@Reisende22
- 2022
Onze premiumplaats lag links van de receptie, net voordat we de camping opreden. Dinsdagochtend om 8:45 uur werd er om ons heen gewerkt met grasmaaiers, zitmaaiers en elektrische bosmaaiers = ontbijten in de buitenlucht... De volgende ochtend parkeerde het uitgaande verkeer en reed om ons heen. Zo'n plaats kun je niet huren voor €40 per nacht. Het is GEEN plaats, zelfs niet met uitzicht op de Elbe.
Als je van het bruisende, levendige camperleven houdt, is dit de plek voor jou. Het sanitair is wat gedateerd en alles kost extra: elektriciteit, wifi en douches.
Een schitterende camping. We stonden op het bovenste plateau en hadden een fantastisch uitzicht op de kliffen. Water, elektriciteit en afvalverwerking zijn bij de prijs inbegrepen. Betalen kan in kronen, euro's of via bankoverschrijving.
Kleine en vrij smalle parkeerplaats direct aan het water, met daarachter een parkeerplaats. Het restaurant en de viswinkel zijn een echte aanrader. Voor het toilet betaalden we 250 SEK. Vers water kan bijgevuld worden. De toiletcassette kan geleegd worden. Over het algemeen ok voor een nacht.
Een prachtig gelegen staanplaats direct aan de rivier en zeer rustig. We kregen een vriendelijk welkom. Er is een schoon, opgeruimd bijgebouw, helaas geen ander sanitair. Vers water tanken is mogelijk, grijs water of toilet lozen is niet mogelijk. De nacht kost 150 SEK zonder stroom en 170 SEK met stroom. Betaling is contant, ook in euro's (15€/17€). Al met al een goede plek.
Sitecode: 20640
We kregen een vriendelijk welkom. Het is een kleine, eenvoudige plek, maar alles is aanwezig. We betaalden NOK 350 voor één nacht inclusief douche en stroom, plus NOK 30 voor wasmachine en droger.
Een rustige plek weg van de hoofdweg. 150 NOK/ 15€ stop je in een envelop die je in de groene brievenbus vindt. Elektriciteit (Schuko-stekker) is verkrijgbaar bij de lantaarn en is bij de prijs inbegrepen. Een leuke plek voor een nacht.
Een mooie faciliteit met schone douches en toiletten. Al bij de vriendelijke ontvangst voelt men zich welkom en krijgt men goede tips voor een wandeling in de omgeving... en de fish & chips in de avond zijn echt een aanrader