@Toolmann
- 2004
We waren hier vanaf 1e Paasdag voor 3 nachten, Mooie! aangelegde Ruime plaatsen incl of excl stroom maar net wat je wil. Ellen heeft uileg gegeven over de Aspergeteelt en was vol Passie en ook erg interessant. Alles gied ver,orgd schone toiletten en douches onze complimenten!! We komen zeker weer eens terug ook de omgeving erg mooi. Groetnis Uut Fryslân.
Hier ook 2 wk terug 1 nacht bij late aankomst gestaan en geheel Gratis. Er kloot dus iets niet in de vorige review en we zijn hier al vaker geweest geheel gratis. Prima plekje even als he laat aankomt, s'morgens broodjes halen en door.
Mooie plaats a.d Moesel en vriendelijke beheerder, ging wat mis met de betaling via het digitale bord. Ik had voor 2 nachten betaald i.p.v 1 nacht, dit gemeld bij Christhoper en hij heeft dit gecorrigeerd Super bedankt en tot een volgende keer 👍👍
Perfecte plaats echter weer wat duurder door Toilet en Douche. Een eerdere reviewschrijver snapt Camperaar niet die hebben al die extra's niet nodig kost alleen maar extra€€. Komen hier al jaren en met de 10 rittenkaart voor € 100,00 is het goed te doen.
Mooi uitzicht over de Havondmond met genoeg beweging op het water. We stonden aan het einde van de kade en werden gestoord door de vele vroege vissers s'morgens en s'avonds. wel een aanrader en komen zeker nog eens.
Mooie Camperplaats echter zonder voorzieningen is wel gratis beschikbaar gesteld door Sportshop eigenaar. Echter wel wat geluiden van bedrijven en verkeer is ook maar net hoe erg je je daar aan stoort. Komen zeker weer eens ook vlakbij winkels zoals Lidl en Willy's
Mooie plaats aan de haven, kosten € 20,69 inclusief stroom en douches en toilet service en schoonwater. Douche en toilet in gebouw van roeivereniging d.m.v slotcode.
Mooie plek om toch toilet te kunnen legen aan de achterzijde van het toilet gebouwtje. Geen mogelijkheid voor vers water en je mag maar 12 uren blijven echter je staat vlakbij een snelweg dus auto geraas. Zweden bedankt voor deze mogelijkheden super want dit is wat een echte Camperaar behoeft.
Mooie plek aan het meer echter het zijn er maar 9 st eigenlijk te weinig stonden met 27 campers. We werken door handhaving vanmorgen gevraagd te vertrekken omdat de op de standaard plaatsen stonden. Al met al mooi om hier te staan vers water in genomen, toilet legen kan maar moet op openbaar toilet bij vereniging.
Geweldig dit soort Serviceplaatsen. Toilet legen en vuilwater kun je toch legen met een Emmer of iets dergelijks?? Schoonwater lukt hier niet maar zijn verder genoeg plaatsen waar het wel kan. De doorgewinterde Camperaar denkt in oplossingen en mogelijkheden. Nogmaals prima geregeld 👍👍
Mooie plek en Zeer Vriendelijke beheerders, echter wanneer je komt met een Centurion van dik 10 tot 11 mtr zal je je moeten schikken in een plaats. Die grote Campers passen niet overal dat weet je wanneer je zo'n wagen koopt. Dan moet je de plaats niet gaan afkammen maar vraagtekens zetten bij je eigen gedachten. Hier komen we al meerdere jaren en is Zeer goed vertoeven hier. Dus Jan en Sandra ga zo door zou ik zeggen.
Tja het weer eens Zover, de gemeente gaat handhaven je mag parkeren maar niet meer overnachten. Ook omdat er afval wordt achter gelaten door camperaars zoals wordt gezegd. Er zijn mensen die het Niet snappen dat wanneer er geen afvalbakken staan je Geen afval achterlaat. We moeten met elkaar zorgen dat deze plaatsen Blijven het wordt al steeds duurder overal jammer genoeg, en we besteden toch wel wat Euro's als we ergens verblijven.
Vriendelijke beheerder en alles asnwezig enorm mooi natuurgebied hierzo. Komen zeker weer terug dat is een feit.
Zijn er Niet geweest puur vanwege de prijs, wat een geld zijn campingtarieven erg Jammer hoor. Ik snap dat er geld in het laatje moet komen maar dit is teveel van het goede. Prijs tussen 15 en 20 euro incl stroom gaat nog maar de meesten hebben alles aan boord, dus nee helaas wij zullen er Niet komen met alle respect.
Plaats op zich verdient meer sterren maar, er staat een fabriek vlaknaast en heeft een koelgenerator buiten staan en maakt nogal wat Herrie!!!. Als deze er niet was kreeg het van mij 5 sterren, alles is aanwezig stroom betaald en service station biuten links van het terrein. voor ons echter maar 1 nacht en met gierende banden verder.
Wat een Geweldige Mooie Plek. Uitbater zeer vriendelijk en goed eten in zijn restaurant en betaalbaar. Indien je gaat eten wordt overnachting kwijtgescholden. Komen zeker weer eens👍👍
Op zich mooi dichtbij de Stad maar, de Gemeente Werken mogen wel eens wat aan onderhoud gaan doen!!!! Onkruid groeit bij de klippen op en nodigt Niet uit, ze willen wel betaald krijgen maar doe er dan ook wat voor. Slechte Staat van Onderhoud hier en was jaren terug niet zo.
Geen voorzieningen maar is ook niet nodig je hebt alles in je Camper toch. Wel even een aardige plaats om de nacht of dag door te komen. Gemeente proficiat met deze beschikbare plaats, moesten meer gemeenten doen. Komen t.z.t zeker weer hier👍👍
lekker ongedwongen mooie plaatsen en omgeving genoeg sanitair vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 11949
Wat een mooie CP, echter het service station is slecht. 2x € 3,00 afgeschreven om een jeton te verkrijgen maar helaas toch zonder jeton deur kunnen openen maar geen spoelwater of vers water kunnen krijgen minpunt dus. Gemeente werkers doe er wat aan. Jammer dat de mede camperaars geen rekening met elkaar houden, zaten tussen tv kijkers in die wel erg hard stonden. Toen we er wat van zeiden waren ze not amused jammer hoor. Verder Mooie plek.
Camperplaats op zich Top erg mooi maar de eigenaar doet wat moelijk ok plekkie aan te wijzen. Hij zou beter zijn energie kunnen steken om de zaak wat netter te maken erg veel rotzooi bij de receptie op het terrein Om toilet te legen sta je vlakbij het terras niet prettig dus.
Mooie locatie aangesteld door gemeente echt een dikke Plus!!. Erg netjes hier klasse. En ook nog eens Gratis!! kunnen de Nederlandse Gemeenten een voorbeeld aan nemen.
Wat een Pracht plek a.d Route du Gorges du Verdon. Gratis ook nog wat een rust hier heerlijk. Gemeentebestuur alle lof hiervoor.
Prachtige rustige plaats a.d Maas. Dorpsraad en bewoners Bedankt. Hopelijk houd iedereen het netjes zo. We kwamen dit per toeval tegen maar erg plezierig dit soort plaatsen.
Prachtige locatie aan het water, goede voorzieningen toilet douche en schoon water e.d en zeer Vriendelijke beheerder. Komen hier zeer zeker terug.
Hele mooie plaats 5 sterren dus, vriendelijke prijs ook niets mis mee. Keurig sanitair mooie plaatsen en voldoende ruimte.
Dit is een Heerlijke Cp, eigenaren doen er van alles aan om de passant het naar de zin te maken. Commentaar over te weinig toiletten snap ik niet? met 25 plaatsen heb je in totaal 27 toiletten toch!! We zijn al meerdere keren geweest en komen zekers weer terug. Top hoor
Niets!!mis mee zouden meer gemeenten moeten doen. Maar de plaatselijke jongeren maken er een Zootje van qua afval erg jammer. Taak voor toezichthouder misschien. Maken ze er thuis ook zo'n bende van??. We hebben het opgeruimd maar te zot voor woorden. Gemeente Losser top👍
Prachtige Camperplaats met Recht 5 sterren, is gewoon mooi. alles aanwezig zoals je zou wensen een compliment aan de eigenaren. Let wel op de gele paaltjes waar je tussen moet parkeren😳. Nu 2e keer hier maar komen zeker weer terug.
Wat een mooie plek hey, rust ruimte en uitzicht. Heerlijk wat een plek een mooi vertellende Riko de eigenaar en dan voor nu nog 10 euro met stroom iets meer maar mag de pret niet drukken. Alles aanwezig douche toiletten en wifi een dikke plus hoor komen zeker eens terug👍👍
Prachtige Camperjaar waren er maar Meer zo. Schoon en Net sanitair ruime plaatsen keurig afdak waar koffie en andere genuttigd kan worden. Komen er een aantal keren per jaar met Plezier🥳👍. De complimenten voor de Eigenaren.
Geweldige Camperplaats tuusen de bomen. Erg gemoedelijk warme mensen Frans en Francien en keurig Schone voorzieningen zijn hier voor de 2e keer maar komen Zeer Zeker terug een dikke Plus.
Prachtige Camperplaats een dikke 10. Dat de toiletten en douche nog Niet open zijn geen probleem we hebben in de camper die voorziening dus beslist geen reden om te klagen. Vriendelijke beheerders en komen zeker terug.
Mooie locatie a.d Moesel staan hier voor het eerst. Plaatsen zien er netjes uit en tja betalen voor stroom ?? wanneer je zonnepanelen hebt is die voorziening niet nodig en water is standaard toch. Prima plaats komen zeker nog eens terug.
Eigenaar niet te bereiken telefonisch en wegens Corona geen ACSI kaart korting. Koop je een kaart en maakt de eigenaar weer zijn eigen regels een norse niet klantvriendelijk persoon.
Een Uitstekende plaats genoeg afzetmogelijkheden. Steenwijk ligt ook op fietsafstand en ruime plaatsen en Rust heerlijke omgeving. Zijn al eerder geweest en komen zeker weer terug.
Prachtig aangelegde Camperplaats met alle voorzieningen. Gewoon Super een dikke Plus voor de eigenaren. Komen hier zeker weer eens.
Mooie rustige plaats net buiten dorp, inclusief stroom voor maar 6 euro wat wil je nog meer. Iets verkeerslawaai maar mag de pret niet drukken zo dicht a.d Moesel
Genoeg ruime plaatsen dichtbij het oude stadscentrum wat de moeite waard is. misschien iets meer stroompalen maar verder goed uitgerust met toiletgebouw.
Mooie misschien iets te smalle plekken maar aan het water. Stroom via zuil verkrijgbaar en centrum is erg mooi en lopend of per fiets goed bereikbaar. komen zeker eens terug.
Wat wil je eigenlijk nog meer als camperaar. Alles is aanwezig water en stroom tegen betaling maar is goed te doen. Alles strak aangelegd en ruime plaatsen komen zeker eens terug.
Mooie plek voor weinig geld incl stroom en douche mogelijkheid in een appelboomgaard. wel iets verkeerslawaai maar mag de pret niet drukken.
Wat een bok van een beheerder de onfatsoenlijkheid zelfe. Bel je een paar uur van te voren en kom je aan zegt ie bikkelhard heeft niemand gebeld en ongeïnteresseerd loopt ie weg de dwaas
prima Cp en voor dat geld maar 12 euro alles incl. En nog lopen sommigen te mekkeren dat het niet goed is hebben ze thuis dan alles wel op orde of ga anders hutje mutje op een camping staan. Echt prima plaats en beheerster doet wat ze kan👍👍👍
Erg vriendelijke ontvangst en konden aan het water staan. Mooie plaatsen en mooie omgeving.
Sitecode: 19291
Uitstekende Camperplaats zonder voorziening maar voor wie van rust houd en niet te ver van de Tol wil is het Perfect. Kosten 4 euro voor camper met 2 personen is een lachertje waar vind je dit nog. Prima winkeltje aanwezig voor regionale produkten. Super echt Top👍👍👍
Een Pracht plaats met Hoofdletter P. Geweldig goed verzorgd en alles aanwezig. Genoeg fiets mogelijkheden en Prettig ontvangen. met recht Camperplaats van het Jaar 2017. Echt wel een 9.9 waard.
Prachtig mooi; echt een Superplekje. Vriendelijke Eigenaren. Nederland heeft echt behoefte aan dit soort plaatsen. Super gewoon.
We zijn vanmiddag aangekomen. Superplaats helemaal Top. Zou mooi zijn dat dit soort plaatsen ook in Nederland waren en komen.