@Toolmann
Sinds 2004 met Camper op pad en nu nr 8 op de oprit staan een Rapido 8096DF volintergraal en zeer content mee.
- 2004
- Rapido 8096 DF volintegraal
- 2019
- Integraal
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Prima plek voor overnachting met stroom voor € 10,00 dus wat in app staat klopt Niet. Vriendelijke eigenaar en rekent dus wel, hier staan we al jaren gratis i.v.m late aankomst in de avond en nog nooit betaald. En eigenlijk worden we dus op het verkeerde been gezet door de App van de nkc?? Nu betaald en komen zekers weer om door te reizen naar een andere plek.
Juli 2026
Mooie groene camperplaats vlakbij Gränna voor 230 sek. Drinkwater en douche alsmede toilet ook chemisch toilet legen kan hier. Via een 243 treden lange trap kom je beneden in het dorp met vele snoepwinkeltjes. Wel veel verkeerslawaai hier en verblijven dus 1 nacht
Sitecode: 196664
April 2026
We waren hier vanaf 1e Paasdag voor 3 nachten, Mooie! aangelegde Ruime plaatsen incl of excl stroom maar net wat je wil. Ellen heeft uileg gegeven over de Aspergeteelt en was vol Passie en ook erg interessant. Alles gied ver,orgd schone toiletten en douches onze complimenten!! We komen zeker weer eens terug ook de omgeving erg mooi. Groetnis Uut Fryslân.
Hier ook 2 wk terug 1 nacht bij late aankomst gestaan en geheel Gratis. Er kloot dus iets niet in de vorige review en we zijn hier al vaker geweest geheel gratis. Prima plekje even als he laat aankomt, s'morgens broodjes halen en door.
Mooie plaats a.d Moesel en vriendelijke beheerder, ging wat mis met de betaling via het digitale bord. Ik had voor 2 nachten betaald i.p.v 1 nacht, dit gemeld bij Christhoper en hij heeft dit gecorrigeerd Super bedankt en tot een volgende keer 👍👍
Perfecte plaats echter weer wat duurder door Toilet en Douche. Een eerdere reviewschrijver snapt Camperaar niet die hebben al die extra's niet nodig kost alleen maar extra€€. Komen hier al jaren en met de 10 rittenkaart voor € 100,00 is het goed te doen.
Mooi uitzicht over de Havondmond met genoeg beweging op het water. We stonden aan het einde van de kade en werden gestoord door de vele vroege vissers s'morgens en s'avonds. wel een aanrader en komen zeker nog eens.
Mooie Camperplaats echter zonder voorzieningen is wel gratis beschikbaar gesteld door Sportshop eigenaar. Echter wel wat geluiden van bedrijven en verkeer is ook maar net hoe erg je je daar aan stoort. Komen zeker weer eens ook vlakbij winkels zoals Lidl en Willy's
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden