Betalen kan beneden bij het caravanbedrijf.
Betalen kan beneden bij het caravanbedrijf.
21-10-2018 om 16.00 uur kwamen wij hier met 2 campers voor 1 overnachting. Een bord verwijst naar de CP, waar je zelf de slagboom kunt openen. Prachtig uitzicht, met tafel en 2 banken , elektriciteit. Heerlijk rustig.
Prima plaats voor overnachting op onze reis naar het zuiden. Op zondag 21 Oktober 2018 kwamen wij hier aan om 16.30 uur. De slagboom is makkelijk te openen en hoe de zuil voor elektriciteit te gebruiken was ook duidelijk beschreven . Er staat een tafel met banken en we hebben daar in de zon genoten van het prachtige uitzicht . Zeker voor herhaling vatbaar. Marie-Louise en Rob
lees meerBetalen kan beneden bij het caravanbedrijf.
lees meerZwickauer Straße 78
08393, Dennheritz, Duitsland50° 48' 34" N