Camping die in 2019 zal worden uitgebreid met hoofdgebouw met restaurant - voor de slagboom ook verharde plaatsen beschikbaar voor € 15,= - centrum 500 m
Harener Straße 34
49733, Haren, Duitsland€ 39,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHier valt niets te klagen! We waren hier voor de tweede keer. Er is veel gebeurd sinds ons laatste bezoek. Het backhuus en de kapper kunnen sterk worden aanbevolen. We zullen terug komen
Aangeharkte camping, alles goed geregeld, maar geen sfeer. vnl. grint, steen, bakstenen. Privesanitair is super. Op de camping moest ik elektriciteit apart afrekenen à €5 bovenop de €35. Camperplaatsen is dan beter.
Brede verharde plaatsen met terras en weide. Modern schoon sanitair, toegang met zescijferige, persoonlijke code. Gematigde gratis wifi. Nu is er ook een wasgelegenheid en wasmachine / droger. Ideaal uitgangspunt voor mooie fietstochten. Er is een gratis fietskaart met knooppunten. Puntenaftrek: zonder reservering in het seizoen is er geen kans op een vrije stoel.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (20A)
lees meerHarener Straße 34
49733, Haren, Duitsland52° 46' 42" N
info@emsland-camping.de
€ 39,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine