@HeidiZ

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Sitecode: 71953
Mooie CP pal aan zee. Bij eb wandelen naar de vuurtoren om zeehonden te spotten. Mixed parking, max. 72 uur en slapen mag er eigenlijk niet. Wakker blijven! Overdag druk met wandelaars.
Mooie ruime gratis mixed parking bijna in het centrum van dit mooie plaatsje. Marie, queen of Scotlandhouse, jail en kasteel, alles interessant en gratis. Prachtige abdij ruïne, niet gratis. Betaalde toiletten maar heel schoon.
Mooie en ruime CP op mooie plek naast bos en arboretum. Geen picknickbanken gezien en geen voorzieningen. Tamelijk schuine plaatsen. ERG druk in de avond met wandelaars en mountainbikers. Drukte blijft totdat het donker wordt. ‘s Nachts erg rustig maar ‘s ochtends komen de wandelaars alweer vroeg.
Keurige parkeerplaats met snack kiosk en toilet maar niet altijd geopend. Mooie waterval vlakbij. De prijs is gewijzigd in £ 3,- per dag. 700 meter omhoog sta je gratis.
Mooie en rustige plek midden in het bos. Parkeerplaats voor mooie natuurwandelingen langs een fantastische waterval. We zagen zelfs zalmen springen tegen de waterval. De CP zelf was nogal modderig en er is verder niks.
Prima plek. Gratis. Aan de rivier en meer. Aan de overkant van de brug een spar en slager. Wat gedateerd maar schoon toiletgebouwtje (hele dag en nacht open)met koud en warm water. Aan de overkant van de weg bij het leisurecentrum the Hub is er een mogelijkheid om te douchen voor 3 pond.