@Taz1203

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Zeer mooie en rustige camping, op slechts ca. 600m van het centrum van Giethoorn – ideaal voor fietstochten in de omgeving. Prijs: 14€ per camper + 1,50€ toeristenbelasting/persoon. Elektriciteit, water en douches regel je met een chipkaart die je bij de automaat krijgt – het is allemaal heel eenvoudig. De plek is schoon, goed georganiseerd en de havenmeester is buitengewoon vriendelijk. Wij waren zeer tevreden en willen graag nog eens terugkomen

Zeer mooie camping! We hebben echt genoten van ons verblijf hier. De camping biedt ruime plaatsen met stroom- en wateraansluiting, wat zorgt voor veel comfort. De operators zijn ontzettend aardig en begroetten ons bij aankomst zelfs met koffie en cake! De sanitaire voorzieningen zijn schoon en netjes. Bovendien is Bad Füssing niet ver weg, 10 minuten fietsen. Broodjesservice bij de receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij waren er eind maart en het beviel ons erg goed. Helaas regende het toen gewoon. Sanitair was altijd schoon en de medewerkers waren erg vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij waren er eind maart en het sanitair was toen schoon. De pizzeria ter plaatse heeft erg lekker eten en de prijs is geweldig. U kunt Zagreb gemakkelijk bereiken met de taxi, de trein of zelfs met de fiets. Vraag ernaar bij de receptie.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wij stonden in december 2023 op deze kampeerplaats. Er stond een grote plas water op de oprit, maar met een beetje grind kun je het probleem zeker onder controle krijgen. Wij betaalden twaalf euro per nacht inclusief stroom. Zwembad direct naast de parkeerplaats.Winkels dichtbij. Zou graag terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Prima camping, wij waren er met kerst. Zeer vriendelijk personeel, alle sanitaire voorzieningen, super schoon en modern. De plaatsen kunnen worden verbeterd, zodat je niet per se modderige schoenen krijgt. Ook fijn dat je je gasfles direct op de camping kunt inruilen, stalen en aluminium flessen. Prijs/prestatie was passend. Winkelmogelijkheden super dichtbij. Wij komen graag terug.

Super pitch.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We zijn positief verrast, prima plek! Toiletten en douches zijn schoon. Prijzen: we betaalden 20€ ✅

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Super leuke camping, de beheerder is erg aardig en behulpzaam. Douches en toiletten zijn schoon. Prijzen: € 24/nacht € 2,50/hond. We komen graag terug.

Wij zijn zeer tevreden en komen graag terug! Super camping met stroom, water en riolering direct op de staanplaats. Veel te ontdekken, bij voorkeur op de fiets. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 4 km afstand.

Zeer mooie camping, zeer aardige operators, de kiosk heeft alles wat je nodig hebt. Klein restaurant aanwezig op de camping. Ideaal als u Dresden wilt zien, bushalte direct voor de camping ongeveer 15 minuten naar het treinstation van Dresden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Geweldige plek, zeer vriendelijke tuinman, prijs van € 15 per dag met elektriciteit is geweldig. 500 m van het centrum, veel winkels. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Het veld heeft alles wat je nodig hebt. De tuinman is erg vriendelijk en behulpzaam. Super mooie plek, we komen graag terug.