Camping Königstein

• Lozen afvalwater

• Stroom

Summit600+

aug 2025

We stonden hier 3 nachten op een vooraf gereserveerde premium plaats. Wij vonden het een erg volle camping met krappe plaatsen en krap bemeten sanitair. De trein rijdt vlak langs de camping, dat wisten we vooraf. Voordeel is de locatie direct aan de Elberadweg en station met treinverbinding naar Dresden (in 40 minuten) is slechts een kilometer lopen.

Dikkepapa

jul 2025

prima camping. plaatsen misschien wat aan de kleine kant, maar prima voor paar dagen. goed te fietsen naar Basteibrucke. trein langs camping, maar die is hier in het dal onvermijdelijk. wij hadden er geen last van.

Reisende22

jun 2025

Onze premiumplaats lag links van de receptie, net voordat we de camping opreden. Dinsdagochtend om 8:45 uur werd er om ons heen gewerkt met grasmaaiers, zitmaaiers en elektrische bosmaaiers = ontbijten in de buitenlucht... De volgende ochtend parkeerde het uitgaande verkeer en reed om ons heen. Zo'n plaats kun je niet huren voor €40 per nacht. Het is GEEN plaats, zelfs niet met uitzicht op de Elbe.

Am Alten Sägewerk 25

01824, Königstein/Sächs. Schw., Duitsland

camperplaatsen aan het eind van de grote camping - gelegen aan de Elberadweg - broodjesservice - supermarkt 200m - openbaar vervoer 100m - centrum 1,2km - [LET OP: wegens verandering straatnaam op navigatieapparatuur Schandauer Strasse 25e invoeren]