Camping Preishof

• Lozen afvalwater

Jaap&Hennie

sep 2024

Prima camping, ruime plekken rustige omgeving. Goede ontvangst. Sanitair is goed. We kwamen hier op een regenachtige dag en tot onze verbazing bleek de camping een prachtige uitgebreide sauna te hebben! Je kunt je hier prima een dag vermaken voor slechts € 12,- per persoon! Camping: € 26,- incl. per nacht.

ErLin

aug 2024

Degelijke Duitse camping met veel vaste gasten van repectabele leeftijd. Alles is wel netjes maar wat gedateerd. ontvangst door gastvrouw bij receptie, waar de verwaming op standje sambal staat, is heel correct.

Taz1203

aug 2024

Zeer mooie camping! We hebben echt genoten van ons verblijf hier. De camping biedt ruime plaatsen met stroom- en wateraansluiting, wat zorgt voor veel comfort. De operators zijn ontzettend aardig en begroetten ons bij aankomst zelfs met koffie en cake! De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Bovendien is Bad Füssing niet ver weg, 10 minuten fietsen. Broodjesservice bij de receptie.

Angloh 1

94148, Kirchham, Duitsland