Wohnmobilstellplatz Piesporter Goldtröpfchen

• WiFi

H

HeMaBro

dec 2025

Een mooie camperplaats waar we sinds 2011 al kwamen. Meestal is er wel plek. We staan er nu in december en het is hier aardig leeg op de cp. Maar tot mijn grote verbazing zijn er 3 palen geslagen met gereserveerd erop en allemaal met dezelfde naam op het bordje. Altijd al gedacht dat camperen een manier is van vrijheid en is het vol, dan trekken we verder. Maar als je nu al zo wilt camperen, sorry hoor, dan ben je echt egoïstisch.

Toolmann

okt 2025

Mooie plaats a.d Moesel en vriendelijke beheerder, ging wat mis met de betaling via het digitale bord. Ik had voor 2 nachten betaald i.p.v 1 nacht, dit gemeld bij Christhoper en hij heeft dit gecorrigeerd Super bedankt en tot een volgende keer 👍👍

H.K

okt 2025

Wifi is hier al jaren een probleem Plaats is veel te duur,naar wat het heeft te bieden. lokatie is goed te noemen.

Moselstraße 18

54498, Bernkastel-Kues, Duitsland

mooie plaats langs de Moezel - reserveren niet mogelijk, check-out voor 12u, gesloten bij hoogwater - supermarkt 1000m - centrum 200m - overnachtende gasten krijgen gratis VRT-gastenkaart om onbeperkt met het openbaar vervoer te reizen

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!