@SelbstausbauerBulli
Mooie plek aan de Rijn. De prijs is betaalbaar: € 18 contant voor één nacht. Elektriciteit is beschikbaar voor € 1 per kW. De camping kan gebruik maken van het sanitair. Zeer schoon, vriendelijke ontvangst. Het restaurant "Die Perle" is erg lekker.
Mooie, ruime plek, prima voor één nacht. We konden niet snel toiletten vinden. De prijs van €19 is redelijk. Erg rustig, ondanks de spoorlijn die er langs loopt. Het Tittimeer ligt op 10 minuten lopen. Geen elektriciteit.
Een zeer hartelijke ontvangst. Aanvankelijk waren we van plan om maar één nacht te blijven, maar we hebben ons verblijf verlengd. Een droomcamping, we kregen een plek direct aan het meer, een fantastisch uitzicht, zeer schone en goed onderhouden toiletten en gratis douchemunten. Elektriciteit inbegrepen. Het restaurant is een echte aanrader, maar reserveren is noodzakelijk. We komen zeker terug.
We kwamen spontaan voor één nacht en kregen een heel mooi plekje. De douches en toiletten waren erg schoon. Elektriciteit inbegrepen. Het restaurant is een echte aanrader. We komen zeker terug.