Naturcamp Meyersgrund

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

GJD55

jun 2025

Prima camping, zeer vriendelijk ontvangen. Ruime plaatsen ook voor grotere campings. Op de camping wel goed manoevreren want het is smal. Douches en toiletten prima en schoon. Service grijs zwart water aanwezig ook schhon water opnemen. Bistro op de camping tegen redelijke prijzen.

JvanDuijn

mei 2025

afgelopen nacht hier na late aankomst even zoeken naar plaatsje en later de douches eenmaal gevonden weer terug voor 0,50€ munt voor heet water, ook goed maar effe lopen 😜verder met stroom betaalden we 33,10€ voor 1 nacht met stroom en 2 personen

Heringl

sep 2022

We verbleven begin augustus een week op de camping. Een hele fijne plek midden in de natuur. Je kunt er heerlijk wandelen. Tevens direct gelegen aan de Ilmradweg. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en nieuw. We gingen erheen zonder te registreren, dat was helemaal geen probleem. De telefoniste heette ons vriendelijk welkom.

Schmücker Straße 91

98693, Ilmenau, Duitsland

Camping midden in de natuur - grillstube in seizoen - kiosk - broodjesservice - Meyersgrund 100m - centrum 6km