@Darpal
- 2019
Een bijzondere camping, superschoon, goed onderhouden en zeker een bezoek waard! We komen graag terug 👍👍👍
Echt een leuke camping, zeer schoon en goed onderhouden! Sanitair ook top.
zeer goede verharde parkeerplaats direct aan de Elbe! De prijs is ok
Elektriciteit en water aanwezig, luxe toiletten en douches hoeven hier niet te worden verwacht. Genoeg voor een paar nachten! Ongeveer 300 m naar de zee
Aardig personeel, vrije zitplaatskeuze, stroom slechts aan één kant, maar makkelijk aan te sluiten via een lange kabel, water en riolering centraal ... alles is aanwezig! Er zijn negatieve punten met de prijs, hier is het vrij duur met 96 zloty voor een Womo en 2 personen voor één nacht ....
Exploitant erg vriendelijk! De plaats is alleen te bereiken via een slechte weg. Reinheid is ok, maar er is nog ruimte voor verbetering. 2 personen Womo inclusief elektriciteit 50 zloty, het is zeker passend!
Als parkeerplaats midden in Gdansk ok! Oude stad op 5 minuten loopafstand ... 6 zloty (1,50 EUR) / uur is ok, maar niet voor de nacht
Zeer schone plaats en vriendelijk personeel
Direct bij de haven is oké. Toiletten en douches zijn niet bijzonder uitnodigend. Niets aan de hand na 18.00 uur