@Jilll
- zeer rustig - campinggedrag toegestaan - officieel plek voor 5 maar ruimte voor veel meer - direct aan Elbe radweg (tip: naar Barby via treinbrug) - geen voorzieningen behalve prullebak - eettip: Goldenes Besteck in Barby - V&E in de buurt, in Zerbst 15 km
- uiterst vriendelijke havenmeester - camper neerzetten dan bellen en je krijgt code voor sleutelkastje, in de avond kun je betalen - goede wifi - super net sanitairgebouw (wel douche met gordijn en vrij hoge instap) - gratis gebruik van wasmachine - aangrenzende weg wel verkeerslawaai - prijs €20 inclusief alles, ook wasmachine
Zeer groot terrein met een officieel deel voor campers. Maar de campers stonden overal dus je kunt kiezen tussen zon en schaduw. Wordt ook veel gebruikt door campers die de plek alleen gebruiken voor het stadje te bezoeken en dan weer verder rijden.
Wij zijn doorgereden, we kwamen rong 18.00 uur aan en het was helemaal leeg en er leek ook niet vaak een camper te staan. Voor ons voelde het niet lekker. Wel stond er een verlaten caravan en lag er hier en daar afval. Er stond overigens wel een bord voor vrachtwagens om te parkeren en niet voor campers.
Op vrijdag hier goed en rustig overnacht. De jongeren (en ouderen) zitten in groepen op het grasveld maar vertrekken rond 23.00 uur. Geen last gehad van auto’s die langsreden. De trein rijdt weer vanaf 06.00 uur maar veroorzaakt minimale overlast. Op zaterdagochtend begint het frietenkraampje op te bouwen, inclusief terras. Ik kan me voorstellen dat dit wel enige overlast voor de campers kan meebrengen, het staat heel dicht op elkaar. Gratis CP!
Prima plek, met stroom (€0,50 voor 0,5 kwh) en V&E. Voor €9,- kun je een transponder krijgen bij de ingang van het zwembad en kun je onbeperkt tussen 05.00 uur en 22.00 uur het zwembad/wc/douche gebruiken. De parkeerplaats ligt aan een mooi wandelgebied. En de pizzeria Roma mag je zeker niet overslaan.
We stonden hier vrijdag 25 juli met 4 campers. In de avond zijn jongelui actief bij de skatebaan maar zonder overlast. In de nacht nog wat geluid van inzittenden van auto’s maar wederom geen overlast. In de ochtend bleken alle campers met eieren te zijn bekogeld, dus toch overlast.
Erg mooie camping, we hebben hier half juni gestaan. We hadden niet gereserveerd en waren rond 11.30 uur bij de receptie en hadden een van de laatste plekken. De receptie sluit tot 14.00 uur en daarna staat er een lange rij om in te checken. Sommigen hebben dan pech want dan is het vol. Advies: reserveer een plek of arriveer in de ochtend. Vanaf de camping kun je via een geweldig fietspad naar Calais, zie rode streep op de toegevoegde foto.
Je kunt op het gras je camper parkeren (officiële CP) en direct op de fiets springen op het mooie fietspad. Je kunt de wifi van het restaurant gebuiken (wachtwoord is zelfde als naam restaurant). We stonden in het Pinksterweekend met 5 campers. Zeer rustig geslapen. Afvoer gratis, water met munt (te koop in restaurant).
De eerste parkeerplaats schrikt misschien wel af, maar de tweede plek met gratis 4 stroompunten en 2 waterkranen is prima om te overnachten. En de derde plek is op gras en mooi onder de bomen. In totaal kunnen hier zeker 12 campers overnachten. Je staat er erg rustig, geen omgevingsgeluiden. Alle winkels en eetgelegenheden in de buurt. Aanrader!
Erg mooi, we kwamen in het weekend van Pinksteren aan rond 17.00 uur en hadden de laatste officiële plek (6), later werd ook nog de parkeerplaats ernaast gebruikt. Gratis V&E. Als dank aan het dorp champagne gekocht in een van de champagnehuizen.
22 juni 2024 momenteel helemaal gesloten, zo te zien wegens werkzaamheden voor aanleg V&E. We stonden deze avond met meerdere campers op de aangrenzende parkeerplaats. Stroom (mits lange kabel) en water kon je wel gratis verkrijgen.
Ongelofelijk dat dit soort juweeltjes gratis zijn. Er is een toilet op de CP aanwezig en vele afvalbakken in de buurt. Het uitzicht is prachtig! Het fietspad rondom het meer is 16 km en naar Görlitz met de fiets (via veilige fietspaden) 7 km. Wij hebben hier heerlijk rustig geslapen.
Helemaal eens met onderstaande review. En ook nog een groot zwembad en jacuzzi tot je beschikking. En 16A stroom, heerlijke warme douches en voor €5,- mag je de wasmachine gebruiken. We hadden een mooie plek in de schaduw. De eigenaar spreekt Engels. In het tankstation kun je kleine boodschappen kopen. En goedkoop tanken.
Rustig geslapen op deze praktische plek. Stroom werkt met munten van €0,50. Mooi uitzicht. Er staat een picknick tafel voor ieders gemak. Betalen in de winkel waar ook camperbenodigdheden te koop zijn.
Je mag gratis gebruik maken van douche (grote gezamenlijke ruimte, wel mannen en vrouwen apart) en toilet. Stroom 16A en water ook inbegrepen bij de €12. Geen V&E. Ik heb een foto toegevoegd voor de aanrijd route. Zet de camper neer voor het gesloten hek en meld je dan aan bij de receptie voor de sleutel (wij waren op de parking van de reha klinik gereden en moesten toen op het drukke terrein draaien en keren tussen de geparkeerde auto’s).
Plek voor 8 campers die tot 48 uur mogen staan en 4 campers die tot 12 uur mogen staan. Maar rond de plek voor 8 campers werd door nog 2 extra geparkeerd (begrijpelijk want rond de boom passen er nog wel een paar). Goede wifi waarmee je zelfs tv kunt kijken. Plekken onder de brug hebben wel meer ‘last’ van het verkeer. Ook hoor je de trein langsrijden. Melsungen is een leuk stadje en ga zeker eten bij Tandoori!
Op zondag 9 juni stonden we hier met slechts twee campers. Heerlijk rustig geslapen. Je staat als het ware bij de bewoners in de achtertuin dus het voelt heel veilig. Overdag in het zonnetje in het park een boek gelezen. Het park wordt goed bezocht door de inwoners van Waltrop. Behalve prullenbakken geen voorzieningen (in het park is wel een openbaar toilet).
Inmiddels is er ook een watertappunt en zijn er picknick banken geplaatst 👍🏻
Kom hier al jaren met veel plezier en weet dat het terrein wat liefde kan gebruiken. Momenteel zijn de werkzaamheden gestart. Ik had dit graag op de website gelezen voordat ik geboekt (en betaald!) had. We stonden deze keer in een grote modderpoel, zie foto’s. Daarnaast startte de werkzaamheden om 07.00 uur in de morgen, inclusief grote graafmachines recht voor onze deur. Wij betaalde €29,96 voor een nacht op een verharde plek met uitzicht.
Let op: eenrichtingsverkeer. Mooie plekken en ook ruim genoeg, met onze bijna 8 meter geen probleem. Er zijn 9 plekken, plek 10 en 11 zijn voor auto’s en je wordt beboet als je er gaat staan. Bij de parkeermeter voor de auto’s staat een waterkraan waar met gemak een jerrycan of gieter onder past. Bij de parkeermeter voor de campers is een grote vuilnisbak. Koop geen appeltaart bij het klooster want die zijn bevroren.
Wij stonden hier op een zaterdag in januari op de ‘uitloopparking’, mooi verhard. Op de normale parking stonden heel wat auto’s en er werd druk gevoetbald. Een veilig gevoel dus. We hebben in de late middag nog een prachtige wandeling gemaakt. Bij terugkomst stond de eerste auto al in onze buurt waarin jongeren drugs aan het gebruiken waren. Een tweede auto volgde al snel. Wij hebben de keuze gemaakt om hier niet te overnachten.
Goed geslapen maar het terrein is zeer slecht onderhouden, zie foto’s. Ondanks dat ik onder de wifimast stond was de verbinding slecht.
Hier geslapen op 29 december. Er stonden zo’n 15 campers. Via een paadje tussen de camperplaats en de tuinen lekker rustig naar het dorp gelopen. Op het strand en de boulevard zijn honden verbonden maar op de boulevard liepen ze netjes aan de lijn met hun baasjes en op het strand speelden ze heerlijk los. Inderdaad geen bakker meer in het dorp maar de Spar verkoopt stokbrood (ligt schuin naast Ofice de Tourisme).
alles doet het (29-12-2023)
Sitecode: 92052
Voor mensen met een handicap / die slecht ter been zijn,het sanitair bevindt zich in de kelder. Verder alles tip top in orde 🙂
Ondanks dat het momenteel een bouwplaats is, hebben we heel rustig gestaan. De winkelpassage heeft te maken met veel leegstand . Wel veel horeca in de buurt.
Ongelofelijk dat deze gemeente zo’n mooie plekken gratis ter beschikking stelt! Wel te vermelden voor mensen die gevoelig zijn voor geluid en/of licht: Overdag (vanaf 8.25 uur) hoor je een continue gezoem/gebrom van de nabije agri fabriek maar dat stopt in de avond dus in de nacht doodstil. De (felle) lampen naast de plekken gingen om 23.00 uur uit en sprongen om 04.00 uur weer aan. Bij lokale supermarkt kun je muntje kopen voor water/stroom
Top camping! We waren in de late ochtend al in de buurt en werden vriendelijk ontvangen op de receptie. We hadden geboekt, zou ik ook iedereen aanraden want het is een populaire camping (en terecht). Heerlijk stokbrood, te bestellen aan de receptie voor de volgende ochtend.De allerbeste douches, verwarmde ruimte met houtkachel. 10A stroom op de plek. In 15 minuten met de fiets naar Versailles. En direct aan een bos voor de hond. €29,- naseizoen
Overnacht in de camper voor €40,- V&E aanwezig, toilet even (10 minuten) lopen tot hondenpension. Eerste nacht wat onrustig (bouwgeluid) en tweede nacht was het stil, zonder aanwijsbare reden. Wij vonden het overnachten op die plek een belevenis op zich 👍🏻
Deze review gaat over de naastgelegen camping: zeldzaam mooie camping! Vriendelijke ontvangst, mooi zwembad, top sanitair, 16 Ampere, prima wifi op de plek, schaduw en zonplekken, gelegen in een heel mooi stadje, allerlei leuke winkels in de buurt, supermarkt, leuk fietsen in de omgeving. Een pareltje!! En met de ACSI voor €13,-
Mooie camping met heel veel bomen en dus veel schaduw. Prachtig zwembad. En mooie fietsroutes. Receptie is tussen de middag gesloten maar je wordt hartelijk ontvangen in het restaurant en je mag gewoon een plek zoeken. Sanitair wordt schoongespoten met een hogedrukreiniger en niet nagedroogd waardoor het vuil weer snel naar binnen wordt gelopen. Ook in het naseizoen veel kleine kinderen met bijhorende geluiden om alle mogelijke tijdstippen 😇
Erg mooie plek om te mogen parkeren en overnachten. Wc’s (eco) zijn erg netjes. Mooi wandelen rondom kasteel. En vooral de avondverlichting van het kasteel is top! Met een gehandicaptenparkeerkaart parkeer en overnacht je hier gratis. Let op: 8 september 2023 is hier een concert van Imagine Dragons, er wordt nu (31 augustus) al druk gebouwd aan het podium etc, dat begint al om 5.00 uur in de ochtend met behoorlijk wat lawaai.
Warm welkom aan de receptie! Mooie en vooral rustige camping. Aan het einde van de camping is een pad gemaakt zodat je (met de hond) langs de Loire kan lopen. Heerlijke warme douche aanwezig. Super leuk stadje, kasteelpark met wandelroute, leuk fietsen langs de Loire. Het was de bedoeling om één nacht te blijven maar het werden er meer 😀
ACSI ook in hoogseizoen te gebruiken. Afgelopen nacht voor €21,20 gestaan met 2 personen, hond, afgebakende plek, 16A, net sanitair. WiFi kreeg ik niet aan de gang. En bij het zwembad krijg je als gast korting maar de receptioniste wist niet precies hoeveel. In de directe omgeving veel te doen voor kinderen/jeugd. Pizza’s om de hoek te verkrijgen. Wij komen zeker eens terug om de omgeving te verkennen met de fiets.
Echt een aanrader! Vrije plaatskeuze, 10A en 16A, veel bomen, gratis gebruik van zwembad, gratis gebruik van wasmachine en droger, schoon sanitair, heerlijke douches die je zelf kunt instellen en de straal is krachtig, gratis WiFi, enkele verharde camperplaatsen beschikbaar (maar je mag ook op de grasplekken). Kortom: top!
Mooie parking om te gebruiken om de stad te bezoeken. McDonalds en supermarkt aan de overzijde. Binnen 10 wandelminuten in het centrum Overnachten lijkt mij minder geschikt, de kermis werd al opgebouwd 😅
De beste plek om naar de Mont te gaan! Let wel, het is hier altijd druk. Wij hadden niet gereserveerd en de camping was direct na ons complet. Wij hebben er heerlijk gestaan, iedere middag een uurtje aan het zwembad gelegen (aanrader!). En met het fiets naar de Mont gegaan. En een keer de andere kant uit gefietst(ook weer een aanrader!).
Receptie beperkt open (tot 11.00 uur en na 16.00 uur). Zeer mooi zwembad en het sanitair is schoon, veel en ruim. Op de plekken rondom de receptie en zwembad is de wifi perfect (je kunt er tv mee kijken). De plekken zijn zeer royaal van afmeting. Rondom de camping mooie wandellus van een uurtje, de hond kan er loslopen. Met ACSI of Huttopia kaart €20,- per nacht. En met de Huttopia kaart (gratis bij de Wit in Schijndel) de 10e nacht gratis.
Mooie camper plek, ruimte voor zo’n 20 campers (alle lengtes passen hier makkelijk). We hebben zeer rustig geslapen. Tip: het terras van hotel de la Marine 🤩. Op de camperplek zijn geen voorzieningen en mag je geen campergedrag vertonen.
Met ACSI kaart in voorseizoen. Tip: voor €2,- extra krijg je 10A en een grote plek, kies dan voor de plaatsen achteraan op de camping want daar sta je heerlijk rustig in het voorseizoen. Erg goed sanitair. Heerlijk warm overdekt zwembad, met ligbedden in het buitendeel om te zonnen ☀️
Duidelijk aangegeven bewegwijzering vanaf grote weg. Zeer vriendelijke ontvangst. 6A stroom. We hadden een mooie plek met zeezicht, de bijbehorende wind namen we op de koop toe. Warm overdekt zwembad had ik helemaal voor mezelf 😊. Twee sanitair blokken, allebei met voorzieningen voor mensen met een beperking. Douchewater was wat lauw. Wifi te koop per dag.
Hier gestaan met Pinksteren. Zeer vriendelijke ontvangst. 10A stroom. Heerlijke douche met een kraan die je zelf kan afstellen (lekker heet water). Brood te bestellen bij receptie. Via achteruitgang camping met de fiets over een rustig weggetje naar Omaha Beach en Amerikaanse begraafplaats. Heel rustige camping, een aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Met ACSI kaart €21,- betaald voor 2 volwassenen en hond, inclusief 10A, onbeperkt douchen (heerlijk warm water), zwembad en kabel tv. Sanitair is verouderd maar zeer schoon. Direct aan wandelgebied. Op nog geen 5 km fietsen ligt het Openluchtmuseum en de dierentuin. Je hoort in de verte het geluid van de snelweg maar voor ons zeker niet storend.
Prachtig sanitair. Weinig schaduw maar wel een prachtig uitzicht. Vriendelijk ontvangst met koffie en thee.
Gestaan van vrijdag op zaterdag. Wat hebben wij genoten van de drukte bij het hockeyveld op zaterdagochtend (wedstrijden vanaf 8.00 uur), zoals je het waarschijnlijk alleen in Laren en omstreken ziet. In de nacht wat jongeren op de parkeerplaats maar zonder overlast. We stonden met 6 campers, is volgens mij hier gebruikelijk. Toilet van zwembad mag gebruikt worden. Direct aan wandelgebied waar honden los mogen lopen.
Positief verrast, er staat een sanistation! Via AanUit.net schoon water. En afvoer grijs water gratis. Wij hadden nog nooit AanUit.net gebruikt dus eerst verkeerde nummer (van kraantje bij chemisch toilet ipv schoon water dus extra euro afgerekend maar wel weer wat geleerd 😇). Prachtig wandelgebied waar de hond los mag lopen. Lidl om de hoek.
Mooi sanitair (niet verwarmd), douche (€0,50) met kranen zodat je het water lekker heet kan zetten. Direct aan een leuk wandelgebied voor de hond. Prijs €20,- inclusief alles (stroom 6A). Kwartier fietsen naar hartje centrum Dordrecht. Voor de liefhebbers bowlen, karten, wereldrestaurant naast de deur.
Ga zeker ook eens binnen een kijkje nemen. Er is een koffiehoek en je mag gebruik maken van het toilet. Zeer vriendelijk personeel. Volgens hen sta je hier nooit alleen. Fastfoodketen in de buurt.
Zelfs in de winter sanitair open. Bij de douches is een krachtige heater geplaatst. Plek met 16A. Na online reservering en betaling ontvang je een duidelijke mail met alle benodigde codes. Honden zijn in het park niet toegelaten maar aan de westzijde van het park is een hondenlosloophok. Ook prima! Prachtig uitzicht op het spoorpark, altijd wat te kijken.
Overnachten voor €8,- inclusief 10A. Bakker, frituur en Spar dichtbij. Fijn wandelgebied (knooppunten). Plekken kunnen drassig zijn. Zeer vriendelijke vrijwilligers komen rond 9.15 uur het stageld ophalen.
Zaterdagmiddag rond 13.00 uur was alles helaas al vol. Zag er prachtig uit maar wij zijn moeten uitwijken naar de Bosuil (ook een aanrader). Doordat het vol was moesten we in de achteruit er van af, dat was een hele uitdaging.
Hier het laatste weekend van januari gestaan. Goed verwarmd sanitair en heerlijk warm/heet douchewater. Wifi doet het super! Na de tip van iemand hieronder, direct bij binnenkomst het water bijgevuld 👍🏻. Uitstekende plek voor hondenbezitters, in winterseizoen veel spelende honden aan het strandje. 10A stroom.
Deze camping verdient het maximaal aantal sterren, alles hier is prachtig! Overnachten in een parkachtige omgeving, heel grote camperplaatsen, mooi sanitair. Als bonus ook nog goede wifi. Camping is al vele malen groener dan de eerste foto.
Deze camping is ons zo goed bevallen dat we een week later nog eens zijn geweest. We vinden de drie camperplekken links op de camping vele malen groter en rustiger dan de andere plekken. Ook het sanitair aan de linkerzijde is prachtig. En het brood op de camping is ook vijf sterren waard. Heerlijk fietsen direct langs de meren.
Er mogen drie campers staan. Auto’s rijden vrij snel waardoor je behoorlijk in de stof staat. Openbaar toilet is erg netjes en de koude douche was heerlijk bij warm weer 😇. Ik voelde in de nacht wel onveilig, de hele nacht een af en aan rijden van auto’s met jeugd. Overdag een heerlijke plek tussen de bomen.
Onderstaande reviews kloppen. Mooi uitzicht maar zelfs op de blokken stonden we niet recht. En sanitair is echt vies: groezelig douchegordijn (terwijl het uitwasbaar was), toilet echt vies. Onbegrijpelijk want er hoeft slechts één ruimte schoon gemaakt te worden. Betalen mag in euro’s of kronen.
Wat een mooie camperplaats. Groen, zeer ruim, net sanitair. Dicht bij het centrum van Haderslev, makkelijk met de fiets te bereiken. Niet duur, €20,- inclusief alles. Zelfs hondendouche.
Groene, rustige camping. Zoals de meeste campings in Denemarken aan de prijs, €40 voor twee personen, hond, camper. Het nieuwe sanitairblok heeft twee mooie badkamers maar dat is erg weinig voor het aantal plekken. Het oude sanitair is donker en muf dus dat wordt door bijna niemand meer gebruikt. De keukenvoorziening is top.
Prachtige plek om je reis in Denemarken te starten. Parkeerplaats voor zo’n 20 campers. Na sluitingstijd van het kasteel (16.00 uur) vertrekken nog de nodige campers dus hier is altijd wel een plekje te vinden. Zeer netjes toilet. En dat alles voor €0,-
Zeer vriendelijk ontvangst, routes voor de fiets meegekregen. Wasmachine en droger aanwezig, te gebruiken voor een euro voor een uur. Mooi sanitair, een euro voor 5 minuten, lekkere warme en schone douche. Het damesdeel is momenteel gesloten. Als het net zo mooi wordt als bij de heren, 👍🏻👍🏻. Je kunt niet reserveren maar ze zoeken altijd een plekje voor je.
Wat een oase! Drie groene afgescheiden plekken, stroom, zeer schoon sanitair. En dat voor €10,- stageld, €1 voor stroom en €0,50 voor de douche. Prachtig! Mochten de drie plekken tussen de heggen vol zijn kun je rondom ook nog je camper kwijt. In totaal een plek of 7/8. De wei die ernaast ligt was momenteel afgezet met een slot. Ik vermoed dat je daar nooit mag parkeren.
Borg van €20,- was niet meer nodig, sanitair gewoon toegankelijk. Zeer schoon! Douches waren zonder privacy (twee doorzichtige cabines), daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Stroom werkt alleen op munten van €0,50. Binnen 5 minuten op de fiets in het gezellige centrum. Zoo mag met hond bezocht worden 👍🏻
Ruime plekken op een aantrekkelijk terrein. In plaats van een douchemunt te kopen hebben we gekozen om een uurtje te zwemmen tijdens happy hour; helemaal niet meer druk en daarna lekker douchen. Echt een leuk zwembad om te bezoeken! Zeer nette toiletten waar de camper gasten gebruik van mogen maken. Topplaats!
Precies wat iedereen hieronder mij schrijft! Snap niet waarom zij ⭐️⭐️⭐️⭐️ geven ipv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Want het is echt een pareltje. En wij zijn ook naar die betreffende Chinees geweest. Ook vijf sterren 😉
Netjes verzorgd. Zeer vriendelijke ontvangst. Ik snap onderstaande review niet zo goed, je kunt hier heerlijk met de hond wandelen, zowel rond de camping als door het dorp of langs de dijk. Als je schaduw wenst, ga dan op plek 11 t/m 17 staan.
Vijf sterren zeker waard. Zeer schoon sanitair. Groene camping. Mooie ligging. Maar kun je niet tegen de geur van koeien (je staat op bepaalde plekken zeer dicht bij de koeienstal van de buurman) of kan je hond niet tegen knallen (je hoort vaker het schieten van het militaire oefenterrein) is dit wellicht niet de juiste plek. Overigens heb je hier totaal geen last van vliegverkeer.
Top! Drie heerlijke douches en nette toiletten in het hotel. Zeer vriendelijk personeel. Vooraf melden bij de receptie en dan maken ze de poort voor je open. Je moet wel een verloopstekker met normale randaarde meenemen, de normale blauwe CEE past niet. En je kunt via lez.brussels (via de knop afwijkingen in het hoofdmenu) een ontheffing voor 5 jaar aanvragen (zie foto’s) om de milieuzone in te mogen. In 5 minuten hartje centrum op de fiets.
Grote camping met kleinschalige uitstraling. Mooie veldjes, 10A, water, afvoer en CAI op de plek. Alles is zeer goed verzorgd. Buiten het seizoen met ASCI dus overnachten voor €20,- Alleraardigst ontvangst bij de receptie. Vanaf de camping mooi fietsen door de Betuwe. En voor de hond een mooi wandelpad op de camping en een hondenspeelplek. Top camping!
Zeer vriendelijke eigenaresse. We konden al in de ochtend arriveren. Zelf een plek kiezen, met of zonder privé sanitair. Water op de plek. Hotel Prins Henrik ligt om de hoek voor een heerlijke lunch of diner.
Prachtige camping, onderstaande reviews kloppen. Maar de prijs is mijn inziens te hoog. Laagseizoen met ANWB camping key: €25. Normale prijs april: €41. Hond: €6. Reserveringskosten: €12 De camping was zeer in trek bij onze oosterburen die deze prijs blijkbaar graag betalen. Nogmaals, de camping is prachtig.
Heel vriendelijke eigenaren. Een plek of 20, zeer ruim bemeten, 4 douches en toiletten (erg veel dus 👍🏻). Omdat we op de volgende camping pas om 14.00 uur mogen arriveren gevraagd of we hier wat langer (normaal 12.00 uur) mogen staan: geen enkel probleem! Deze plek is een aanrader.
Zeer vriendelijk personeel 👌🏻. Met de ACSI goede prijs/kwaliteit verhouding buiten het seizoen. Mooi sanitair maar de akoestiek is drama. Slechte ligging loosputten. En sommige veldjes zijn volgepropt (oké, wij rijden ook allemaal best behoorlijk grote wagens 😉). Direct naast de camping een hondenplas aan het Delftse Hout.
Direct naast natuurgebied voor een wandeling/fietstocht. Vanaf de camping 10 minuten fietsen naar cultuurpodium De Boerderij. Sanitair 👌🏻. Wifi 👌🏻. Twee wasmachines/drogers aanwezig. Vrije keuze van plaats en je mag zo vroeg aankomen als je wilt.
Vrijdag 8 april aangekomen maar bleek gesloten wegens werkzaamheden voor onbepaalde tijd. Jammer dat dit niet op de website stond. Tip: even met de havenmeester bellen om te kijken of ze weer open zijn 06-53759327
Wij hebben hier inmiddels 3x gestaan. Perfect om met de fiets naar Tilburg te gaan. Geweldig sanitair. Vanaf de camping mooie fietsroutes. Wij komen hier zeker terug.
Alle sterren waard maar ik zal een volgende keer niet meer voor het camperveld kiezen in deze periode. Wel douches en wc’s maar geen verwarmd sanitair, lauw water en geen mogelijkheid om water te pakken. Dus met het fietsje en de gieter naar een ander sanitairgebouw. Volgende keer ga ik in de buurt van sanitair De Pyramide staan. Verder perfect werkende wifi, goede wasmachine en dito droger, 10A stroom en vele uitgangen het bos in 🐾🐾
Mooie camperplek met 6 A stroom. Slechte WiFi ontvangst. De douche was top, heerlijk warm water en warme ruimte, ook in februari! Als je hier staat, niet vergeten om naar de Frietbakkerij in Nagele te gaan, beste friet ooit (ze worden daar zelf gesneden en voorgebakken).
Prachtig! Voorheen camping Elfenmeer, klein deel is nu van Oostappen. Campingdeel heel mooi opgeknapt, alleen oude sanitairgebouw behouden, zeer netjes en lekker warm water. Mooie camperplaatsen, zie foto’s. Met ACSI €16,- maar wij hadden geluk, nu 50% korting! Uiteraard niet gereserveerd want dan betaal je idd reserveringskosten. Dus gewoon even bellen om te kijken of er plek is. Direct aan natuurgebied de Meinweg en hondenlosloopbos. Perfect!
Wij betaalden €16,50 per nacht, ex stroom. Zowel toilet (gratis) en douche (€2,- pp) in gebouw Solewelt. Douche is in zwembad, 8 douches in één ruimte (Duitsers lopen er allemaal bloot rond). Zelf een plek uitzoeken en daarna melden in infogebouw (zeer vriendelijk onthaal). Hondenvrijloopgebied direct aan camperplaats! PRACHTIG HIER
Wij waren positief verrast! Direct naast park en zwembad (waar je naast zwemmen dus ook kunt douchen). Tien minuten wandelen via het park en je staat in de binnenstad. Aan deze parking ligt ook nog een heerlijk restaurantje met ongelofelijk veel keuzes. Rustig geslapen (probeer bij binnenkomst campergedeelte direct te parkeren en niet te ver door te rijden want daar loopt een drukkere weg). Vers water tegen betaling. Voldoende afvalbakken.
Helemaal niets op aan te merken, alles perfect in orde. Mooie afgebakende plekken. Vrije keuze. Ik snap sommige reviews niet. Als de prijs €25,- inclusief zou zijn, zouden de meesten duurder uit zijn. Wij zijn 3 nachten gebleven. Wij betaalden €18,- p/n. Iedere avond €1,- pp voor de douche, €4,- voor een wasmachine (8kg!) en 2x een stroommunt om de accu’s van de fiets op te laden. Spotgoedkoop voor deze prachtige plek. Echt een aanrader!
PERFECT! Warm ontvangst na telefonische aanmelding. Je krijgt de sleutel van het clubhuis EN een eigen pantry (met oa broodrooster en servies). Perfect sanitair. Wij betaalden €19,- incl. stroom. Aanrijroute via park en fietspad dus niet schrikken. Cottbus is prachtig. En deze camperplek ligt midden in park op steenworp afstand van het centrum.
Echt 5 sterren waard. Wij hebben links geparkeerd. Dit was voorheen een normale parkeerplaats dus campers mogen dwars parkeren. Daardoor veel ruimte. En groen. Rechts was een busparkeerplaats dus lange smalle stroken naast elkaar. Maar wel stroom. Ik zou voor het oprijden wel eerst checken of er plek is, anders moet je €2,- betalen om er weer af te kunnen rijden. Bij Sanssouci zelf sta je in busstroken dus ik sta liever hier voor €15,- dan daar
Ontzettend vriendelijke camping. Sanitair inderdaad oud maar charmant oud en heel schoon. Zeer warm water. Mooie afgebakende plekken op gras. Rustige camping. Een aanrader in deze omgeving.
Na telefonische reservering werd gezegd: ben er pas na 16.00 uur maar zoek maar een plekje uit. Omdat de camping geen echte plekken heeft, is dat best lastig. Veel vaste kampeerders, zeer aardige mensen. Rechterveld veel bomen, linkerveld goede satellietontvangst. Superschoon sanitair. Mooie fietspaden vanaf de camping, wel behoorlijk heuvelachtig. Wij betaalden €26,50 in het hoogseizoen. Aanrader als je net buiten de drukke kust wil kamperen.
Avontuurlijke klim. Vriendelijke ontvangst en vooraf reserveren is mogelijk. De plek heeft prachtig uitzicht. Maar uiteindelijk is het slechts een stoffige parking en op je ticket staat duidelijk: geen V/E en geen water (ook al is er een handig kraantje). Je mag tot 22.00 uur gebruik maken van het toilet. In de ochtend kun je broodjes kopen in het hotel.
Prima ontvangst door mevrouw. Zakelijk netjes. Campers staan direct aan de oprit, in de schaduw (heerlijk in augustus) en dichtbij het prachtige sanitair. Wasmachine €5,- en je mag de draden in haar tuin gebruiken. Fietsen vanaf het dorp perfect maar tot het dorp over het veld om drukke weg te vermijden. In Gingst vind je alles. Na een paar dagen Prora was dit een rustige plek, een aanrader!
Midden in hoogseizoen paar dagen voor vertrek pas gebeld, zeer aardige en behulpzaam team. Dag voor vertrek nog gemaild voor plek in schaduw, ook nog voor ons geregeld. Sanitairgebouw recent vernieuwd, echt prachtig! Ook nog sanitaircontainers maar die heb ik nooit gebruikt. Actieve poetsploeg die alles schoon houdt. Plekken zonder stroom liggen naast het restaurant dus erg druk. Onvermijdelijke bosfietspad is inderdaad een ellende.
Zeer vriendelijke ontvangst en de toiletten (2 heren en 2 dames) zijn inderdaad schoon. Maar het is een zeer troosteloze plek die ik niet nogmaals zou opzoeken. Ik snap dat mensen doorrijden bij het aanschouwen van deze plek.
Sitecode: 81998
Zeer ruime plekken voor een camperpark. Sanitair erg mooi en schoon maar inderdaad zijn 6 wc’s en 6 douches aan de krappe kant. Dichtbij Wismar en vergeet niet om (met de fiets 6 km) naar Insel Poel te gaan. Je dagkaart is 24 uur geldig! Reserveren is mogelijk, ook in het hoogseizoen. Je kunt dan na inchecken aan de paal je melden bij de receptie en vervolgens een plek uitzoeken waar een bord ‘gereserveerd’ bij staat.
Fantastisch. En eerste plek waar we goede wifi hadden. Twee nachten gestaan en twee keer gegeten in het restaurant. Bizar grote porties dus de twee dag geen voorgerecht meer genomen 😉. Je denkt op een industrieterrein te zitten maar je zit op een steenworp afstand in het groen. Fietstocht van 10 km retour naar Gothmund is echt een aanrader!
Sitecode: 12076
Wij hebben deze plek gebruikt om het Schloss te bezoeken. €4.- betaald voor een middag parkeren. In 5 minuten met de fiets bij het Schloss. Veilige plek dankzij vele camera’s. Stroom voor 4 campers aanwezig. Water en afvoer. Volgens ons zijn hier altijd veel vrije plekken om te parkeren. Vandaag op vrijdagmiddag in het hoogseizoen nog niet voor de helft gevuld.
Wij wilden hier een middag parkeren maar de plek was vol. Kom je pas achter als je erop rijdt, om eraf te geraken moet je €5,- betalen. Wel een prachtige ligging aan het Schloss Park. Veel groen en prachtig uitzicht. Uiteindelijk geparkeerd bij Hauptbahnhof (12076) voor slechts €4,- voor de hele middag, veilig gevoel door vele camera’s en voor de overnachters ook stroom en water. Op de fiets in 5 minuten bij het Schloss.
Groot sanitairblok, heerlijke douches. Travemunde is echt een bezoek waard en deze camping ligt prima. Ook een groot washok met 4 wasmachines en 2 drogers aanwezig.
Alles komt wat slordig en onverzorgd over maar sanitair is schoon en douches zijn heerlijk warm. Fietstocht vanaf de camping richting Steinkirchen en verder is prachtig. Helaas was de wasmachine kapot. Goed voor een overnachting en dan weer verder
Prima plek om Bremen per fiets te bezoeken (5km). Camperplek buiten de camping (achter een aparte slagboom) voor slechts €16,- in het hoogseizoen, sta je op de camping zelf betaal je meer dan het dubbele en daar sta je echt niet beter. Telefonisch reserveren mogelijk. Ruim sanitair met keukenruimte waar je zou kunnen koken, nog niet eerder gezien. Met de hond heerlijk kunnen wandelen rondom het meer. Goede schotelontvangst.
Hier twee nachten verbleven, top! Wij hadden de laatste groene emmer maar we zagen dat nieuwe kampeerders belden met de kano club en toen toch bij een rode emmer mochten staan. Dus rij niet weg als je denkt dat het vol is maar bel even. Douchen achter een gordijn vind ik persoonlijk niet prettig maar verder is er niets aan te merken op het sanitair. Mensen van de kano club zijn zeer behulpzaam.
Warm onthaal door de havenmeester, wat een vriendelijke man! Toilet van 8.00 tot 22.00 beschikbaar en douche van 10.00 tot 22.00 beschikbaar. Douche kost €1,- Overnachting €10,- contant, geen pin. Vertrek voor 16.00 uur, heerlijk! Zoals eerder gezegd t/m zaterdag bouwactiviteit maar van zaterdag op zondag super rustig. Niet het mooiste terrein maar we hebben het reuze naar onze zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
pluspunten: top sanitair, rond eigen terrein ruim hondenlosloopgebied, mooi uitzicht, dichtbij centrum Herten met supermarkt en pizzeria en snackbar, 10A, goede satellietontvangst. minpunten: toch leveller nodig om waterpas te staan, geen afwas mogelijkheid, geen grijs water lozen, plekken erg dicht op elkaar. En €30,- per nacht is toch wel veel geld.
Uiterst aardige ontvangst! We mochten zelf een plek uitzoeken. Schoon maar verouderd sanitair, heel warm douchewater maar piepkleine doucheruimte. Wifi slecht bereik. Vanuit de camping mooie fietsroutes en wandelroutes. Bakker en Chinees restaurant naast de deur. Maar eten op de camping is ook goed.
Sitecode: 19414
Waarschijnlijk bestaat er geen mooiere camping in Luxemburg! ACSI kaart wordt geaccepteerd dus zeer nette prijs. Fantastisch sanitair, zeer goede wifi en ontzettend aardig personeel. De omgeving is top, met de elektrische fiets heel goed te fietsen. Prachtige fietspaden richting Luxemburg Stad en Diekirch. Gratis openbaar vervoer in heel Luxemburg en in Mersch is een station. Vergeet niet het stadspark in Mersch te bezoeken, inclusief hondenren.
Alles gewoonweg top! We mochten op de dag van vertrek zelf bepalen hoe laat we vertrokken, zonder extra kosten. Op heen- en terugweg de camper geparkeerd bij het informatiecentrum Mijnweg, heerlijk wandelgebied/losloopgebied voor honden.
Mooie plekken, goede wifi, heerlijk warme douche, hondenuitrenveld op de camping, direct aan wandelknooppuntroute. En restaurant Centraal in Baarlo bezorgt voor slechts €2,50 tot aan je camper 👍🏻. Kortom, hier moet je zijn voor een top verblijf!
Zeer mooie plekken. De plekken aan de rand mooi ruim maar tussenin erg krap. En in dit seizoen ook erg drassig. Prima sanitair. 10 Ampère stroom . Ook met 10 campers om ons heen, perfecte wifi om tv te kunnen kijken. Restaurant Balandra is echt een aanrader!! Deze camperplek overigens ook ;)
Aardige ontvangst en goede hulp bij het uitzoeken van een geschikte plek. We stonden als enige kampeerders op een camping met veel arbeidsmigranten in de vele chalets. Het sanitair raakte snel vervuild (waarschijnlijk werd het veel gebruikt tijdens het draaien van wasjes in de perfecte en ruim aanwezige wasmachines) en toiletten waren vies en plakkerig. De douches waren wel lekker warm (€0,50). Direct aan het bos gelegen dus heerlijk voor de hond
Sitecode: 20313
Winterkamperen is hier een aanrader. Verwarmd sanitair met hete douche! En gebruik van magnetron, ook heel handig ;) Mooie, ruime plekken op veld A, afgescheiden door heggetjes en 10A stroom. Met de uitgang aan de achterzijde van de camping fiets je zo Renesse in (dat zichzelf terecht promoot als winterdorp).
Kerstvakantie 2020: warm welkom, warm sanitairgebouw, lekker warm douchewater, wat wil een mens nog meer! Met ACSI slechts €18,- per nacht. Wij komen hier zeker terug. Nu ook nog plekken met 6A maar in maart zal dit op de hele camping verhoogd worden.
Sitecode: 20777
Zelfs aan het einde van het seizoen: - restaurant/snackbar open. - winkel open (dus geen probleem dat er in de omliggende dorpen geen winkels liggen). - sanitair tip top (ruime badkamers!), geen timer waardoor je je niet hoeft te haasten en mengkraan met goed warm water. Mooie camperplekken, waterpas, 16A, vriendelijk personeel. Mooie locatie aan de Schelde. Mooie natuur. Prima fiets- en wandelgebied.
Zelfs in oktober super warme douches, zelf te regelen met mengkraan. Wifi TOP! Verder sluiten we ons aan bij overige positieve reviews 👍🏻
Vriendelijke receptie, we mochten zelf een plek uitzoeken. Mooie grote verharde plaats, met ruim grasveld erbij. Direct waterpas. Slechts €16,- met ACSI campingcard. Water, afvoer en CAI op de plek. Ook in naseizoen de snackbar open, lekker en makkelijk. Als ik een nadeel moet noemen is het dat de douches niet zelf te regelen zijn, voor mij had het water veel warmer gemogen. Sanitair wel heel netjes en schoon. Een camping om terug te komen!
Advies: boek alleen camperplaatsen 76 t/m 79 (veld Harles). Wij stonden op het camperveld naast de parkeerplaats, hutje mutje, bijna onmogelijk om buiten te zitten en uitzicht op stortplaats voor het vuile water en chemisch toilet. Zelfde tarief als overige (mooie) plaatsen. Momenteel (september 2020) wordt er verbouwd aan het woonhuis en dit levert geluidsoverlast op (van vroeg in de ochtend tot in de avond). Prachtig sanitair. Groene camping.
Helemaal niets op aan te merken: prima ontvangst, mooie plekken, schoon sanitair, goede wifi. Dus 5 sterren!