sept.2016. Prima camping om stad te bezoeken. Op fietsafstand. Vriendelijke ontvangst. Mooi sanitairgebouw. Restaurantje niet bezocht. Camper, 2 pers. en stroom €16,-- p.n. Douche 20 CK. Geen voorziening voor (vaat)was. Geen campervoorzieningen. Staanplaatsen op groot veld met aan de rand berkenbomen.
Stonden hier 3 nachten medio juli 2016. Kleine plaats. Konden maar net naast camper (6 m) zitten. Klein zwembad. Piepklein winkeltje. Gemengde toilet/douchevoorziening zeer beperkt op aantal gasten. Niet schoon en toiletpapier wordt summier aangevuld, dus bijna altijd op. Staanplaats camper met 6Amp. stroom, 2 pers. €30,-- p.n. Wij vinden dat teveel voor deze camping.
Mei 2016 deze camping bezocht. Zeer vriendelijke eigenaars. Superschoon sanitair. Geen zwembad gezien? Geweldige fietsmogelijkheden. Geen wifi. Vinden dat echt een minpunt in deze tijd.
Mei 2016 bezocht. Prima camperplaats. Zorg dat je vroeg binnen bent. Loopt in de middag snel vol. Met buslijn 1, 11 en 21 naar centrum Aachen. Camping uit rechtsaf, aan het eind van de straat is bushalte voor benzinestation links. Halte Marienhospital. Halte centrum: Elisenbrunen. Gezellige winkelstad, prachtige Dom.
In mei 2016 bezocht. Zwembad was nog gesloten. Sanitair top. Alleen vanuit receptie uitzicht op meer! 2 verschillende ACSI prijzen. In voorseizoen zijn de blauwe standplaatsen €17,-- en de gele €22,-- per nacht. Vriendelijke dames bij receptie.
Helemaal eens met Vaesj/april 2015. Hebben hier paar dagen doorgebracht in mei 2016. Ideale ligging voor overtocht Corsica/Sardinië. Halfuurtje naar haven Livorno. Camping was vol bij aankomst. Overnacht op prima camperplaats mét stroom bij receptie. Extra aanbeveling: heerlijke pizza in restaurant voor €7,--. Opmerking:Toiletdeuren kunnen nog steeds niet op slot!??
In april 2016 deze camping bezocht. Stonden op extra terrein tegenover de hoofdingang van de camping naast benzinestation en aan drukke toegangsweg naar Bonifacio. Camping ligt heel dichtbij het prachtige plaatsje dus wel ideaal voor 1 overnachting om het stadje te bekijken.
Waren hier in april 2016. Rommelige camping, 1 sanitairblokje, nauwelijks electriciteitsaansluitingen, dus neem lange kabel mee (25 m of meer), geen internet en dus geen wifi. In april restaurant en winkel gesloten. Prijs voor 2 pers., 1 camper en electriciteit €27,80 per nacht. Accepteren geen ACSI kaart. Wel sticker op het raam!
Stonden hier in april 2016. Platanen op camperplaats op 2.50 m. hoogte afgezaagd. Komende zomer totaal geen schaduw. Lijkt alsof er een windhoos voorbij is gekomen. Geeft een mistroostig aanzicht. Camping ziet er verder onverzorgd uit.
Accepteren geen ACSI kaart. Met Keycampkaart overnachting €27,-- 2 pers. +camper. In april. Prima stadscamping op loopafstand van de toren van Pisa.
In september 2014 hier overnacht. Vriendelijk (engels sprekend) personeel. Ruime plaatsen. Schoon sanitair. Ligt aan mooie fietsroute Loire à velo.
23.09.2014 hier overnacht. Een voorbeeld hoe iedere camperplaats zou moeten zijn. Wat een luxe mét (zeer schoon) sanitair. Komt zeker op mijn favorietenlijstje.
De camperplaats was bezet door circustent en caravans van circuspersoneel. Bij universiteit parkeerplaats gevonden om stad te bekijken.